4 коментара

ДАНАС ЈЕ „ПОЧЕТАК БУНЕ ПРОТИВ ДАХИЈА“- ДИЖЕ СЕ СРПСКИ НАРОД- УСТАЈУ СРПСКИ КНЕЖЕВИ- ОДВАЈА СЕ ЖИТО ОД КУКОЉА…


ПОЗИВ НА ЦИВИЛНИ И ЦИВИЛИЗОВАНИ ПРОТЕСТ И МАСОВНУ ГРАЂАНСКУ НЕПОСЛУШНОСТ- ВРЕМЕ ЈЕ ДА СЕ СКИНУ РУКАВИЦЕ И ОД ОВОГ РЕЖИМА ЗАХТЕВА ДА ПОЛОЖИ РАЧУНЕ…

ГОТОВ ЈЕ…. „ПРОТЕСТ ИСПОД ПРЕДСЕДНИКОВОГ ПРОЗОРА“

Српски народни покрет Наши и друге патриотске организације вас позивају на протест због споразума који је издајнички режим Бориса Тадића потписао са шиптарским терористима којим се директно признаје тзв. независност Косова и Метохије, а који ће се одржати у понедељак 27. фебруара у 18 сати поред зграде Председништва Србије на Андрићевом венцу 1 (тротоар и плато до Улице Краља Милана).

ПРОТИВ ОВОГ РЕЖИМА МОРАМО ДА СЕ БОРИМО ИСТИМ МЕТОДАМА КОЈИМА СУ ОНИ "ДОШЛИ" НА ВЛАСТ 5 ОКТОБРА 2000

27 фебруар 2012, ФБР

Миодраг Новаковић

ПОРУКА РЕДАКЦИЈЕ ФБР: Памтите овај дан и све ове неустрашиве народне вође и њихове покрете и  организације који су имали храброст и визију да вас поведу у коначну борбу за национално и људско ослобођење, јер њима је место у народној легенди…. Такође памтите и  све оне који нису имали храбрости и остали данас сакривени иза хладних Скупштинских зидина- памтите и на следећим изборима немојте то да им опростите…

„СРБИЈА МОРА ДА УСТАНЕ ИЛИ ЋЕ ДА НЕСТАНЕ“ – Деретић

Последњи издајнички чин однарођеног Тадићевог режима, у форми признавања „шиптарске државности“ на територији Србије, али и у још понижавајућој форми слања Српских жандарма у „испомоћ“ шиптарским терористима, да премлаћују и хапсе наше младе Српске родољубе, од којих су неки скоро деца- за већину Срба је била та кап које је прелила чашу горчине којом нас велеиздајнички, и тешко српски, председник, трује већ више од пола деценије.

„СРУШИТИ ИЗДАЈНИКЕ“- уједињени патриотски покрети…

Да је овај пут ђаво однео шалу- сведоче нам и најаве и подршке протеста од најмање десетак патриотских и политичких организација, на чијем челу се налазе веома угледни појединци, и доказани борци за наша људска и национална права… Да споменем само неке: Професор Др Јован Деретић (Слободна Србија), „неустрашиви“ Никола Алексић (Еко Покрет), Мр Влада Кршљанин (Покрет за Србију)-

Али пре свега прави носиоци овог данашњег протеста „Буне против дахија“ су наши млади и харизматични национални вође: Младен Обрадовић (Образ), Игор Маринковић (НАШИ), као и многе друге јавне личности, чија имена се држе у тајности…  Наравно овај протест подржавају и храбри момци Мише Вацића из СНП1389, који даноноћно и неустрашиво чувају „барикаде слободе“ на југу Србије…

„НИШТА НЕ МОЖЕ ДА ПОЧНЕ ДОК СЕ ОВАЈ КОРОВ ИЗДАЈЕ НЕ ПОЧУПА, ЈЕР ГДЕ РАСТЕ КОРОВ ТУ НЕМА ПШЕНИЦЕ….“- Слободна Србија

У протесту ће учествовати читава плејада изворних Српских покрета и организација, попут: Српски Слободари, Заветници Косова и Метохије, Покрет Сложни, Ултра Четници, Удружене Комите, Српски Национални Фронт, али долазак су најавили и многи други…

Иза овог протеста стоји душом и телом и руководство нашег Српског народа на Космету из СНВ, пре свега: легендарни Милан Ивановић, Марко Јакшић и Небојша Јовић, као и неустрашиви „српски кнежеви“ косметски „градоначелници… Али они данас морају да буду више него икада пре са својим народом, јер на Космету они се данас бране, не само против шиптарских терориста и Нато окупатора, већ и против издајничког Београдског режима и режимских жандармеријских фаланги, које ових дана издајник Тадић шаље на испомоћ свом „побратиму“ ратном злочинцу и трговцу људским  (српским) органима Хашиму Тачију…

 ————————————————————————————————–

У НАСТАВКУ СТАРИЈИ ПРОГЛАС(КОЈИ ЈЕ ДАНАС ВИШЕ АКТУЕЛАН НЕГО ИКАДА)  НИКОЛЕ АЛЕКСИЋА ИСПРЕД „ЕКО ПОКРЕТА“-

 

 

ПРОГЛАС ВОЈСЦИ И ПОЛИЦИЈИ СРБИЈЕ

 

ЈА САМ НИКОЛА АЛЕКСИЋ, ДИРЕКТОР ЕКОЛОШКОГ ПОКРЕТА НОВОГ САДА И ЈЕДАН ОД РЕТКИХ СЛОБОДНИХ ЉУДИ КОЈИ НЕ ЗАВИСИ НИ ОД ЧЕГА И НЕ ПРИПАДА НИКОМЕ, ОСИМ СВОЈОЈ ПОРОДИЦИ И ДОМОВИНИ СРБИЈИ.

ОСЕЋАМ ДУЖНОСТ ДА ВАС ОБАВЕСТИМ О ИСТИНИ КОЈА СЕ ОД  ВАС КРИЈЕ, О БУДУЋНОСТИ КОЈА НАМ СЕ ПРИПРЕМА, МА КАКО ТА ИСТИНА БИЛА СТРАШНА И ШОКАНТНА.

ПРОТИВ СРБИЈЕ СЕ СВАКОДНЕВНО ВОДИ НЕОБЈАВЉЕНИ РАТ РАДИЛОШКО-ХЕМИЈСКО-БИЛОШКОМ МЕТОДОМ.

НАД СРБИЈОМ СЕ ВРШИ АГРЕСИЈА У ЦИЉУ УНИШТЕЊА ЊЕНОГ СТАНОВНИШТВА РАДИ ОТИМАЊА ЊЕНИХ ПРИРОДНИХ ВРЕДНОСТИ.

АГРЕСИЈА СЕ СПРОВОДИ ЗАПРАШИВАЊЕМ ТОНАМА И ТОНАМА ХЕМИЈСКИХ ОТРОВА КОЈИ СЕ ИЗБАЦУЈУ ИЗ НЕОБЕЛЕЖЕНИХ АВИОНА НАЈВЕЋЕ ТЕРОРИСТИЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ НА СВЕТУ.

ТРУЈУ НАС СА СОПСТВЕНОГ НЕБА КАО ДА СМО ИНСЕКТИ А НЕ ЉУДИ!

НА НАШУ ЖАЛОСТ И СРАМОТУ, ТИ АВИОНИ ЗЛОЧИНАЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ СВАКОДНЕВНО ПОВРЕЂУЈУ ВАЗДУШНИ ПРОСТОР СРБИЈЕ И ИЗБАЦУЈУ ТОВАРЕ ОТРОВА НА СТАНОВНИШТВО И ПРИРОДУ СРБИЈЕ УЗ ПРЕЋУТНУ ДОЗВОЛУ ИЗДАЈНИЧКОГ РЕЖИМА СРБИЈЕ.

ВРХОВНИ КОМАНДАНТ ВОЈСКЕ СРБИЈЕ ПОТПУНО СВЕСНО ПРЕПУШТА НАРОД СРБИЈЕ ЗЛОЧИНЦИМА ОДБИЈАЈУЋИ ДА ИЗВРШИ УСТАВНЕ И ЗАКОНСКЕ ОБАВЕЗЕ КОЈЕ СТОЈЕ ПРЕД ВРХОВНИМ КОМАНДАНТОМ.

ПРЕМА ЗАКОНУ О ОДБРАНИ, ЧЛ. 6, ВРХОВНИ КОМАНДАНТ ЈЕ ДУЖАН ДА У СЛУЧАЈУ АГРЕСИЈЕ ДОНЕСЕ ПЛАН ОДБРАНЕ СРБИЈЕ.

ВРХОВНИ КОМАНДАНТ ТУ ЗАКОНСКУ ОБАВЕЗУ ОДБИЈА ДА ИЗВРШИ, ЈЕР ЈЕ ИЗДАО И НАРОД И ДРЖАВУ.

О ПРОДАЈИ СРБИЈЕ И ЊЕНОМ КОМАДАЊУ ДА И НЕ ГОВОРИМ, ЈЕР НАМ ЈЕ ТРЕНУТНО СПАСАВАЊЕ  ЖИВОТА СТАНОВНИШТВА ВАЖНИЈЕ.

АКО САЧУВАМО ЖИВОТЕ, САЧУВАЋЕМО И ТЕРИТОРИЈУ СРБИЈЕ.

      РОК КОЈИ САМ У ИМЕ НАРОДА ДАО ВЛАДИ СРБИЈЕ ДА ДО 1. ОКТОБРА ПРОГЛАСИ СРБИЈУ ЗА ТЕРИТОРИЈУ СЛОБОДНУ ОД ГЕНЕТСКИ МОДИФИКОВАНИХ ОРГАНИЗАМА ЈЕ ИСТЕКАО.

 РОК КОЈИ САМ ДАО ВРХОВНОМ КОМАНДАНТУ ДА ЗАУСТАВИ АГРЕСИЈУ НА СРБИЈУ И ИЗДА НАРЕДБУ О ОБАРАЊУ АВИОНА ЗЛОЧИНАЦА КОЈИ НАС ТРУЈУ СА НЕБА СРБИЈЕ, ЈЕ ТАКОЂЕ ИСТЕКАО.

ВИШЕ НЕМА РАЗЛОГА ДА СЕ НЕИЗБЕЖНО ОДЛАЖЕ.

ИЗДАЈА СЕ МОРА ЗАУСТАВИТИ, УСТАВ СЕ МОРА ОДБРАНИТИ, СРБИЈА СЕ МОРА СПАСИТИ ИЛИ ЈЕ ВИШЕ НЕЋЕ БИТИ.

ЗАТО ЈА,  НИКОЛА АЛЕКСИЋ,  У ИМЕ НАРОДА СРБИЈЕ ЗАХТЕВАМ ОД ВОЈСКЕ СРБИЈЕ И ПОЛИЦИЈЕ ДА КОНАЧНО ПОЧНУ ДА БРАНЕ УСТАВ И ВАЖЕЋЕ ЗАКОНЕ СРБИЈЕ.

ЈА, НИКОЛА АЛЕКСИЋ, ТРАЖИМ ОД ВОЈСКЕ СРБИЈЕ И ПОЛИЦИЈЕ ДА УХАПСЕ ВРХОВНОГ КОМАНДАНТА И ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ,  НАЧЕЛНИКА ГЕНЕРАЛШТАБА ВОЈСКЕ СРБИЈЕ, ПРЕДСЕДНИКА ВЛАДЕ И СВЕ МИНИСТРЕ.

ТРАЖИМ ДА УХАПСЕ СВЕ ИЗДАЈНИКЕ КОЈИ СУ СРБИЈУ ПРОДАЛИ, А  НАРОД И ДРЖАВУ ПРЕПУСТИЛИ НЕПРИЈАТЕЉУ ДА ЈЕ РАЗБИЈА, ПЉАЧКА, ПОНИЖАВА И ОКУПИРА.

 

ВОЈСКО СРБИЈЕ, ПРИПАДНИЦИ ПОЛИЦИЈЕ!

ОДБИЈЕТЕ ЛИ ОВАЈ ЗАХТЕВ, СРБИЈА НЕЋЕ  ИМАТИ БУДУЋНОСТ, БИЋЕ ИЗБРИСАНА СА ГЕОГРАФСКЕ КАРТЕ СВЕТА.

ОНО МАЛО СТАНОВНИШТВА ШТО ПРЕЖИВИ ОВЕ ОТРОВЕ БИЋЕ СТЕРИЛНО У ТРЕЋОЈ ГЕНЕРАЦИЈИ. НИКО НЕЋЕ БИТИ ИЗУЗЕТ.

ВОЈСКО  СРБИЈЕ, 91-ВЕ СТЕ ИМАЛИ ИЗГОВОР ЗА ИЗДАЈУ НАРОДА И ДРЖАВЕ ДА СТЕ БИЛИ ПАРТИЈСКА ВОЈСКА.

ЧИЈА СТЕ ДАНАС ВОЈСКА? КОМЕ СТЕ ПОЛОЖИЛИ ЗАКЛЕТВУ? НАРОДУ ИЛИ ПРЕДСЕДНИКУ ДЕМОКРАТСКЕ СТРАНКЕ КОЈИ ЈЕ ИЗДАО СВОЈ НАРОД И ДРЖАВУ?

ДА ЛИ СТЕ ЉУДИ ИЛИ МИШЕВИ? ПА И ВАША ДЕЦА ЋЕ ПОМРЕТИ КАО И СВА ДРУГА БЕЗ ИЗУЗЕТКА!

ХОЋЕТЕ ЛИ МОЋИ ПОГЛЕДАТИ СВОЈОЈ ДЕЦИ У ОЧИ КАДА ПОЧНУ УМИРАТИ?

ПРИПАДНИЦИ ПОЛИЦИЈЕ СРБИЈЕ, У ИМЕ НАРОДА ВАС ПОЗИВАМ ДА СЕ ОДЛУЧИТЕ, СА НАРОДОМ ИЛИ ПРОТИВ НАРОДА?

ТРЕЋЕГ РЕШЕЊА НЕМА.

ЖЕЛИТЕ ЛИ ДА БУДЕТЕ ЉУДИ КОЈИ ЋЕ СЛУЖИТИ СВОМ НАРОДУ НА ПОНОС СВОЈЕ ДЕЦЕ ИЛИ ИЗДАЈНИЧКОМ РЕЖИМУ КОЈИ ВАС ЈЕ ЖРТВОВАО ЗАЈЕДНО СА ОНИМ НЕСРЕЋНИЦИМА КОЈИМА ОРГАНИЗУЈЕ ПАРАДУ СРАМА?

ЗА ИЗДАЈНИЧКИ РЕЖИМ СТЕ И ДАЉЕ САМО ПОТРОШАЧКА РОБА КОЈА СЛУЖИ ПРОТИВ СВОГ НАРОДА ЗА ДНЕВНИЦУ ОД 400 ДИНАРА И СУВИ ОБРОК У ЦИЉУ ОДБРАНЕ ИЗДАЈНИКА НА ВЛАСТИ.

НЕ МОЖЕТЕ СЕ БРАНИТИ ИЗГОВОРОМ ДА САМО ИЗВРШАВАТЕ НАРЕЂЕЊА СВОЈИХ ПРЕТПОСТАВЉЕНИХ, ЈЕР ОД  ’45-ТЕ ГОДИНЕ ПРОШЛОГ ВЕКА НИКО СЕ ВИШЕ НА СВЕТУ НЕ МОЖЕ БРАНИТИ ТИМ ИЗГОВОРОМ.

ТО ВАС НИСУ УЧИЛИ ТОКОМ ШКОЛОВАЊА ИЛИ НА УБРЗАНОМ КУРСУ ГДЕ СТЕ САМО ВЕЖБАЛИ КАКО СЕ СУЗБИЈАЈУ ПРОТЕСТИ НАРОДА.

ЈА, НИКОЛА АЛЕКСИЋ, ЗАХТЕВАМ ОД ВАС, ПРИПАДНИКА ПОЛИЦИЈЕ, ДА УЗ САРАДЊУ СА ВОЈСКОМ СРБИЈЕ УХАПСИТЕ ПРЕДСЕДНИКА ДРЖАВЕ, ИЗДАЈНИЧКУ ВЛАДУ СРБИЈЕ И СВЕ ИЗДАЈНИКЕ КОЈИ СУ ПРОДАЛИ СРБИЈУ.

КО ОМОГУЋИ БЕКСТВО И ЈЕДНОМ ИЗДАЈНИКУ ИЗ СРБИЈЕ ОДГОВАРАЋЕ КАО САУЧЕСНИК.

ГРАНИЦЕ СРБИЈЕ СЕ 2. ОКТОБРА МОРАЈУ ЗАТВОРИТИ ДОК СЕ ТАЈ ЉУДСКИ ШЉАМ НЕ ПОХАПСИ.

ВИШЕ СЕ НЕ МОЖЕ ТРПЕТИ, ДОШЛО ЈЕ ВРЕМЕ КАДА СЕ ПОСТАВЉА САМО ЈЕДНО ПИТАЊЕ, ИЛИ МИ, ИЛИ ОНИ.

ТО ЈЕ ЈЕДИНИ НАЧИН ДА СЕ СРБИЈА МИРНО СПАСЕ И ОКРЕНЕ ОПОРАВКУ, ДА НЕ КАЖЕМ СПАСЕЊУ.

СВАКИ ДРУГИ НАЧИН, САДА ИЛИ НЕШТО КАСНИЈЕ, БИЋЕ УЗ ПРОЛИВАЊЕ МОРА КРВИ.

У ТОМ СЛУЧАЈУ, СВАКА  КАП ПРОСУТЕ КРВИ БИЋЕ НА ДУШИ ОНИХ ПРИПАДНИКА ВОЈСКЕ И ПОЛИЦИЈЕ СРБИЈЕ КОЈИ БИ ОДБИЛИ ОВАЈ ПОЗИВ ЗА МИРНИМ ЗАУСТАВЉАЊЕМ АГОНИЈЕ СРБИЈЕ.

ЗАТО ЋЕ ОДГОВАРАТИ ПРЕД НАРОДНИМ СУДОМ.

ОД ОДГОВОРНОСТИ ЗА КРВОПРОЛИЋЕ НИКО НИКАД НЕЋЕ ПОБЕЋИ.

ЈА, НИКОЛА АЛЕКСИЋ, ИЛИ ОНИ КОЈИ МЕ СЛЕДЕ, ТО ИМ ГАРАНТУЈЕМО.  

ОДГОВОР ЋЕТЕ ПРУЖИТИ НАРОДУ СРБИЈЕ 2. ОКТОБРА.

 

ЗАТО ВАС ПОЗИВАМ ДА УМЕСТО ДА БУДЕТЕ ЖРТВОВАНИ ОД СТРАНЕ РЕЖИМА ЗАЈЕДНО СА ОНИМ НЕСРЕЋНИЦИМА НА ПАРАДИ СРАМА, ОМОГУЋИТЕ НАРОДУ СРБИЈЕ ДА ПРЕУЗМЕ ОДГОВОРНОСТ ЗА СВОЈУ СУДБИНУ И БУДУЋНОСТ.

СРБИЈА ЈЕ УМОРНА ОД ПОЛИТИКАНАТА.

СРБИЈИ У ОВОМ ТРЕНУТКУ НИСУ ПОТРЕБНИ ПОЛИТИКАНТИ, НЕГО ОРГАНИЗАТОРИ КОЈИ ЋЕ БИТИ СПОСОБНИ ДА ОКУПЕ НАЈБОЉЕ СТРУЧЊАКЕ И УМОВЕ ОКО ОПОРАВКА СРБИЈЕ БЕЗ ЛИЧНИХ ИНТЕРЕСА.

ТАКВИХ НЕМА У ИНТЕРЕСНИМ ГРУПАМА КОЈИ СУ ПРЕВАРАМА И ЛАЖИМА ЗАПОСЕЛИ ВЛАСТ У СРБИЈИ.

ЗАТО ПОЗИВАМ ЧЛАНОВЕ ТИХ ИНТЕРЕСНИХ ГРУПА, КОЈИ СУ ВЕЋЕ ЖРТВЕ ОД ГРАЂАНА  СРБИЈЕ, ДА ОСТАНУ МИРНИ И НЕ ИЗЛАЗЕ ИЗ СВОЈИХ КУЋА.

СВАКИ ПРОТЕСТ ОД СТРАНЕ ЧЛАНОВА ТИХ ИНТЕРЕСНИХ ГРУПА СМАТРАЋЕ СЕ НЕПРИЈАТЕЉСКИМ ЧИНОМ СА ЦИЉЕМ ДА СЕ ИЗДАЈНИЦИ СРБИЈЕ ЗАДРЖЕ НА ВЛАСТИ.

ПОЗИВАМ ИХ ДА ИНТЕРЕСЕ СРБИЈЕ СТАВЕ ИЗНАД ИНТЕРЕСА СВОЈИХ ГОСПОДАРА, ДА ИМ ОДБИЈУ ПОСЛУШНОСТ У ИНТЕРЕСУ СРБИЈЕ И БУДУЋИХ ПОКОЉЕЊА.

ДА ПРИЗНАЈУ ДА СУ ПРЕВАРЕНИ ОД СВОЈИХ ЛИДЕРА.

ЈА, НИКОЛА АЛЕКСИЋ, ДОЛАЗИМ 2. ОКТОБРА ПРЕД НАРОДНУ СКУПШТИНУ ТАЧНО У 12.00 ЧАСОВА ДА ОБЈАВИМ КРАЈ ИЗДАЈЕ СРБИЈЕ ИЛИ ЊЕН НЕСТАНАК СА ГЕОГРАФСКЕ КАРТЕ СВЕТА.

КАКВА ЋЕ ИЗЈАВА БИТИ, ЗАВИСИЋЕ ОД СТАВА ВОЈСКЕ И ПОЛИЦИЈЕ И ПОДРШКЕ ГРАЂАНА СРБИЈЕ.

          ПОЗИВАМ ЈОШ ЈЕДАНПУТ ВОЈСКУ СРБИЈЕ  И ПРИПАДНИКЕ ПОЛИЦИЈЕ ДА СТАНУ УЗ СВОЈ НАРОД, ДА ОДБРАНЕ УСТАВ И ПРАВО ГРАЂАНА СРБИЈЕ НА СЛОБОДУ И ОПСТАНАК.

 СВОЈ ЖИВОТ И СЛОБОДУ МИРНЕ ДУШЕ ЗАЛАЖЕМ ЗА СПАСЕЊЕ СРБИЈЕ.      

САМО МЕ СМРТ ИЛИ НЕЗАКОНИТО ХАПШЕЊЕ МОГУ ЗАУСТАВИТИ ДА СЕ НЕ ВИДИМО 2. ОКТОБРА У 12.00 ЧАСОВА ПРЕД НАРОДНОМ СКУПШТИНОМ.

ОСТАЛО ЗАВИСИ ОД НАС, ЈЕР НЕ ПОСТОЈИ ВИШЕ НИКО НА ОВОМ СВЕТУ КО БИ СЕ УМЕСТО  НАС ЗА ТО ИЗБОРИО. 

 

 

 

 

    ДИРЕКТОР

 НИКОЛА АЛЕКСИЋ

 

http://www.ekopokret.org.rs/saopstenja

 

 

      

 

 

 

 

 

 

Advertisements

4 comments on “ДАНАС ЈЕ „ПОЧЕТАК БУНЕ ПРОТИВ ДАХИЈА“- ДИЖЕ СЕ СРПСКИ НАРОД- УСТАЈУ СРПСКИ КНЕЖЕВИ- ОДВАЈА СЕ ЖИТО ОД КУКОЉА…

 1. ЈА НЕ ЗНАМ КО СЕ ОКУПИО У 18 ЧАСОВА ТУ ГДЕ ЈЕ РЕЧЕНО!!!
  ЈА САМ БИЛА, МАЛОПРЕ САМ СЕ ВРАТИЛА И ИСПОД ПРОЗОРА НЕМА НИКОГА, СЕМ ПОЛИЦИЈЕ!!!
  У КНЕЗ МИХАЈЛОВОЈ 50-так МОМАКА КОЈИ НОСЕ ЗАСТАВЕ СНП-а И НИКОГА ВИШЕ!!!!
  УЗВИКУЈУ ТАДИЋУ, УБИЈ СЕ!!! И ТО ЈЕ СВЕ!!!
  ГДЕ СТЕ СВИ ВИ, ПИТАМ ВАС СВЕ ЗАЈЕДНО????

 2. Bilo je ljudi, ali su ih robokapi rasterali. Bilo je i žena koje su čule preko radia fokus, pročitale u politici… Milicija kaže razlaz. Ja sam stajala tamo par minuta, a kasnije sam krenula ka trgu… da proverim da nisu otišli tamo… pa sam se pridružila toj grupi koja je bila u knezu. Žalosno… Do 18.30 fajront… kao vidimo se 17.marta.
  Evo ovako, ja sam danas počela da postim… i svaki dan ići ću crkvu da se pomolim za sve srbe na Kosovu i Metohiji.
  Svaki dan prativ vesti i ići ću na svaki skup ko god bude pozvao protiv izdajnika i za podršku srbima na KiM.
  U međuvremenu, ja kao običan građanin mogu samo da vas pozovem da mi se pridružite u hramu sv.save oko 18 časova da se pomolimo za naše sunarodnike na KiM i zapalimo sveće nastradalim srbima…
  pozdrav svima

 3. BUDI SE SRBIJO, OVO JE POS;LEDNJI CAS!!ILI MI ILI ONI!!OVDE POPRAVNOG NEMA, ALTERNATIVA JE ALBANIJA DO NISA, VOJVODINA, RASKA, GUSENJE RS, A SRBI NOVI EU KURDI U REZIJI VATIKANA I NEMACKE!!!

 4. e moji drugari, ne radi se to tako… gde ste videli da se u diktatorskim rezimima organizuje javno protest??? Samo ste im pomogli da vas sprece… Sledeci put treba da organizuje neko ozbiljniji i pametniji ko moze da nadmudri ove diktatore koji su danas na vlasti. U principu vecina vas iz raznih grupa se poznaje privatno, ili ako vec ne, koristite skajp ili neki drugi model komunikacije koji se ne moze tako lako pratiti. Nadjete se sa istomisljenicima, pa negde uz kafu dogovorite akciju, prenosite je od usta do usta, samo se ne spominje gde kad i kako, i budete spremni. A onda organizator da tajni znak koji moze da prepozna samo onaj ko zna o cemu se radi i pojavite se kao grom iz vedra neba… Sta ste drugo ocekivali kad trazite javno pljuvanje ispod prozora??? Da ne ulazim dublje u neke stvari kao sto je nedolazak mnogih kad su videli ko organizuje… I zasto je uopste bitno ko organizuje, jel njihova medijska promocija bitna ili sam protest ili akcija? Ovako ste im lepo sve servirali na tacni, samo da se pojavite i da vas rasteraju… Ili jos verujete da je 5-og oktobra dosla demokratija u Srbiju??? Pa Sloba je za ove malo dete…

ВАШ КОМЕНТАР...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

%d bloggers like this: