9 коментара

РУСКА ЈАВНОСТ И МЕДИЈИ СУ СКИНУЛИ РУКАВИЦЕ: „ТАДИЋ ЈЕ ИЗДАЈНИК!“


Људима широм света, који „излазе“ на улице када им поскупи млеко, студентима који демонстрирају када им се семестар скрати за један дан, или ђацима који подивљају када им из топлог оброка избаце два кекса- је просто несхватљиво да на овом свету постоји нација којој се негира право на постојање, право на државу, право на традицију, и нација којој се гола егзистенција замењује суровом екстинкцијом- дакле да постоји нација која на све то пристаје погнуте главе и ћутке. Нација која де-факто нестаје са географске карте света „без иједног испаљеног метка“. Та нација смо данас на жалост ми Срби!

РУСКА ЈАВНОСТ И МЕДИЈИ СУ СКИНУЛИ РУКАВИЦЕ: „ТАДИЋ ЈЕ ИЗДАЈНИК!“

5 јун 2011

Миодраг Новаковић

ПИТАЊЕ ЗА СВЕ НАС ЈЕСТЕ: КАДА ЋЕ СРПСКИ НЕЗАВИСНИ МЕДИЈИ, СРПСКЕ ЈАВНЕ ЛИЧНОСТИ И ПОЛИТИЧКА (ОПОЗИЦИОНА) И ИНТЕЛЕКТУАЛНА ЕЛИТА, СКИНУТИ СВОЈЕ РУКАВИЦЕ, И ВЕЛЕИЗДАЈУ КОЈА ЈЕ НА ДЕЛУ У НАШОЈ ОТАЏБИНИ, НАЗВАТИ ПРАВИМ ИМЕНОМ- И ПОТОМ ПОВЕСТИ СВОЈ СРПСКИ НАРОД У БОРБУ ЗА ОСЛОБОЂЕЊЕ ОД СТРАНЕ ОКУПАЦИЈЕ И РЕСТАУРАЦИЈУ НЕЗАВИСНЕ СРПСКЕ ДРЖАВЕ!?

ТАМО СЕ ЈЕДИНО ОСЕЋА „ДОМА“…

ЊИХОВА ИЗДАЈА ГОВОРИ ВИШЕ О НАМА САМИМА…

Свакоме од нас ко својом отаџбином зове Србију, и крсти се са три прста- било је мучно и срамотно гледати пре пар дана, ударну емисију, на ударном првом каналу, у ударно време- Руске државне телевизије. Тема емисије је била ИЗДАЈНИЧКО деловање садашњег српског режима према властитој нацији, и то у континуитету од целе деценије…

Колико год да је та кратка, али садржајна и добро документована емисија била оптужница против српског издајничког режима- исто толико је била оптужница и против нас као народа. Једноставно, за највећи део добронамерног света, а нарочито наше православне браће и сестара, је несхватљива доза националног мазохизма и недостатка националне свести, које демонстрирамо- не својим чињењем, већ својим не-чињењем.

Људима широм света, који „излазе“ на улице када им поскупи млеко, студентима који демонстрирају када им се семестар скрати за један дан, или ђацима који подивљају када им из топлог оброка избаце два кекса- је просто несхватљиво да на овом свету постоји нација којој се негира право на постојање, право на државу, право на традицију, и нација којој се гола егзистенција замењује суровом екстинкцијом- дакле да постоји нација која на све то пристаје погнуте главе и ћутке. Нација која де-факто нестаје са географске карте света „без иједног испаљеног метка“. Та нација смо данас на жалост ми Срби!

РУСКОЈ ЈАВНОСТИ ЈЕ НЕСХВАТЉИВА ИЗДАЈА И НЕХУМАН ТРЕТМАН ТЕШКО БОЛЕСНОГ СРПСКОГ ХЕРОЈА МЛАДИЋА

Цео добронамерни свет, а то су бар четири петине земаљске кугле, ако избацимо „декадентни и милитантни“ запад и пар екстремних блискоисточних нација, је био згранут- колико болесним и изопаченим ритуалом „српског“ председника Тадића, који само што није одиграо „индијански плес“, саопштавајући новинарима „радосну“ вест о „стављању у окове“ тешко болесног, остарелог, и беспомоћног српског хероја генерала Младића- толико и недостатком хуманизма, и поштовања основних људских права, тешко болесног грађанина Ратка Младића– који је по овоземаљским законима невин, све док му се пред судом, не докаже да је крив. Наравно пред судом, у правом смислу те речи, не пред „преким ад-хок“ (НАТО) судом у Хагу.

Руском водитељу је просто било несхватљиво, да један режим може тако да третира човека, кога већински део народа (у чије име тај режим влада) сматра националним херојем. За русе је такође запањујући био потез самог „српског“ председника, који је пред целим светом почео неартикулисано да маше „Младићевом главом“ као улазницом у ЕУ, не чекајући чак ни да екстрадициони судски процес, бар формално буде окончан. У свом мизерном ликовању пред светском ТВ јавношћу, поред непримерене личне еуфорије (какву нису испољили ни суседни национални (према Србији традиционално непријатељски) лидери, отишао је толико далеко у својој евро-атлантској сервилности, да је чак нагласио велико задовољстов, што се то „поклопило“ са доласком велике бриселске инквизиторке „леди“ Ештон. Наравно да нико нормалан не верује да је ово „хапшење“ Младића, у овако критичном тренутку за опстанак српског петоколонашког режима, и које се „случајно“ поклопило и са доласком Брамерца, Ештонове, и туцета других бриселских и вашингтонских политичких протува- уистину било случајност. Презентирање нашој и светској јавности, српског хероја генерала Младића, у таквом стању, као да је прошао кроз руке неког НАТО „др Менгелеа“ (што, према руским изворима и јесте велика вероватноћа), и наводно откривен на већ давно „проваљеној“ локацији, само потврђује криминални и манипулаторски карактер српског режима. Руски водитељ, у току емисије цинично пореди „бриселску инквизиторку“ Ештон, са крвожедном и порочном императорком Маријом Антоанетом, којој њен верни слуга Тадић сервира Младићеву главу, као десерт…

ВОДИТЕЉ ЛЕОНТЊЕВ УПОЗОРАВА ДА СРБИЈИ СТИЖУ НОВЕ УЦЕНЕ

Водитељ Михаил Леонтњев током емисије наглашава да је то све само почетак уцена који стижу територијално осакаћеној Србији, јер као и сви лешинари када се дочепају жртве која не пружа отпор, тако и ови евроатлантски, не престају са њеним комадањем, док од ње не остане само костур. Данашња Србија, управо све више и личи на раскомадани костур некадашње српске краљевине, не тако давно, најмоћније балканске силе… Водитељ, који ни сам није могао да остане равнодушан на овакву трагичну судбину наше нације, у овом уводном делу констатује резигнирано:

„Колико је уопште продуктивна прагматична капитулација (Тадићева велеиздаја), праћена јавним националним понижењем“.- Ова реченица нам казује много тога, и указује директно на капитулантско понашање и национално понижење, коме је Србија изложена од стране „властитог“  председника!?

У наставку емисије се потом појављује уважена руска Академкиња Јелена Гускова, изузетан познавалац историјско-политичких прилика на Балкану, која наглашава следеће:

„Они који добро познају историју балканске кризе, почев од 90-их година, свесни су да су Србима само постављане уцене, а да при томе Србе апсолутно нису никада награђивали“

„Сада ће испоставити нове уцене. Сасвим недавно је амерички амбасадор у Приштини, изјавио да сада Србија мора да испуни следећи услов, а то је признавање лажне државе „Косова“. Затим, дубоко сам уверена да ће Србији бити испостављене нове уцене… Један је независност северне српске покрајине Војводине, затим уз давање „одређених права“ и даље цепање јужних делова Србије.“

ЗАПАД СЕ НЕЋЕ СМИРИТИ СВЕ ДОК СРБИЈА НЕ ПОСТАНЕ „БЕЖИВОТНО ТЕЛО“

У наставку емисије водитељ наглашава како је досадашња лицемерна политика уцена Запада према Србији, јасно показала да Запад не верује Србији, и да се неће смирити до потпуног уништења српске државе. То су уосталом показали недавни закљуци „братиславске нато“ конференције из 2002, када је према немачком посланику Вимеру, према Србији поново успостављена стара Бизмаркова расистичка стратегија, са циљем потпуног онеспособљавањ српске државе на Балкану, као највеће сметње Западним неоколонијалним интересима.

По водитељу Леонтњеву, на Западу постоји страх да Србија може нагло да промени „ћуд“, без обзира на тренутну безусловну сарадњу, да би то описао следећим речима:

„Данас испоручили Хагу, сутра се предомислили? Зато ће Запад Србију разбијати све док не постане беживотно тело- Да се она не дај Боже, поново не усправи! И онда не почне да се обрачунава са  западним „хуманитарним интервенционистима“ за сва „добра“ која су јој починили“(ова део интервјуа руска телевизија илуструје веома графичким видео записом, масакра недужних српских цивила касетним бомбама, у Нишу, током илегалног НАТО рата 1999).

Руска државна телевизија наглашава да је Хашки трибунал, основан 1993 од стране НАТО агресора, да би правно оправдали своју такозвану „хуманитарну интервенцију“ у Југославији.

Овде у се, у наставку емисије, истиче један веома важан сегмент злочиначког деловања НАТО снага против српског народа. Господин Леонтњев наводи поверљиве податке из докумената америчкког Пентагона, из којих се види да Пентагон и НАТО приликом планирања такозваних „хуманитарних интернвенција“ и „прецизних“ бомбардовања, такође свесно планирају масовна убиства цивила- јер по њиховим властитим тактичким проценама приликом таквих операција, на једног убијеног „непријатељског“ војника, долази до „колатералног“ убиства бар четири цивила. Дакле при таквим операцијама, НАТО, и то не само у бившој Југославији, већ и у Ираку, Афганистану, Либији, и ко зна где све не, свесно планира масовна убиства недужних цивила. Овакво НАТО „планирање“ по мени би требало сматрати геноцидном радњом, или у најмању руку тешким ратним и хуманитарним злочинима.

НАТО СВЕСНО ПЛАНИРА МАСОВНА УБИСТВА ЦИВИЛА, КАО ДЕО СТРАТЕГИЈЕ „ИНТИМДАЦИЈЕ ЦИВИЛНЕ ПОПУЛАЦИЈЕ“

Уосталом, аутору су одавно познати детаљи Пентагон стратегије „интимидације цивилног становништва“, коју је, гле случајности, разрадио управо НАТО командант у време илегалног НАТО рата против наше отаџбине, генерал Весли Кларк. Генерал Кларк је, како је то објаснио у својим тезама, разрадио ту стратегију у циљу ломљења отпора цивилног становништва, нарочито у и ситуацијама када се становништво „галванизује“ уз свог вођу у одбрани земље од стране окупације. По њему, у таквим ситуацијама намерна масовна убиства цивила су „прихватљива“ у циљу постизања циљева. Уосталом, већина нас се сећа рата 1999, када је генерал Кларк захтевао да се ракетама гађа Бранков мост, у време када су на њему биле хиљаде српских патриота!? Мало разумнији НАТО савезници су га обуздали у то време, плашећи се уласка Русије у рат на страни Србије. У наставку те своје стратегије, генерал Кларк је нагласио потребу стварања организоване пете колоне и извођења спонтаног „државног“ удара, по престанку ратних дејстава. Тај сценарио- „интимидације цивилног“ становништва (читај намерних ратних злочина) и потом организовања пете колоне и „спонтаног државног удара“, смо видели у време агресије 99-те, и потом на петооктобарском државном преврату петоколонашких елемената из редова тзв. „Отпора“ и ДОС-овских велеиздајника, који су на жалост у Србији, и дан данас на власти…

„ЕВРОПСКИ ИЗБОР“ СРБИЈЕ- ПРИЧА О ИЗДАЈИ И ПРИЧА О ИЗДАЈНИЦИМА!

Господин Леонтњев не штеди „тешке речи“ да би описао садашње „петоколонашко“ стање у Србији, и то следећим речима:

„И некако сасвим природно, десило се да је прича о „европском избору“ Србије- управо прича о испуњавању услова тог избора- то је прича о ИЗДАЈИ и прича о ИЗДАЈНИЦИМА!“

Водитељ такође наглашава да је приликом хапшења председника Милошевића 2001, издајник Зоран Ђинђић, прекршио српски устав и српске законе, и незаконито га испоручио Хагу, где је Милошевић умро у притвору 2006 године под сумњивим околностима. Закључује да је Ђинђић ликвидиран у Београду 2003 године (такође под сумњивим околностима).

Овде је важно истаћи сегмент емисије о Радовану Караџићу, за кога господин Леонтњев каже да је напустио место председника Републике Српске, после гаранција од стране америчке администрације, да ћи имати имунитет од Хашког трибунала, да би потом и он ИЗДАЈНИЧКИ био ухапшен и испоручен Хагу. Наравно, американци су погазили то своје обећање, као што и данас газе сва обећања која су давали овом однарођеном српском режиму, заузврат за њихове издајничке услуге….

ТАДИЋ ИЗДАО НАЦИЈУ- НИКОЛИЋ ИЗДАО СРПСКУ ОПОЗИЦИЈУ

У емисији се наводи као најфрагрантнији пример кршења људских права и принципа правде, суђење Др Војиславу Шешељу, који је заточен у Хагу више од осам година без пресуде. Водитељ наглашава да Шешељ у време ратних збивања и наводних злочина за које се терети, није био на никаквим државним и војним функцијама, и да поред очајничких напора, Хашки суд за све ове године, није могао да пронађе никакве доказе његове кривице. У наставку водитељ наговештава да је такво протузаконито и нехумано заточеништво Др Шешеља, лакше разумети у контексту издајничког преврата потпредседника радикала Томе Николића (томе стиропора), који разбија тада  највећу српску опозициону партију (СРС), кршећи при томе закон и скупштински пословник, преводећи своје издајничко чланство у крило владајуће коалиције.

 Уместо свог закључка ове анализе руског тв дневника, послужићу се завршном реченицом водитеља Леонтњева:

„Бити ИЗДАЈНИК у Србији није ни мало пријатно. Чак је и опасно, тако нас бар учи историја. Тако да ипак треба одати „признање“ политичарима који на себе преузимају одговорност за ИЗДАЈНИЧКЕ одлуке…

И то би било све, довиђења.“

Коначан закључак је на Вама поштовани читаоци, а коначна одлука на Вама поштовани српски опозициони лидери, водећи интелектуалци, свештеници и многи други, у које су данас уперене очи овог ИЗДАНОГ народа.

 

ЦЕО СНИМАК РУСКОГ ТВ ДНЕВНИКА, СА ПРЕВОДОМ НА СРПСКИ, МОЖЕТЕ ПОГЛЕДАТИ НА ВАСЕЉЕНСКОЈ ТВ, СЛЕДЕЋИ ЛИНК: http://www.vaseljenska.com/politika/o-hapsenju-ratka-mladica-prvi-program-ruske-televizije/ 

Advertisements

9 comments on “РУСКА ЈАВНОСТ И МЕДИЈИ СУ СКИНУЛИ РУКАВИЦЕ: „ТАДИЋ ЈЕ ИЗДАЈНИК!“

 1. covjek kuka na vlast i govori da vise nece izaci na izbore!time govori za koga je glasao,i umjesto da kaze kako su ga prevarili kao i mnoge druge i da ce na sledecim izborima glasati za opoziciju,on nece glasati nikako!!!homosapiens!!!sta reci za Rusa koji napisa ovo?veci Srbin od bilo koga u sred Sumadije.Miroslav Ilic lijepo pjeva kad treba uzeti pare.isto tako i ostali,vidim ih po naslovnicama redovno,pricaju o svemu samo ne o onome sta nam je svima na srcu.gde su nam toliki generali u penziji?mozamo li ponoviti puc sa pocetka proslog vijeka?mozemo i moramo!!!gdje su nam studenti?ti nasi pametni momci koji mogu da poraze svakoga,zasto cute?zasto bar ne odu do barikada?gdje su nam oficiri?porucnici?gdje je Nikolic?zasto ih ne povede?zar u Srbiji nema Srbina rodoljuba?da se napravi jedna grupa makar ih vodio i pijanac,pokrenuo bi narod.zasto Bora Djordjevic cuti?nije Srbija samo Tadic i zuti lesinari,ali niko nece da prstom mrdne.zasto?cekamo da Rusi ginu za nas?ljudi-jebala vas vise Evropa!nestajemo,a kunemo se u nase dzelate!!!POKRENI SE SRBIJO!!!!!!!!!!!!

 2. SLOBODANE MILOSEVICU,vidi sta nam rade

 3. TO STO NAMA RADI,, DEMOKRATSKA“ EVROPA NE BI NAM RADIO NI SAM IGNACIO JOLOJA!

 4. kada nam je predsednik drzave звечка sto se onda cudimo sto su nasi lokalni politicari jos vece звечке.nemaju sta bolje da vide a i da vide glupi su da razumu to

 5. Molio bi sve junake, zaštitnike srpskih generala da ućute, jer ih nigde nije bilo po ulicama da protestuju. Biti pametan iz kuće je lako. Sam general vas se stidi, jer kako kažete junak, a vi niste ništa naučili od njega. A dal rusi misle da je tadić izdajnik, to je pak njihov problem. oni su zašli u evropu cevima i sisaju lovu, a mi po vama treba da navijamo za njih i da ostanemo slepci. Na čijim pumpama za gorivo postoji mogućnost da se krade na brojčaniku? P na Nis-ovim. Što se vi tolike patriote ne udružite i pomognete našim proizvođačima hrane, vašim engleskim jezkom, poznavanjem rada na računaru, pomozite im plasmanu svojih proizvoda. Organizujte da vama bratska rusija otkupi sve proizvode bez klasifikovanja robe. Učinite to kada se toliko kunete u svoj patriotizam. Nadam se da će ovaj komentar biti objavljen! Hvala…

 6. Ovim svojim istupom ni na koji nacin ne zelim da dam podrsku rezimu ili bilo kojoj politickoj stranci ili licnosti.Ne samo da je zabrinjavajuce i neukusno vec je i ponizavajuci naslov „РУСКА ЈАВНОСТ И МЕДИЈИ СУ СКИНУЛИ РУКАВИЦЕ: „ТАДИЋ ЈЕ ИЗДАЈНИК!“ „Moram da se zapitam koga je to Boris Tadic izdao???Znaci kad pokloni prebogatoj braci Rusima kompletan NIS nije izdajnik,ali kad ucini nesto sto nije u interesu Rusije onda je izdajnik!!!!!!!Neverovatan bezobrazluk.Pa ajmo sad malo u proslost,ne bas tako davno i Vuk Karadzic bejase izdajnik i placenik Beckog dvora,verovatno je bio izdajnik i Milos Obrenovic pa su poslali Karadjordja u Srbiju,da Milos slucajno ne bi surovao sa zapadnim silama protiv Turaka,a bez Rusa.A tek sto se patriote nisu setile, jos uvek da OPTUZE, NIKOLU TESLU,pa on je Ameriku svojim pronalascima lansirao u svetsku tehnolosku velesilu.A danas?danas stvari otprilike stoje ovako ,Rusi svojataju Seselja i Seselj Ruse,znaci seselj je ruski covek. Ako taj ruski covek za svog do juce najblizeg saradnika tvrdi da je engleski spijun onda je Toma engleski covek,Djindjic je kazu obavesteni,bio nemacki covek,a Kostunica francuski.Milosevic je neka verzija Bin Ladena,otpali ili istroseni americki spijun koji je prebegao ruskoj strani,Palma je jos kao mali surovao sa Betovenom,Tadic je izgleda prema potrebi,i tako mozemo u nedogled,ali tesko da cemo naci srpskog coveka.A nama zaboravnim Srbima jos pre skoro 1000 godina Sveti Sava ostavio recept za opstanak na ovim prostorima(izgleda da ga je samo Broz razumeo) da Srbija mora biti istok na zapadu i zapad na istoku,a to moze samo covek koji nije ni njihov,ali ni njin i kome ce srpski interesi biti No1 i to kako recima tako i delom.

  КОМЕНТАР РЕДАКЦИЈЕ:

  МОЖДА ЋЕ ВАМ ОВАЈ ДОКУМЕНТ ПОМОЋИ ДА РАЗУМЕТЕ КОГА ЈЕ ГОСПОДИН ТАДИЋ ИЗДАО…

  http://facebookreporter.org/2012/01/21/%d1%81%d0%be%d1%84%d0%b0-%d0%b4%d0%be%d0%ba%d1%83%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d1%82%d0%be%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b0-%d0%b2%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d0%b8%d0%b7%d0%b4%d0%b0%d1%98%d0%b0-%d1%81%d1%80%d0%bf%d1%81%d0%ba/

  ИЛИ ОВАЈ….

  http://facebookreporter.org/2012/01/19/%d1%80%d0%b5%d0%b6%d0%b8%d0%bc%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d1%82%d0%b0%d1%98%d0%bd%d0%b8-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b3%d0%be%d0%b2%d0%be%d1%80%d0%b8-%d0%be-%d1%81%d0%b0%d0%b1%d0%be%d1%82%d0%b8%d1%80%d0%b0%d1%9a/

  ИЛИ ОВАЈ…

  http://facebookreporter.org/2012/01/20/%d1%83%d1%81%d0%bf%d0%be%d0%bd-%d0%b8-%d0%bf%d0%b0%d0%b4-%d1%98%d0%b5%d0%b4%d0%bd%d0%be%d0%b3-%d0%b4%d0%b8%d0%ba%d1%82%d0%b0%d1%82%d0%be%d1%80%d0%b0-%d1%82%d0%b0%d0%b4%d0%b8%d1%9b-%d0%bf%d1%80%d0%be/

  ИЛИ ОВАЈ…

  http://facebookreporter.org/2012/01/04/%d0%b2%d0%b8%d0%ba%d0%b8%d0%bb%d0%b8%d0%ba%d1%81-%d1%82%d0%b0%d0%b4%d0%b8%d1%9b%d0%b5%d0%b2-%d1%80%d0%b5%d0%b6%d0%b8%d0%bc-%d1%81%d0%b5%d1%87%d0%b5-%d0%b2%d0%b5%d0%b7%d0%b5-%d1%81%d0%b0-%d0%bc%d0%be/

  …ИМА ИХ ЈОШ ПУНО, МАЛИ ЈЕ ПРОСТОР ДА ИХ СВЕ СТАВИМ ОВДЕ… АУТОР М. НОВАКОВИЋ

 7. Zalosno, ali istinito, na delu je izdaja naroda i zemlje od strane politicara i njihovih slugu, administracije. Svi cekamo da se nesto desi. Ko i kada moze javno da pokrene narod na promenu? Mi smo taj narod, koji se pati, vec decenijama. Sami se optuzujemo i unistavamo. Pa i Rusi su to javno rekli krajem prosle godine.
  A zalosno je i sto smo izdali ljude koji su branili svoj narod i svoju drzavu.

 8. А, да ли теби који се потписујеш као Силвер, застане кнедла у грлу, када помислиш на ЈАСЕНОВАЦ, на преко 1000000 закланих Срба, јел ти застане кнедла у грлу када помислиш на српску нејач, побијену без икаквог разлога, само зато што су били Срби! Вероватно не!
  Јер, 60 година исту причу причате, а ми то све морамо да гутамо! Знате само да лажете и кривицу да пребацујете на Србе! Као што сте то урадилу у Сарајеву, на пијаци Маркале, побили сте ни криве ни дужне војнике у Добровољачкој, па сада хоћете да се извучете, као суд донео пресуду, да није ни било злочина! Па, да сте прави, као што нисте, сами би тражили да вас казне! У стању сте да сами свој народ убијате и жртвујете, само да би Срби били криви!

  Стога, нам више немојте солити памет, нећемо да гутамо ваше лажи и ћутимо! Богами, више нећемо!!!!!
  Хтели би да се опет деси Јасеновац, да нас убијате као керове! Е, ПА ВИШЕ НЕЋЕ МОЋИ!
  Неће у Србији вечно на власти остати издајице и верујте ми, све ће доћи на своје место!
  Свако ће да плати за оно што чини, кад-тад!!!
  Ничија није до зоре сјала, па тако ни ваше лажи не могу до века!!!
  А, сви који су негирали злочине и учествовали у њима, почев од Јасеновца, па до данас, ће платити, кад, тад!!!
  Тамо где су муслимани и хрвати, ту мира неће бити, јер имамо посла са изопаченим људима, којима је крив увек неко други!
  Комплексаши, суочите се са истином и историјом и све ће вам бити много јасније!!!

 9. АхМ ..Будимо разумни .Руској политици одговара да плаши своје грађане тиме
  “ како је прошла Србија “ с обзиром да су карте у демократији постале јако отворене па се руској опозицији допушта да иде куд хоће и ради шта хоће и финансира из вашингтона али зато режим држи све веће медије и власт . Реално, Србија јесте прошла и пролази лоше под западом али где су руси цело ово време ? Где су били кад је био Слоба ту ? Путин је дошао 2000 те на власт, зашто није помогао Слоби ? Дали је то Слоба тражио ? Ако није тражио ,зашто није тражио ? Како су руси дозволили да српска браћа онолико страдају у 1999 и пре тога под санкцијама ? .Није довољно само објашњење “ пијани Јелцин “ . Одкуд тај пијани Јелцин ?, па њега су руси изњедрили , нису срби .Ако руси нису били јаки пре 10 година да нам помогну зар су толико ојачали до данас ? Пуно је магле у руско српским политичким односима . Ја русима , мојој православној браћи и словенској желим истинску срећу мир успјех демократски развој и да их Бог одбрани од сваког зла , а било их је превише .Можда једног дана Бог нам дао постанемо стабилно и срећно друштво , српско и руско и да престанемо да плаћамо цјену западне демократије кад ми то сами можемо боље него запад .Капитализам је ,кажу у Давосу црко , треба га замјенити , а Русија не нуди алтернативу .Најбоље би било да нас пусте да ослободимо КиМ тј да спрече запад да интервенише , то ће бити најбољи поклон од браће икада .И да Руси буду јаки и сад и за 100 година и довјека и да нас нико више никад не растави па ће да упознамо и те русе какви су , можда једног дана .Само се бојим да се превише надамо , него немамо куд ,запад је зао , зао зао и покварен .

ВАШ КОМЕНТАР...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

%d bloggers like this: