Поставите коментар

РЕЖИМ ЈЕ У ПАНИЦИ И ШИРИ ЛАЖИ!


Српски Журнал
М. Новаковић

29 мај 2011

НАЈВЕЋИ СРПСКИ ХЕРОЈ НАШЕГ ДОБА- СЛОБОДА ЗА ЂЕНЕРАЛА!

Вјерица Радета је управо саопштила испред СРС, да је данашњи митинг у 19:00 испред Народне Скупштине одобрен и легалан, и иде према плану. Она такође упозорава на пропагандни рат који однарођени српски режим води против властитог народа путем државних и других њима лојалних медија. Она је то описала следећим речима:

„Лажу да је Младић говорио негативно о Шешељу.Хоће да вас поколебају не би ли смањили број присутних вечерас на митингу.А, вечерас ће о томе говорити Дарко Младић.Видимо се!

Режим је у страху, и зато шири безбројне наводне изјаве (режимске лажи) славног Ђенерала Младића. Желе да нас поколебају и изазову раздор. Дачићево министартсво унутрашњих „злодела“ изјављује да је митинг одобрен само Радикалима, а да друге странке- Двери, 1389 и Образ, које називају екстремним и фашистичким (то је режимска дефиниција Срба православаца и патриота) немају право да наводно организују други митинг на истој локацији и у исто време- у ствари да  присуствују СРС митингу. То је једна велика лаж и извртање чињеница.

То раде намерно да би нас заплашил и поколебали, а себи дали изговор  да хапсе српске грађане само на основу изгледа или припадности странкама и покретима. То је „расизам“ према властитој нацији и груба дискримнација на основу религијске и идеолошке припадности!

Истина је да овај протест организује Српска Радикална Странка, а све друге партије, покрети, групе и појединци су позвани као „гости“, и сви имају право да присуствују митингу, и то по српском Уставу и по међународним конвенцијама о људским правима на слободу окупљања, говора и кретања. Над „тихо окупираном“ Србије од стране НАТО-а и њихових слугу, персонификованим у издајничком лику председника Тадића, се надвио инквизицијски мрак- режим прибегава сили, претњама  и лажима! То значи да су у паници. Осећају неминовни крај и вуку очајничке потезе.

Ова српска „режимска звер“ је рањена, и као таква опасна, али само на кратке стазе и кратког даха. Зато покажимо да се не плашимо, али сачувајмо разум и сачувајмо нашу српску престоницу Београд- не рушимо и не изазивајмо насиље. „Режимску звер“ сатерајмо у ћошак масовним и ненасилним али непрестаним и одлучним грађаниским протестом, и омогућимо „јој“ да сама црке. Када се ослободимо те цркотине у Србији ће се лакше дисати, и наш народ ће коначно моћи да крене својим путем, а не туђинским „евроатлантским стазама“ до неких нових „јама“.

Зато будимо сви вечерас испред НАШЕГ Дома Српске народне скупштине, заједно са безбројним јавним личностима, из редова академика, књижевника, глумаца, спортиста, народних посланика и безбројним другим српским првацима- наравно ту ће бити и једине четири српске патриотске партије: СРС, Двери, СНП11389(наши) и Образ…

Поред слободе за славног Ђенерала Младића, захтевајмо слободу и за све неправедно заточене младе српске патриоте, жртве „десетооктобарске“ Тадићеве диктатуре, који још увек труну у његовим казаматима. Не дозволимо овом издајничком режиму да нас држи у страху и дотуче једног по једног.

КУЦНУО ЈЕ ЧАС БРАЋО И СЕСТРЕ ДА СЕ У СРБИЈИ ОДВОЈИ ЖИТО ОД КУКОЉА! ПОКАЖИМО ДА СМО СРБИ, И ДА НАШИ ГРАДОВИ, ТРГОВИ И УЛИЦЕ  ПРИПАДАЈУ НАМА, А НЕ РЕЖИМСКИМ НЕОФАШИСТИЧКИМ ФАЛАНГАМА НА ЧЕЛУ СА ТАДИЋЕМ И ЊИХОВИМ НАТО ГОСПОДАРИМА! КАО НАРОД, КРОЗ ИСТОРИЈУ СМО ОДУВЕК УМЕЛИ ДА ПРЕПОЗНАМО ЗЛО И ОД ЗЛА ДА СЕ ОДБРАНИМО! СПАСИМО СРБИЈУ И СПАСИМО НАШЕ ДУШЕ- АКО ТО САДА ПРОПУСТИМО, БОЈИМ СЕ, ДА ВИШЕ НЕЋЕМО ИМАТИ ПРАВО СРБИМА ДА СЕ ЗОВЕМО!

Advertisements

ВАШ КОМЕНТАР...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

%d bloggers like this: