10 коментара

РУСКА ЈАВНОСТ И МЕДИЈИ СУ СКИНУЛИ РУКАВИЦЕ: „ТАДИЋ ЈЕ ИЗДАЈНИК!“


Људима широм света, који „излазе“ на улице када им поскупи млеко, студентима који демонстрирају када им се семестар скрати за један дан, или ђацима који подивљају када им из топлог оброка избаце два кекса- је просто несхватљиво да на овом свету постоји нација којој се негира право на постојање, право на државу, право на традицију, и нација којој се гола егзистенција замењује суровом екстинкцијом- дакле да постоји нација која на све то пристаје погнуте главе и ћутке. Нација која де-факто нестаје са географске карте света „без иједног испаљеног метка“. Та нација смо данас на жалост ми Срби!

РУСКА ЈАВНОСТ И МЕДИЈИ СУ СКИНУЛИ РУКАВИЦЕ: „ТАДИЋ ЈЕ ИЗДАЈНИК!“

5 јун 2011

Миодраг Новаковић

ПИТАЊЕ ЗА СВЕ НАС ЈЕСТЕ: КАДА ЋЕ СРПСКИ НЕЗАВИСНИ МЕДИЈИ, СРПСКЕ ЈАВНЕ ЛИЧНОСТИ И ПОЛИТИЧКА (ОПОЗИЦИОНА) И ИНТЕЛЕКТУАЛНА ЕЛИТА, СКИНУТИ СВОЈЕ РУКАВИЦЕ, И ВЕЛЕИЗДАЈУ КОЈА ЈЕ НА ДЕЛУ У НАШОЈ ОТАЏБИНИ, НАЗВАТИ ПРАВИМ ИМЕНОМ- И ПОТОМ ПОВЕСТИ СВОЈ СРПСКИ НАРОД У БОРБУ ЗА ОСЛОБОЂЕЊЕ ОД СТРАНЕ ОКУПАЦИЈЕ И РЕСТАУРАЦИЈУ НЕЗАВИСНЕ СРПСКЕ ДРЖАВЕ!?

ТАМО СЕ ЈЕДИНО ОСЕЋА „ДОМА“…

ЊИХОВА ИЗДАЈА ГОВОРИ ВИШЕ О НАМА САМИМА…

Свакоме од нас ко својом отаџбином зове Србију, и крсти се са три прста- било је мучно и срамотно гледати пре пар дана, ударну емисију, на ударном првом каналу, у ударно време- Руске државне телевизије. Тема емисије је била ИЗДАЈНИЧКО деловање садашњег српског режима према властитој нацији, и то у континуитету од целе деценије…

Колико год да је та кратка, али садржајна и добро документована емисија била оптужница против српског издајничког режима- исто толико је била оптужница и против нас као народа. Једноставно, за највећи део добронамерног света, а нарочито наше православне браће и сестара, је несхватљива доза националног мазохизма и недостатка националне свести, које демонстрирамо- не својим чињењем, већ својим не-чињењем.

Људима широм света, који „излазе“ на улице када им поскупи млеко, студентима који демонстрирају када им се семестар скрати за један дан, или ђацима који подивљају када им из топлог оброка избаце два кекса- је просто несхватљиво да на овом свету постоји нација којој се негира право на постојање, право на државу, право на традицију, и нација којој се гола егзистенција замењује суровом екстинкцијом- дакле да постоји нација која на све то пристаје погнуте главе и ћутке. Нација која де-факто нестаје са географске карте света „без иједног испаљеног метка“. Та нација смо данас на жалост ми Срби!

РУСКОЈ ЈАВНОСТИ ЈЕ НЕСХВАТЉИВА ИЗДАЈА И НЕХУМАН ТРЕТМАН ТЕШКО БОЛЕСНОГ СРПСКОГ ХЕРОЈА МЛАДИЋА

Цео добронамерни свет, а то су бар четири петине земаљске кугле, ако избацимо „декадентни и милитантни“ запад и пар екстремних блискоисточних нација, је био згранут- колико болесним и изопаченим ритуалом „српског“ председника Тадића, који само што није одиграо „индијански плес“, саопштавајући новинарима „радосну“ вест о „стављању у окове“ тешко болесног, остарелог, и беспомоћног српског хероја генерала Младића- толико и недостатком хуманизма, и поштовања основних људских права, тешко болесног грађанина Ратка Младића– који је по овоземаљским законима невин, све док му се пред судом, не докаже да је крив. Наравно пред судом, у правом смислу те речи, не пред „преким ад-хок“ (НАТО) судом у Хагу.

Руском водитељу је просто било несхватљиво, да један режим може тако да третира човека, кога већински део народа (у чије име тај режим влада) сматра националним херојем. За русе је такође запањујући био потез самог „српског“ председника, који је пред целим светом почео неартикулисано да маше „Младићевом главом“ као улазницом у ЕУ, не чекајући чак ни да екстрадициони судски процес, бар формално буде окончан. У свом мизерном ликовању пред светском ТВ јавношћу, поред непримерене личне еуфорије (какву нису испољили ни суседни национални (према Србији традиционално непријатељски) лидери, отишао је толико далеко у својој евро-атлантској сервилности, да је чак нагласио велико задовољстов, што се то „поклопило“ са доласком велике бриселске инквизиторке „леди“ Ештон. Наравно да нико нормалан не верује да је ово „хапшење“ Младића, у овако критичном тренутку за опстанак српског петоколонашког режима, и које се „случајно“ поклопило и са доласком Брамерца, Ештонове, и туцета других бриселских и вашингтонских политичких протува- уистину било случајност. Презентирање нашој и светској јавности, српског хероја генерала Младића, у таквом стању, као да је прошао кроз руке неког НАТО „др Менгелеа“ (што, према руским изворима и јесте велика вероватноћа), и наводно откривен на већ давно „проваљеној“ локацији, само потврђује криминални и манипулаторски карактер српског режима. Руски водитељ, у току емисије цинично пореди „бриселску инквизиторку“ Ештон, са крвожедном и порочном императорком Маријом Антоанетом, којој њен верни слуга Тадић сервира Младићеву главу, као десерт…

ВОДИТЕЉ ЛЕОНТЊЕВ УПОЗОРАВА ДА СРБИЈИ СТИЖУ НОВЕ УЦЕНЕ

Водитељ Михаил Леонтњев током емисије наглашава да је то све само почетак уцена који стижу територијално осакаћеној Србији, јер као и сви лешинари када се дочепају жртве која не пружа отпор, тако и ови евроатлантски, не престају са њеним комадањем, док од ње не остане само костур. Данашња Србија, управо све више и личи на раскомадани костур некадашње српске краљевине, не тако давно, најмоћније балканске силе… Водитељ, који ни сам није могао да остане равнодушан на овакву трагичну судбину наше нације, у овом уводном делу констатује резигнирано:

„Колико је уопште продуктивна прагматична капитулација (Тадићева велеиздаја), праћена јавним националним понижењем“.- Ова реченица нам казује много тога, и указује директно на капитулантско понашање и национално понижење, коме је Србија изложена од стране „властитог“  председника!?

У наставку емисије се потом појављује уважена руска Академкиња Јелена Гускова, изузетан познавалац историјско-политичких прилика на Балкану, која наглашава следеће:

„Они који добро познају историју балканске кризе, почев од 90-их година, свесни су да су Србима само постављане уцене, а да при томе Србе апсолутно нису никада награђивали“

„Сада ће испоставити нове уцене. Сасвим недавно је амерички амбасадор у Приштини, изјавио да сада Србија мора да испуни следећи услов, а то је признавање лажне државе „Косова“. Затим, дубоко сам уверена да ће Србији бити испостављене нове уцене… Један је независност северне српске покрајине Војводине, затим уз давање „одређених права“ и даље цепање јужних делова Србије.“

ЗАПАД СЕ НЕЋЕ СМИРИТИ СВЕ ДОК СРБИЈА НЕ ПОСТАНЕ „БЕЖИВОТНО ТЕЛО“

У наставку емисије водитељ наглашава како је досадашња лицемерна политика уцена Запада према Србији, јасно показала да Запад не верује Србији, и да се неће смирити до потпуног уништења српске државе. То су уосталом показали недавни закљуци „братиславске нато“ конференције из 2002, када је према немачком посланику Вимеру, према Србији поново успостављена стара Бизмаркова расистичка стратегија, са циљем потпуног онеспособљавањ српске државе на Балкану, као највеће сметње Западним неоколонијалним интересима.

По водитељу Леонтњеву, на Западу постоји страх да Србија може нагло да промени „ћуд“, без обзира на тренутну безусловну сарадњу, да би то описао следећим речима:

„Данас испоручили Хагу, сутра се предомислили? Зато ће Запад Србију разбијати све док не постане беживотно тело- Да се она не дај Боже, поново не усправи! И онда не почне да се обрачунава са  западним „хуманитарним интервенционистима“ за сва „добра“ која су јој починили“(ова део интервјуа руска телевизија илуструје веома графичким видео записом, масакра недужних српских цивила касетним бомбама, у Нишу, током илегалног НАТО рата 1999).

Руска државна телевизија наглашава да је Хашки трибунал, основан 1993 од стране НАТО агресора, да би правно оправдали своју такозвану „хуманитарну интервенцију“ у Југославији.

Овде у се, у наставку емисије, истиче један веома важан сегмент злочиначког деловања НАТО снага против српског народа. Господин Леонтњев наводи поверљиве податке из докумената америчкког Пентагона, из којих се види да Пентагон и НАТО приликом планирања такозваних „хуманитарних интернвенција“ и „прецизних“ бомбардовања, такође свесно планирају масовна убиства цивила- јер по њиховим властитим тактичким проценама приликом таквих операција, на једног убијеног „непријатељског“ војника, долази до „колатералног“ убиства бар четири цивила. Дакле при таквим операцијама, НАТО, и то не само у бившој Југославији, већ и у Ираку, Афганистану, Либији, и ко зна где све не, свесно планира масовна убиства недужних цивила. Овакво НАТО „планирање“ по мени би требало сматрати геноцидном радњом, или у најмању руку тешким ратним и хуманитарним злочинима.

НАТО СВЕСНО ПЛАНИРА МАСОВНА УБИСТВА ЦИВИЛА, КАО ДЕО СТРАТЕГИЈЕ „ИНТИМДАЦИЈЕ ЦИВИЛНЕ ПОПУЛАЦИЈЕ“

Уосталом, аутору су одавно познати детаљи Пентагон стратегије „интимидације цивилног становништва“, коју је, гле случајности, разрадио управо НАТО командант у време илегалног НАТО рата против наше отаџбине, генерал Весли Кларк. Генерал Кларк је, како је то објаснио у својим тезама, разрадио ту стратегију у циљу ломљења отпора цивилног становништва, нарочито у и ситуацијама када се становништво „галванизује“ уз свог вођу у одбрани земље од стране окупације. По њему, у таквим ситуацијама намерна масовна убиства цивила су „прихватљива“ у циљу постизања циљева. Уосталом, већина нас се сећа рата 1999, када је генерал Кларк захтевао да се ракетама гађа Бранков мост, у време када су на њему биле хиљаде српских патриота!? Мало разумнији НАТО савезници су га обуздали у то време, плашећи се уласка Русије у рат на страни Србије. У наставку те своје стратегије, генерал Кларк је нагласио потребу стварања организоване пете колоне и извођења спонтаног „државног“ удара, по престанку ратних дејстава. Тај сценарио- „интимидације цивилног“ становништва (читај намерних ратних злочина) и потом организовања пете колоне и „спонтаног државног удара“, смо видели у време агресије 99-те, и потом на петооктобарском државном преврату петоколонашких елемената из редова тзв. „Отпора“ и ДОС-овских велеиздајника, који су на жалост у Србији, и дан данас на власти…

„ЕВРОПСКИ ИЗБОР“ СРБИЈЕ- ПРИЧА О ИЗДАЈИ И ПРИЧА О ИЗДАЈНИЦИМА!

Господин Леонтњев не штеди „тешке речи“ да би описао садашње „петоколонашко“ стање у Србији, и то следећим речима:

„И некако сасвим природно, десило се да је прича о „европском избору“ Србије- управо прича о испуњавању услова тог избора- то је прича о ИЗДАЈИ и прича о ИЗДАЈНИЦИМА!“

Водитељ такође наглашава да је приликом хапшења председника Милошевића 2001, издајник Зоран Ђинђић, прекршио српски устав и српске законе, и незаконито га испоручио Хагу, где је Милошевић умро у притвору 2006 године под сумњивим околностима. Закључује да је Ђинђић ликвидиран у Београду 2003 године (такође под сумњивим околностима).

Овде је важно истаћи сегмент емисије о Радовану Караџићу, за кога господин Леонтњев каже да је напустио место председника Републике Српске, после гаранција од стране америчке администрације, да ћи имати имунитет од Хашког трибунала, да би потом и он ИЗДАЈНИЧКИ био ухапшен и испоручен Хагу. Наравно, американци су погазили то своје обећање, као што и данас газе сва обећања која су давали овом однарођеном српском режиму, заузврат за њихове издајничке услуге….

ТАДИЋ ИЗДАО НАЦИЈУ- НИКОЛИЋ ИЗДАО СРПСКУ ОПОЗИЦИЈУ

У емисији се наводи као најфрагрантнији пример кршења људских права и принципа правде, суђење Др Војиславу Шешељу, који је заточен у Хагу више од осам година без пресуде. Водитељ наглашава да Шешељ у време ратних збивања и наводних злочина за које се терети, није био на никаквим државним и војним функцијама, и да поред очајничких напора, Хашки суд за све ове године, није могао да пронађе никакве доказе његове кривице. У наставку водитељ наговештава да је такво протузаконито и нехумано заточеништво Др Шешеља, лакше разумети у контексту издајничког преврата потпредседника радикала Томе Николића (томе стиропора), који разбија тада  највећу српску опозициону партију (СРС), кршећи при томе закон и скупштински пословник, преводећи своје издајничко чланство у крило владајуће коалиције.

 Уместо свог закључка ове анализе руског тв дневника, послужићу се завршном реченицом водитеља Леонтњева:

„Бити ИЗДАЈНИК у Србији није ни мало пријатно. Чак је и опасно, тако нас бар учи историја. Тако да ипак треба одати „признање“ политичарима који на себе преузимају одговорност за ИЗДАЈНИЧКЕ одлуке…

И то би било све, довиђења.“

Коначан закључак је на Вама поштовани читаоци, а коначна одлука на Вама поштовани српски опозициони лидери, водећи интелектуалци, свештеници и многи други, у које су данас уперене очи овог ИЗДАНОГ народа.

 

ЦЕО СНИМАК РУСКОГ ТВ ДНЕВНИКА, СА ПРЕВОДОМ НА СРПСКИ, МОЖЕТЕ ПОГЛЕДАТИ НА ВАСЕЉЕНСКОЈ ТВ, СЛЕДЕЋИ ЛИНК: http://www.vaseljenska.com/politika/o-hapsenju-ratka-mladica-prvi-program-ruske-televizije/ 

Advertisements

10 comments on “РУСКА ЈАВНОСТ И МЕДИЈИ СУ СКИНУЛИ РУКАВИЦЕ: „ТАДИЋ ЈЕ ИЗДАЈНИК!“

 1. Najvise trpi narod, prevaren je jos od 5. Oktobra…
  Narod se nada da ce izaci iz ovog „tunela“, pogresne unutrasnje politike…
  Narod je sistematski unistavan od zapada u trenutku slabosti, u tom trenutku slabosti narod je verovao ovom najvecem neprijatelju SRBSKOG naroda, SRBSKIH majki, SRBSKIH dedova, SRBSKE dece…
  Narod mora pod hitno da se okrene nacionalnim vrednostima, vrednostima porodice, vrednostima dedovine, mora da cuva i brani ovu crnu zemlju na kojoj stojimo, crnu zemlju krvlju natopljenom nasih dedova, majki, sestara, brace i oceva…
  Mora da se pokrene „usko“ saveznistvo sa pravoslavnom bracom sirom sveta!!!
  Zivi Bili!!!

 2. Visedecenijsko iscrpljivanje Srpskoga naroda, na sve moguce nacine.(nametnuti ratovi,nevidjene u istoriji UN sankcije,cepanje Srpskog korpusa na delove, namerno-genocidna agresija nato pakta,potkupljivanjem i sirenjem izdajnickih nevladinih organizacija i svim ostalim vidovima specijalnog rata…) Nije bilo dovoljno,vec je putem puca nametnut izdajnicki (DOS) rezim,da razori,sve sto je ostalo.(ugasi domace banke,rasproda preduzeca,unisti vojsku…itd.) Uklonili su sve heroje,mislece ljude i sposobne vojskovodje i doveli mediokritete,ulizice i ostali olos na rukovodeca mesta! Ekonomski su nas potcinili i porobili. Pa,kako onda da covek-domacin da se,tako ponizen i obespravljen bori,dok mu u isto vreme,deca i njegovi roditelji gladuju,opterecen i nalazenjem sredstava,da bi platio skolovanje,a roditeljima lekove i lecenje. (posla sve manje,a penzije male)Kako da pomogne,kad ni svojima ne moze? Ko od mladih ljudi da odabere vojni poziv,pa da ga „sutra“ isporuce nekom nazovi,ko zna cijem sudu,samo zato sto je casno radio svoj posao,bio ponosan i voleo SRBIJU!?! Jedino mi nije jasno? Da li i ko moze da glasa za ovu „zutu koaliciju“,a da samo malo promisli i da mu je inteligencija,bar malo veca od primata!???! (VISE IKADA!!!)

 3. tadiću ustašo pavelićevu potomak pa dokle višesi izgubijo hapšenjem ĐENERALA nego dobijo hitler sada traži od tebe (pavelića)da mu kažeš gdese krijo ĐENERALi da mu daš imena ko ga je krijo pa posle toga hadžić pa priznavanje kosova(SVETE SRPSKE ZEMLJE NA KOJOJ SAMO NA NJOJ CVETAJU CRVENI BOŽURI)pa priznanje vojvodini sandŽaka u usta te j..em ustaška

 4. Setite se „zaostavstina“ ove „zute“ politike je Zorana Djindjica…

  Mnogo „prljavstine“ izlazi o nama, nasem narodu, nasim dedovima, nasim majkama, nasim sestrama i o nasoj braci, zahvaljujuci Borisu Tadicu odnosno BRANKOVICU, sve to zato sto tako kaze EU i USA. Izvinjava se drzavi koja slavi svoj dan drzavnosti progon, deportaciju, masakr mog naroda, izvinjava se u ime nasih oceva, brace i dedova koji su branili nase domove od upravo nozeva tih monstruma. Nasi domovi, nasa vera pravoslavlje se tada branilo na granici.

  Mora nesto da se ucini pod hitno, da se vrati ugled nase dece, nasih majki, nasih oceva i nasih dedova…
  SRAMOTA ME JE, RADIJE BI NESTAO. MOJ DEDA, PRADEDA I DEDOVI U NAZAD SU SE BORILI I ZRTVOVALI DA BI JA, MOJA PORODICA IMALI DOM, SLAVU I PREZIME I PRE SVEGA SRBIJU I SRBSKI NAROD!!!
  Ovo je ponizavajuce, da gore ne moze biti, predsednik drzave polaze racune tamo nekoj drzavi koja je decenijama unistavala moju drzavu, umesto meni, kao gradjaninu drzave, kome verujem i kome sam DAO svoj glas na izborima!!!
  Bogami neces vise…

 5. […] РУСКА ЈАВНОСТ И МЕДИЈИ СУ СКИНУЛИ РУКАВИЦЕ: „ТАДИЋ ЈЕ … 5 јун 2011 […]

 6. Lepo je sto vodite ovakve novine – ljude treba obrazovati.

  http://noviinternet1987.wordpress.com/2011/06/06/obrazovanje-obraz-obrazina-2/

 7. A što ne pitate srebreničke majke nešto o g. Komadiću? Jel vam bar za trenutak zastane knedla u grlu? Ako da, možda ima nade za vas. Ako ne, onda čekamo novu Srebrenicu.Laku noć, Srbijo

  • Господине Хаџибеговићу,

   Истину да Вам кажем, а да ли ћете веровати или не, то је на Вама- Мени застане кнедла у грлу, за сваки злочин почињен према невинима, независно од националности или вере жртве. Тим пре, што иако сам по оба родитеља Србин и по вери православац, у својо широј породици имам разних националности, са којима се ме ови западни балкански ветрови што нам опустошише земљу, још више зближили. И давно сам научио да људе мерим по људскости, а нељуде по нељудскости. Ратни злочин који се десио у Сребреници ме је такође погодио, морам признати мање него неки други злочини где су жртве недискриминисане независно од пола и старости. У Сребреници се злочин ипак десио војној, или војног доба мушкој популацији, што га не умањује као ратни злочин, али му ипак даје другу димензију у односу на ратне злочине који су снашли стотине српских села у околини Сребренице, и где су жртве биле сви они који нису успели да избегну, укључујући нејач, старце и жене…
   Ипак, имам проблем са ратним злочином у Сребреници по два основа. Први је термин- очигледно да је термин „Сребренички геноцид“ политички, а не правно-историјски пројекат, и самим тим је увредљив жртвама стварних геноцида у свету, укључујући 850,000 српских јасеновачких жртава (подаци немачког Вермахта). Управо због немогућности да наводни број од 8,0000 установи егзактним криминалистичким и форензичким методама, Хашки трибунал је прибегао фантомоској оптужници за геноцид по „командној одговорности“. Овде сам се већ дотакао и форензичког дела, који просто не доказује ни једну четвртину наводних 8,000 жртава. Ипак, ако је тамо убијено и свега пар стотина заробљених мушкараца,ипак је то страшан злочин. И свако за кога се установи да је учествовао у таквом злочину, треба да буде осуђен.
   Ипак на основу досадашње праксе „победничког“ хашког трибуанала нисам сигуран да ће тамо било кога Србина снаћи правда, док Ви можете да будете сигурни да ће тај „победнички“ суд осудити сваког Србина кога се дочепају, био он крив, или не…

   На крају господине Хаџибеговићу, ја бих и Вама поставио једно питање: Да ли Вам је икада прошла кроз главу мисао- да се можда у Сребреници, Злочину догодио Злочин!? Ако да, онда можда има наде и за Вас. Лаку ноћ српско говорно подручје, ма где било…

 8. Ja cu samo napisati sledece: Drago mi je da vidim da postoji jedan list koji ima *uda da napise istinu, koji ne pokusava da ugura glavu u neciju *uzicu. Mislim da ce se sve tako i odigrati kako su braca Rusi preneli, na zalost nasu. Na kraju ce nas pominjati kao sto se danas pominju dinosaurusi, zato sto smo dozvolili kao i par decenija unazad da nam saka bednih i glupih politicara vodi drzavu. Na glasanje ne idem niti imam nameru u buducnosti, muka mi je kada bilo kog politicara vidim na tv-u i kada vidim kako nas narod zivi, sta se desava, koliko tu ima raznoraznih prevara(sve vise javno prikazanih jer ih ocigledno boli uvo da pokusaju i da sakriju)… Necu bre vise ni reci da trosim, oplakivacemo izgleda nasu domovinu za koju su se nasi dedovi borili i dali svoje zivote a kao sto je gore napisano: „Bez ispaljenog metka“! Ziveli braco Srbi!

 9. Jasenovac- jedini validni podaci o broju žrtava, mogu bit samo podaci Nemačkog Fermahta. Verifikovani od tadašnjih i sadašnjih institucija. …….Srebrenica-Jedini validni podaci o broju žrtava, mogu biti samo Forenzički obrađeni podaci. –ŽRTVE RATNOG ŽLOČINA–mogu biti samo one žrtve (imenom iprezimenom), za koje se na osnovu forenzičkih nalaza i sudske presude dokaže da su žrtve RATNOG ZLOČINA. . Procene “na đžumle” , ne služe ni istini, a ni pomirenju. Nemaju se šta pitati “Srebreničke majke”, jer to nisu majke koje traže osvetu za smrt svojih sinova. Prave majke I pravi osvetnici bi tražili osvetu (krv), od pravog učinioca. Od onoga ko je podigao nož, sekiru ili pušku na njihovog najmilijeg. Tražeći odgovornost od Miloševića, Mladića, Hađjića, Karađića i…i…, svrstavaju se u drop***.I ako tako nastave, gospodine Slobodane…………znaš………….očekuj……….. .Nikada niste bili ni narod ni nacija I nikada nećete biti, jer ste najveće zločine vi izvršili. Nad drugima I nad sobom. Da bi optužili druge.I da bi bili servilni nekima. Valjda ste očekivali kraj sveta. Asocira na Hitlerovo doba.

ВАШ КОМЕНТАР...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

%d bloggers like this: