10 коментара

НОВАКОВИЋ: АУСТРАЛИЈСКИ ХИРУРГ ХРВАТСКОГ ПОРЕКЛА УБИЈАО СРБЕ НА КиМ…


МИОДРАГ НОВАКОВИЋ: АУСТРАЛИЈСКИ ХИРУРГ ХРВАТСКОГ ПОРЕКЛА УБИЈАО СРБЕ НА КиМ

12/08/2011 | Инфопорт- Покрет за Србију | Пише: Миодраг Новаковић

24 септембар 2012, ФБР- Напомена аутора М. Новаковића– овај чланак објављен на Инфопорту пре више од годину дана је „исечак“ их мог фељтона „Хронологија злочина над косметским Србима“, где сам хронолошки објединио моја сазнања на ову тему из разних званичних и медијских извора. Очигледно је да су се паралелно са заташканим извештајем Унмика CKX103 који је од стране Хашког трибунала, дешавале и друге „мутне радње“ од стране Хашког трибунала и НАТО званичника у циљу заташкавања једног од најмонструознијих злочина у модерној људској историји, који се одиграо пред носем и уз „благослов“ НАТО окупатора на КиМ. Пре свега уништени су форензички докази из Бурела, али и са других локација, које су прикупили Унмик и Хашко тужилаштво- у току ове истраге је КФОР био обавештен о заточеним Србима у селу Врело, али је шпанском контигенту КФОР-а који је кренуо у ослобађање Срба „мистериозно“ наређено да се врати на почетне положаје. Ти заточени Срби више никада нису виђени живи… Пуно више информација на ову тему можете наћи на следећем линку- у оквиру наше рубрике: „ТРГОВИНА ОРГАНИМА“.

Добро је документован случај аустралијског хирурга хрватског порекла др Крега Јуришевића, који је јавно признао да је пришао ОВК, и потом свој „стетоскоп“ заменио за оружје, где је по властитом признању поред оружане борбе у оквиру ОВК, лично убијао српске рањенике да би им (његовим речима) „скраћивао муке“. Поред убијања заробљених Срба, др Јуришевић је активно сарађивао са западним обавештајним службама у току НАТО рата, и под маском доктора хуманитарца шпијунирао српске трупе. По његовом хвалисању био је одговоран за навођење НАТО авиона на српске циљеве, којом приликом је убијено преко 400 Срба.

Али оно што је индикативно за ову истрагу (напомена ово је део ауторове „истраге“) је то да је дотични Јуришевић боравио у априлу 1999-те на локацији Кукеш (локацији тајног затвора у коме су држани и убијани Срби којима су „одстрањивани“ органи) у Албанији, и да је тамо према његовим речима био сведок неких „аномалија“ у локалној болници која је била под контролом извесног доктора- команданта ОВК (претпостављам да се овде ради о Др Шаипу Муји). Др Крег Јуришевић данас живи и ради у аустралијском граду Аделаиди, где је запошљен као кардио-торациони хирург у Краљевској Аделаида Болници.

Ми се овде надамо да су ови подаци доступни како нашим српским истражним органима, тако и Мартијевој истрази- јер овде је веома важна улога др Јуришевића не само као ратног злочинца, већ пре свега као, потенцијално једног од кључних сведока у овој монструозној афери.

http://infoport.co/?p=3899

Advertisements

10 comments on “НОВАКОВИЋ: АУСТРАЛИЈСКИ ХИРУРГ ХРВАТСКОГ ПОРЕКЛА УБИЈАО СРБЕ НА КиМ…

 1. Hvala Internetu, ovakve informacije inace ne bi mogle da se nadju u zvanicnim medijima bilo kog tipa, stapanog ili elektronskog…

  • I mislite da nekog boli k… za ovo? Ma mi smo glup narod i sve gutamo… Nazalost,ali nista se nece promeniti… Ako zapad kaze,sami cemo unistavati dokaze… Jadni smo do dna!

   • У прилог твојој тврдњи да смо заиста наиван народ стоји чињеница колико смо залуђени концертима као што су Неда Украден, Кеба и Јоксимовић а ови се фотографишу са најокорјелијим злочинцима (Насер Орић) и непријатељима над Србима (усташе и шиптари). Да смо солидарни сви Срби на свим просторима не би долазили на њихове концерте. Овај случај доктора Јуришића може навести неке угледне Србе да се из части фотографишу са њим. Наша глупост до неба достиже.

 2. Zato ce Windows 8 – imati software (virus) – koji ce referisati svaki Download korisnika (zbog placanja i kazne)…
  Zvanicno je javljeno da sadasnji Explorer ima virus – koji se instalira na kopjuteru i referise..
  Znaci – NECEMO DUGO IMATI ovu SLOBODU od neogranicene kontrole…

 3. AUSTRALIAN SURGEON Croatian origin were killing Serbs in Kosovo

  12/08/2011 | Infoport-Movement for Serbia | Author: Miodrag Novakovic

  September 24, 2012, FBR-M Author’s note. -Novakovic this article published on Infoportu more than a year ago is the „clip“ them to my series of articles, „Chronology of crimes against Kosovo Serbs“, where I put together a chronological my knowledge on this topic from a variety of official and media sources. It is obvious that they are parallel to the suppressed report that UNMIK CKX103 by the ICTY, numerous others „shady operations“ by the ICTY and NATO officials to cover up one of the most monstrous crimes in modern human history, which occurred in his face and the „blessing“ of NATO forces in Kosovo. First of all destroyed forensic evidence from Burrel, but also from other sites, which are collected by UNMIK and the Hague prosecution-in the course of this investigation has been informed of KFOR detained Serbs in the village of Spring, but the Spanish KFOR contingent that went into the release Serbs „mysteriously“ ordered to return to their starting positions. Those detained Serbs were never seen alive again … A lot more information on this topic can be found at the following link-under our section, „trade in organs.“

  It is well documented case of an Australian surgeon Dr Craig Croatian descent Jurisevic, who has publicly admitted that he was approached by the KLA, and then a „stethoscope“ to replace the weapon, where by his own admission in addition to the armed struggle within the KLA, Serbian personally killed the wounded to them (his words) „shortened trouble.“ In addition to killing Serb prisoners, etc. Jurišević is actively cooperating with Western intelligence services of NATO during the war, and under the guise of humanitarian doctors spied Serbian troops. In his braggadocio, he was responsible for guiding NATO aircraft on Serbian targets, during which more than 400 were killed Serbs.

  But what is indicative of this investigation (note this is part of the author’s „investigation“) is that it is concerned Jurišević visited in April 1999-and the Kukes area (location of the secret prison where they were held and killed Serbs who were „removed on the“ authority ) in Albania, and it was there he said he witnessed some „anomalies“ in a local hospital, which was under the control of a certain doctor-KLA (I assume we are talking about Dr Muji SAIP). Dr. Craig Jurišević now lives and works in the Australian city of Adelaide, where he is employed as a cardiac surgeon at the Royal toracioni Adelaide Hospital.

  We are here, we hope that this information is available to our Serbian investigative bodies, and Martijevoj research because there is an important role of Jurisevic not only as a war criminal, but also as potentially one of the key witnesses in this monstrous affair.
  Prevod na Engleski tako da ce svi u svetu videti posebno Srbi u Australiju

 4. i Creiga Jurisevica : Deda po majci mu je osudjivan posle rata zbog saradnje sa okupatorom posle je otisao prvo u Italiju pa u Australiju .Kasnije je dosla i majka Jurisica ko ja ucila samouko ipostala je sestra na psihijatriji .Majka se udala i razvela za australijanca a Jurisic uzeo majcino devojacko prezime .Brat i sestra su na ocevom prezimenu .Na Kosovo ga salje neka humanitarna organizacija iz Kalifornije i placa let a zena mu se tad porodila . Inace sam se prijavio a Siptari ga zovu „NACI“.Fali se da je bio lokator i da je navodio NATo bombe…sa Natom ide na Razna ratista po svetucin i se da je bio i u Sarajevo Sad ima profil na Tviteru sa fejsa je pobego a prijatelj mu je Tim mc Cormack is Hag …

 5. Nadam se da ce nasa Vlast traziti izrucenje tog monstruma

 6. Svi znamo da komentarišemo, ali da li vi mladi nešto preduzimate po tom pitanji- NE mi smo se stariji trudili da vam stvorimo bolju budućnost. ali vi ni za posao nemarite, hoćete odmah neko direktorsko mesto, pa nisu svi rodjeni za to, morate se prvo izboriti da podignete glavu, ane pribeći nekom lakom rešenju.Bežati na zapad. čista demagogija, ako imate diplomu nećete ni tamo prosperirati, jer ih imaju previše, nego ste digli revoluciju 5 oktobra, a šta ste time dobili?zašto niste zapitali one koji su predvodili tu revoluciju ubistvo naroda i vas lično kada su nam rušili fabrike koje smo mi gradili i stvarali, da li ste se zapitali zašto upadate u Banke i kupite novac, te fabrike si gradili naši roditelji, te pare su naših roditelja, zašto niste poslušali roditelje i da niste otišli tamo nego da ste to sprečili, i sada nemate ni para ni posao, a oni što su vas nagovorili oni bogati kao Krez, a vi od roditeljske penzije dok su živi daće vam, a kada danas , sutra njih više ne bude a vi imate 50 g,šta ćete da radite?nećete imati ni šta u kontejner da nadjete, lako je pisati o ovom ustaši srpskog porekla, a šta ste preduzeli kod Medjunarodne zajednice da to jednom sankcionišu, zašto treba za našu zemlju da pregovaramo sa najvećim zlikovcem Tačijem, to je naša zemlja, tu su koreni naši, mi to nismo ratom oteli to je nama Bogomdana država od kada postoje Srbi. zašto ćutite kada vam Slovenac Jelko Kacin kaže nemožete vi u EU dok ne priznate Kosovo i date Vojvodinu, hoćete li opet ćutati, pa u II sv. ratu ratovali su i mladići braneći svoju državu i od 15 godina do 70 g.Ja sam vama rekla vi se ljutili ili ne ali se nekada setite mojih reči, jer mislite došla nova vlada sutra će biti bolje, ne pogrešno ste mislili, jer nova vlada je došla na dugove koje su ovi žuti pokrali i napravili veliki dug, koji nažalost moramo svi da vraćamo. a oni lepo su se snašli kako su kod nas došle strane banke i sav profit node u svoje države naše su zatvorili da se ne bih video promet novca koji su pokrali, i ova vlada pa ma koja druga došla dug od skoro 20 milijardi evra nemože da vrati.Pokušajte nešto vi mladi , ja bih pomogla ali sam starija i bolesna, ali u moje vreme se mogao školovati svaki besplatno i ja sam završila neke škole u ono vreme, pa sam odmah i posao dobila, a sada kažu bvravar nije bio dobar. bio je bolji od svih ovi, mada ja nikada nisam bila član ni jedne partije. ali sam ipak dobila odmah posao, tako vi treba da se udružite i zajedničkim snagama podignete fabrike i poljoprivredu, jer ne živi se od trange-frange jer nemaš ni para nego od proizvodnje, to nama treba da izvozimo i prodajemo da dobijemo nova radna mesta i unaprediti poljoprivredu da više ovaj narod ne bude gladan.Ja toliko a vi mladi ostajte ovde jer tudje sunce neće va grijati ko što ovo grije, morala sam da se podsetim ove Dučićeve pesme, jer sam mnogo putovala po svetu i najsrećnija sam bila kada se vratim u Srbiju najlepšu zemlju na svetu.

ВАШ КОМЕНТАР...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

%d bloggers like this: