3 коментара

Стравични злочини НАТО плаћеника из Бенгазија: Силована и масакрирана предшколска деца; Либијски „Рачак“- Гадафијеви непостојећи злочини!


 Да се сада вратимо ужасним злочинима почињеним од стране либијских терориста. Следе видео снимци, које су „поткупљени“ западни медији покушали да прикрију. Ја бих препоручио господи Хагу, Камерону и Саркозију да их погледају (не бих губио време са Обамом и Клинтонком, њих би ти снимци вероватно забављали). На тим видео снимцима видећете ужасне призоре масакриране и раскомадане деце, од стране либијских „побуњеника“ (извињавам се: „ненаоружаних цивила“, како их називају западни медији).

 

Стравични злочини НАТО плаћеника из Бенгазија: Силована и масакрирана предшколска деца; Либијски „Рачак“- Гадафијеви непостојећи злочини!

 Миодраг Новаковић

7 јун 2011

НАТО СПОНЗОРИСАНИ ЗЛОЧИНЦИ "БЕНГАЗИЈСКИ ШИПТАРИ"!

ОВИХ ДАНА (ПО ПРВИ ПУТ) СТИЖУ ИЗВЕШТАЈИ ИЗ ЛИБИЈЕ ОД СТРАНЕ УН ИСЛЕДНИКА, НЕ САМО О НАВОДНИМ „ГАДАФИЈЕВИМ“ ЗЛОЧИНИМА, ВЕЋ И О ЗЛОЧИНИМА ЛИБИЈСКИХ, НАТО СПОНЗОРИСАНИХ, СЕПАРАТИСТА, НАД НЕДУЖНИМ ЦИВИЛИМА- УГЛАВНОМ ИМИГРАНТИМА НА РАДУ У ЛИБИЈИ.

 ДОК ТИ ИЗВЕШТАЈИ ОДСЛИКАВАЈУ УБЛАЖЕНУ СЛИКУ ЗЛОЧИНА „БЕНГАЗИЈСКИХ ШИПТАРА“ НАД ЦИВИЛИЗОВАНИМ ЛИБИЈЦИМА- И ПРЕУВЕЛИЧАВАЈУ НАВОДНЕ ЗЛОЧИНЕ ГАДАФИЈЕВИХ ТРУПА- ИЗВЕШТАЈИ КОЈИ СТИЖУ ОД ДРУГИХ НЕУТРАЛНИХ ПОСМАТРАЧА И МЕДИЈА ДОКУМЕНТУЈУ СТРАВИЧНЕ ЗЛОЧИНЕ НАТО СПОНЗОРИСАНИХ ТЕРОРИСТА ИЗ БЕНГАЗИЈА НАД ЧИТАВИМ ЛИБИЈСКИМ ПОРОДИЦАМА И ЊИХОВОМ ПРЕДШКОЛСКОМ ДЕЦОМ…

 СВЕ СЕ ТО ДЕШАВА У ВРЕМЕ ЕСКАЛАЦИЈЕ ИЛЕГАЛНОГ НАТО РАТА ПРОТИВ ЛИБИЈСКЕ НАЦИЈЕ И ПРИПРЕМЕ ЗА КОПНЕНУ ИНВАЗИЈУ. ИСТОВРЕМЕНО НАТО СЕ СВЕСНО СЛУЖИ СЕПАРАТИСТИЧКИМ ДИВЉИМ ХОРДАМА ИЗ БЕНГАЗИЈА, КОЈИМА ЈЕ У ЊИХОВОМ ВАРВАРСКОМ ПОХОДУ НА ТРИПОЛИ „СВЕ ДОЗВОЉЕНО“…

 „ХЈУМАН РАЈТС ВОЧ“ И ДРУГИ НЕЗАВИСНИ ПОСМАТРАЧИ ПРОЦЕЊУЈУ ДА ЈЕ НАТО У ДОСАДАШЊИМ ВАЗДУШНИМ НАПАДИМА УБИО ПРЕКО 900 ЛИБИЈСКИХ ЦИВИЛА- БРОЈ УБИЈЕНИХ, СИЛОВАНИХ И НЕСТАЛИХ ЦИВИЛА, ОД СТРАНЕ „БЕНГАЗИЈСКИХ ШИПТАРА“ СЕ НЕ ЗНА. НЕ БИ ТРЕБАЛО ДА НАС ИЗНЕНАДИ ДА САЗНАМО, ДА ЈЕ НАТО И  У ЛИБИЈИ ОРГАНИЗОВАО НОВУ ТРГОВИНУ ЉУДСКИМ ОРГАНИМА НЕДУЖНИХ ЛИБИЈАЦА, ОВАЈ ПУТ У ИЗВЕДБИ „БЕНГАЗИЈСКИХ ШИПТАРА“…

 ПОРЕД СТРАВИЧНИХ ВИДЕО СНИМАКА НА КОЈИМА СЕ ПРИКАЗУЈУ МАСАКРИРАНЕ ЧИТАВЕ ПОРОДИЦЕ И СИЛОВАНЕ ПРЕДШКОЛСКЕ ДЕВОЈЧИЦЕ, ОД СТРАНЕ БЕНГАЗИЈСКИХ НАТО ПЛАЋЕНИКА- ОВИХ ДАНА НА ВИДЕЛО ЈЕ ИЗАШАО СНИМАК КОЈИ ПРИКАЗУЈЕ НАВОДНИ МАСАКР НАД НЕНАОРУЖАНИМ ДЕМОНСТРАНТИМА ОД СТРАНЕ ГАДАФИЈЕВИХ СНАГА…

 …У СТВАРНОСТИ, ТАЈ СНИМАК КОЈИ ЈЕ ПОСЛУЖИО КАО ПОВОД ЗА НАТО АГРЕСИЈУ ПРОТИВ ЛИБИЈЕ, ПРИКАЗУЈЕ МАСАКР НАД НЕНАОРУЖАНИМ ПРО-ГАДАФИЈЕВИМ ПРИСТАЛИЦАМА У ЈЕДНОМ ПРОВИНЦИЈСКОМ ГРАДУ, ОД СТРАНЕ НАОРУЖАНИХ ПРО-НАТО ТЕРОРИСТА. НА СНИМКУ СЕ ЈАСНО ВИДИ НЕКОЛИКО ЛИБИЈСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ЗАСТАВА КОЈЕ НОСЕ НЕНАОРУЖАНИ ЛИБИЈСКИ ПАТРИОТСКИ ГРАЂАНИ, КОЈЕ ПОТОМ „НЕПОЗНАТИ“ СНАЈПЕРИСТИ И НАОРУЖАНИ ТЕРОРИСТИ НАСУМИЦЕ МАСАКРИРАЈУ. НА ЗАПАДУ ЈЕ ТАЈ СКРАЋЕНИ И МОНТИРАНИ СНИМАК ПРЕЗЕНТОВАН КАО КРУНСКИ ДОКАЗ ГАДАФИЈЕВИХ ЗЛОЧИНА НАД „НЕДУЖНИМ“ ЛИБИЈСКИМ СЕПАРАТИСТИМА!?

 СВЕ ТО НЕОДОЉИВО ПОДСЕЋА НА НАТО-АМЕРИЧКУ РЕЖИЈУ НАВОДНОГ МАСАКРА У СЕЛУ РАЧАК НА КОСОВУ  И МЕТОХИЈИ 1999, КОЈИ ЈЕ КАСНИЈЕ У СВЕТСКИМ МЕДИЈИМА ДОКАЗАН КАО ЛАЖАН. НА ЖАЛОСТ, ЗА НАШУ СРПСКУ НАЦИЈУ ЈЕ БИЛО ИСУВИШЕ КАСНО. ТАЈ НАТО ФАЛСИФИКОВАНИ СЦЕНАРИО ЈЕ ПОСЛУЖИО ТОЈ ЗЛОЧИНАЧКОЈ ОРГАНИЗАЦИЈИ (КОЈОЈ ОВИХ ДАНА ИЗДАЈНИЧКИ ТАДИЋЕВ РЕЖИМ УКАЗУЈЕ ГОСТОПРИМСТВО У СРПСКОЈ ПРЕСТОНИЦИ, ЈОШ УВЕК УНАКАЖЕНОЈ НАТО БОМБАМА) ДА ЗАПОЧНЕ ИЛЕГАЛНИ РАТ ПРОТИВ НАШЕ ОТАЏБИНЕ, ПОЧИНИ СТРАВИЧНЕ РАТНЕ ЗЛОЧИНЕ ПРОТИВ ЦИВИЛА, ЕТНИЧКО ЧИШЋЕЊЕ СРБА СА КОСОВА, И ГОТОВО ПОТПУНО УНИШТИ ИНДУСТРИЈСКУ И САОБРАЋАЈНУ ИНФРАСТРУКТУРУ НАШЕ ЗЕМЉЕ…

 АКО ЈЕ И ОД НАТО-А МНОГО ЈЕ. ОВИХ ДАНА СЕ НАТО РАТНИ ЗЛОЧИНАЦ  ВРАЋА НАЗАД НА МЕСТО ЗЛОЧИНА, У СРБИЈУ. НЕ ДОЗВОЛИМО ИМ ДА ПОНОВО ОСКРНАВЕ НАШУ СРПСКУ ПРЕСТОНИЦУ. ИЗАЂИМО НА УЛИЦЕ И „КАЖИМО“ ИМ ШТА МИСЛИМО О ЊИМА!

 У НАСТАВКУ ЈЕ АУТОРОВ ПРЕВОД ОРИГИНАЛНОГ ЧЛАНКА РУСКЕ ПРАВДЕ О НАТО ЗЛОЧИНИМА У ЛИБИЈИ. ЧЛАНАК САДРЖИ ЛИНКОВЕ НА ВЕОМА ГРАФИЧКЕ И МУЧНЕ ВИДЕО СНИМКЕ, ЗЛОЧИНА „БЕНГАЗИЈСКИ ШИПТАРА“ НАД НЕДУЖНИМ ЛИБИЈСКИМ ЦИВИЛИМА. УПОЗОРАВАЈУ СЕ МАЛОЛЕТНЕ ОСОБЕ И ОСОБЕ СА СЛАБИМ ЖИВЦИМА ДА НЕ ГЛЕДАЈУ ТЕ СНИМКЕ:                                                                                                                                                             

 

ЛИБИЈА, НАТО И ТЕРОРИЗАМ: СТРАВИЧНИ СНИМЦИ ЗЛОЧИНА ЛИБИЈСКИХ СЕПАРАТИСТА

Пише: Руска Правда

5 јун 2011

НАТО је заглавио у Либији. Његови свакодневни акти тероризма против либијских цивила, његова убиства либијске деце и флагрантно кршење међународних закона, чине Обаму, Камерона и Саркозија ратним злочинцима. Зашто онда они не седе на оптуженичкој клупи до генерала Младића у Хагу?

У нашем свету постоји „нешто“ што се зове међународно право, свиђало се то неком или не- сви смо видели како то право „поштују“ САД и Велика Британија (у Ираку, Србији…)- али чак и државе које припадају НАТО-у, најомраженијој организацији на планети (наметнутој својим грађанима без икакве уставне утемељености) ипак подлежу том праву.

Та правила међународног права су веома проста и лако се прате, као што их је лако и прочитати. Међународна банда држава-убица које тренутно спроводе илегални покољ у Либији, је потписница Конвенције УН-а, која је веома јасна у санкционисању учешћа у спољној оружаној интервенцији на територији једне суверене државе. Страним државама није дозвољено да подржавају стране у унутрашњем конфликту. Само они који имају злочиначке намере, су спремни да прекрше међународно право и подрже терористе у таквом конфликту- и овде се поставља логично питање, зашто није било таквих интервенција против других земаља које се такође боре против властитих екстремиста?

Либијска „револуција“ је споља организована, подржана, финансирана, дакле „потпомогнута“ из иностранства, што је веома очигледно по начину одвијања- није почела у главном граду Триполију, већ у сепаратистичком леглу, Бенгазију, међу тешко наоружаним бандама исламских фанатика, чија је ратоборност и расизам евидентна већ дуго времена, нарочито у појасу издвојених западних граница. Било је довољно убацити америчке командосе „фоке“ у Мисрату, и добили смо „маде ин УСА“ револуцију, иза које стоји Вашингтон; бивши колонијални власник Либије- Велика Британија; и психопата Саркози, „жедан либијске нафте“.

НАТО  се овде удружио са тим криминалцима, убицама и лоповима (нама Србима је тај сценарио веома добро познат- примедба преводиоца)- отпадницима и шљамом либијског друштва, који су се (иронично) борили против НАТО-а у Афганистану и Ираку. Шта онда- тај ситничави сноб Камерон, тај ћелави знатижељко Вилијам који виче „Ја нисам хомосексуалац“, та лажљива ратна хушкачица Клинтонка, и та бедна Наполеонска копија, Саркози-психопата- раде „цупкајући“ са терористима?

Придружујући се једној страни у сукобу, НАТО је прекршио међународно право.  Шта више, ограничење употребе силе у оквиру УН резолуције 1970 и 1973 је дефинисано стриктно као надгледање „забране зоне летења“. Ко год  да је наредио убиство унучади пуковника Гадафија, да ли је можда и тада спроводио „забрану зоне летења“? Још горе, ако знамо да објава рата није одобрена од стране Војне Комисије УН-а, и ако то онда није рат, где је ту онда легалност напада на цивилне циљеве?

У свим тим грубим кршењима међународног права, негде лежи кривична одговорност  горе споменутих Обаме, Клинтонке, Хага, Камерона и Саркозија. Ако трибунал у Хагу не „препознаје“ тај случај, онда и тај трибунал крши међународно право, придружује се једној страни у сукобу, и нема никакво право да суди генералу Ратку Младићу. Или постоје универзална правила која се примењују на све, или је теза о постојању међународног права бесмислена и непостојећа, и самим тим Хашки трибунал више нема никакав легитимитет.

Да се сада вратимо ужасним злочинима почињеним од стране либијских терориста. Следе видео снимци, које су „поткупљени“ западни медији покушали да прикрију. Ја бих препоручио господи Хагу, Камерону и Саркозију да их погледају (не бих губио време са Обамом и Клинтонком, њих би ти снимци вероватно забављали). На тим видео снимцима видећете ужасне призоре масакриране и раскомадане деце, од стране либијских „побуњеника“ (извињавам се: „ненаоружаних цивила“,  како их називају западни медији).

Гледатељска дискреција је препоручена: http://www.youtube.com/watch?v=7BPgPRQbXo8&feature=youtu.be

Следи графички видео силованих и потом раскомаданих малих девојчица. Поново гледатељска дискреција је строго препоручена: http://www.youtube.com/watch?v=Pmr4g8LMn54

Како након свега овога, онда грађани Велике Британије, Француске и Америке, размишљају о својим владама, када њихове владе ступају у савез са тим чудовиштима, када шире лажи о наводним нападима Гадафијевих снага против ненаоружаних цивила, када у ствари све што оне (Гадафијеве трупе) чине, јесте борба против исламских терориста? Како се осећају грађани тих земаља, када су милиони и милиони долара, опорезовани из њихових крваво зарађених надница, потрошени на колосалну „погрешну рачуницу“ благо речено, или правилније на велику криминалну заверу?

Колико су пута Саркози, Обама и Камерон изјављивали да нема пара за болнице, школе и социјалне сервисе, када су добро знали да само један сат коришћења борбеног авиона кошта 50,000 америчких долара. Извините, господине Смит, али не можемо да вас лечимо против рака, на жалост мораћете да умрете (саркастична опаска аутора Хинчија).

И док се све то дешава, грађани Америке, Енглеске и Француске, само ћуте, и ништа не чине? Такво понашање и њих чини саучесницима у злочину, зар не?

И пре него што завршимо овде, ево доказа да су Камерон, Хаг, Обама, Клинтонка и Саркози некомпетентни у свом послу: цео наводни снимак који је био повод за НАТО рат против Либије, је базиран на фалсификату: нису то биле либијске државне снаге које су пуцале на цивиле…

…Уосталом погледајте овај видео снимак, и све ће вам бити јасно: http://www.youtube.com/watch?v=ItP6EvslHD4&feature=related

Ја сам извео свој доказни поступак…

 Тимоти Бенкрофт-Хинчи

 

Превод: Миодраг Новаковић

РЕФЕРЕНЦЕ:

http://english.pravda.ru/opinion/columnists/05-06-2011/118114-libya_nato-0/

http://jurist.org/paperchase/2011/06/libya-opposition-forces-committing-arbitrary-detention-torture-hrw.php

http://www.youtube.com/watch?v=7BPgPRQbXo8&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=Pmr4g8LMn54

http://www.youtube.com/watch?v=ItP6EvslHD4&feature=related

Advertisements

3 comments on “Стравични злочини НАТО плаћеника из Бенгазија: Силована и масакрирана предшколска деца; Либијски „Рачак“- Гадафијеви непостојећи злочини!

  1. Пакао ће бити тјесан за ове болеснике који су напали ту дивну земљу и од ње учинили хаос и безвлашће, а за ове демоне који су у стању да овако ураде за људима стварно нема ријечи.

  2. strasno… grozno,… kakvi snimci… kakvi zlocini… ima li ko da im se suprotstavi vec jednom vise???

  3. Verujm da su strašni snimci, jer ne smem da ih pogledam. Užasavam se nasilja i monstruoznosti ljudi.

ВАШ КОМЕНТАР...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

%d bloggers like this: