6 коментара

КОМЕНТАР ДАНА: ЗА ИМЕ БОГА И СПАС ОТАЏБИНЕ УЈЕДИНИТЕ СЕ!


ЗА ИМЕ БОГА И СПАС ОТАЏБИНЕ
УЈЕДИНИТЕ СЕ!

Миодраг Новаковић

ОВУ ПОРУКУ САМ ОСТАВИО НА ПРОФИЛУ В. РАДЕТЕ ПОВОДОМ ЗАКАЗАНОГ ПРОТЕСТА РАДИКАЛА, КОЈЕ ИЗУЗЕТНО ПОШТУЈЕМ ЗБОГ СВОЈЕ ПОЛИТИЧКЕ ПРИНЦИПИЈЕЛНОСТИ И ДОКАЗАНОГ ПАТРИОТИЗМА – АЛИ КРИТИКА У ТЕКСТУ ЈЕ УПУЋЕНА СВИМ РОДОЉУБИВИМ ПОКРЕТИМА, А НЕ САМО РАДИКАЛИМА…

БРАЋО И СЕСТРЕ, ВОДЕЋИ РОДОЉУБИ, СРПСКИ ПОЛИТИЧАРИ, ПОКРЕТИ, СТРАНКЕ, ГРУПЕ – ЗА ИМЕ БОГА И СПАС ОТАЏБИНЕ УЈЕДИНИТЕ СЕ!

ПРЕКИНИТЕ ДА ОРГАНИЗУЈЕТЕ СКРОМНЕ „ЧЕРГАРСКЕ ПРОТЕСТЕ“, ВЕЋ СТАНИТЕ СВИ ЗАЈЕДНО ПОД СРБСКУ ЗАСТАВУ И ПОВЕДИТЕ ОВАЈ НАРОД У БОРБУ ЗА ОСЛОБОЂЕЊЕ!

„Поздрављам протест – али и овај као и претходни неће имати пуно ефекта, осим да се присутни „испразне“ – Треба уложити све напоре да изађете на протест заједно са осталим опозиционим родољубивим покретима.

Овако ће бити – данас ЕКО и Патриотски блок за себе, Заветници и Наши за себе, сутра ви за себе Двери за себе, Образ за себе, прекосутра можда ДСС за себе…, што ће све заједно (читај „посебно“) нашим непријатељима само дати материјала за „забаву“-  присутни ће се издувати, али то неће ништа решити, нити ћете ви извршити неки озбиљан политички притисак.

Разједињени сте само предмет исмејавања злонамерних и овом збуњеном и напуштеном народу на тај начин нећети помоћи – уједињени бићете неуништиви! Прошло је време политичке борбе за „цензус“, сада борба треба да буде само за Спас Србије…

(не морате да се политички слажете са вашим опонентима из опозиције да би тако нешто извели – организујте се само по једном питању – рецимо протест за обуставу сваке сарадње са Хашким трибуналом и сваку сарадњу са Приштином? Ову критику не упућујем само СРС, већ свим родољубивим покретима…)

СССС“

Advertisements

6 comments on “КОМЕНТАР ДАНА: ЗА ИМЕ БОГА И СПАС ОТАЏБИНЕ УЈЕДИНИТЕ СЕ!

 1. Симпатичан апел. Волео бих да видим да се ФБР уједини са Видовданом, Стандардом, Србин.инфо-м и сл. Док ови портали вуку на своју страну и даве се у сујети и љубомори, очекују да ће њихов апел да натера ове на власти да мисле на народ?

  Детињасто..

  Покажите уједињење на примеру, па онда солите памет сујетним партијашима…

  ОДГОВОР УРЕДНИКА: МИ „ПОРТАЛИ“ И ЈЕСМО УЈЕДИЊЕНИ- РАЗМЕЊУЈЕМО ПРИЛОГЕ, ДОПИСИЈУЕМО СЕ…, НИКОГ НЕ ОГРАНИЧАВАМО У ПРЕУЗИМАЊУ НАШИХ МАТЕРИЈАЛА- О ПОМЕНУТИМ ПОРТАЛИМА ЈА ЛИЧНО ИМАМ ВЕОМА ВИСОКО МИШЉЕЊЕ. САД ШТО НЕ „СЕДИМО ЈЕДНИ ДРУГИМА У КРИЛУ“ ТО ЈЕДИНО ИЗ РАЗЛОГА ДА НЕ БИ „ЗАСТРАНИЛИ“…М.Новаковић

 2. И још нешто: борите се против „цензуре“, а цензуришете коментаре. Сваки коментар чека одобрење…

  То је по Б92 моделу…

  ОДГОВОР УРЕДНИКА: ВИ СТЕ ЈЕДАН ОД РЕТКИХ (АКО НЕ И ЈЕДИНИ) КОЈИ НАС ПОРЕДИ СА Б92, АЛИ ТО ВАМА НА ЧАСТ. ШТО СЕ ТИЧЕ КОМЕНТАРА, ДА БИ ИЗБЕГЛИ СПАМОВЕ(КОЈИ НАМ СТИЖУ НА ТОНЕ- ЈЕДАН ОД НАЧИНА ДА НАМ ОБОРЕ САЈТ), КОМЕНТАРЕ КОЈИ НАМ СЕ ПРВИ ПУТ ПОЈАВЉУЈУ ОДОБРАВАМО НАКОН ПРЕГЛЕДА, НАКОН ТОГА СВАКИ СЛЕДЕЋИ КОМЕНТАР КОЈИ ПОШАЉЕТЕ СЕ АУТОМАТСКИ ОБЈАВЉУЈЕ. МИСЛИМ ДА ЈЕ ТО ИПАК „ДЕМОКРАТСКИЈЕ“ И ТОЛЕРАНТНИЈЕ ОД МНОГИХ ДРУГИХ САЈТОВА, КОЈИ ЗАХТЕВАЈУ РЕГИСТРАЦИЈУ КОРИСНИКА, ИЛИ НЕ ДОЗВОЉАВАЈУ КОМЕНТАРЕ. ИНАЧЕ ОБЈАВЉЕНЕ КОМЕНТАРЕ НЕ ЦЕНЗУРИШЕМО, ОСИМ АКО СУ ПРОСТАЧКИ И ПОДСТИЧУ НА КРИВИЧНА ДЕЛА- ТАДА ИХ ОБИЧНО ШКАРТИРАМО… М. Новаковић

 3. Свака част Миодраже! Лепо сте одговорили Николи, који нема ништа паметно да предложи, него само контрира.
  Што се тиче вашег предлога у потпуности се слажем. Ово што сваки дан протестује по 300 људи нема никаквог учинка, чак шта више, као да раде по жељи непријатеља, јер тако разједињени неделују озбиљно. Тобоже протестују из истог разлога, а изгледа је гордост и лична промоција у првом плану.

 4. Ja nažalost nemam ćirilicu na svom kompjuteru ili ne znam da je aktiviram, pa pišem latinicom. Naravno nemam ništa ni protiv latinice. Ali da se okrenem temi.
  Ovaj tekst Poštovanog Miodraga Novakovića, doživljavam kao krik ili vapaj da se vodeće političke stranke i pokreti u Srbiji dozovu pameti dok još nije kasno.
  Svi Srbi danas treba da razmisle o tome šta im je najpreče. Mislim da lični uspon u političkoj karijeri ili lična imovinska korist, ne smeju u ovakvom trenutku da budu ispred opšteg nacionalnog interesa. Ako nestane narod koji je mnogim političkim karijeristima omogućio i novac i slavu, nestaće i taj novac i slava. Dakle političari, ako izgubite narod, izgubićete i vi sve što ste stekli zahvaljujući ovom narodu. Ko danas ne prepozna da je vreme da nacionalno stavi ispred ličnog, spoznaće u pravom smislu u budućnosti Lazarevu kletvu. Lazarevu kletvu ne spominjem kao mit ili nešto vanzemaljsko, već kao suštinsku istinu. Ni sam Lazar je sigurno nije izgovorio da bi nekoga plašio, već da bi opomenuo sve Srbe da je naišao sudbonosni trenutak za opstanak naroda. Dalji tok istorije zbog nesloge i neshvatanja Lazarevog poziva svima je poznat.
  Mislim da je vreme da se okupe sve umne, intelektualne snage ovog društva radi osmišljavanja strategije i politike, koja će biti najbolje rešenje za zemlju i narod. Dakle dati prednost stručnim i umnim ljudima a ne političkim karijeristima.
  Svedoci smo sveopšteg propadanja nacije. Kako moralnog, tako i fizičkog. Malo nas je da bi mogli ravnodušno da se odnosimo prema svakodnevnim samoubistvima svojih sunarodnika. Pad nataliteta je hiljadu puta pominjan, a nikakve mere se ne preduzimaju. Narkomanija je odavno prisutna u ogromnom broju porodica i odnosi mladost Srbije.
  Tradicionalne vrednosti koje su održale narod i u najtežim vremenima, uzmiču pred sektama, pedofilima i raznim drugim izopačenostima. Neki se toliko dive takozvanim zapadnim vrednostima da se olako odriču tradicije i poštenja svojih predaka. Čak se i stide svog porekla i prihvataju sve bolesne anomalije sa zapada.
  Možemo svi da se nazovemo Čedomir, ali za zapad ćemo uvek biti Srbi koje može da ubija ko kako hoće i po slobodnoj volji.
  Ako ne poštujemo sami sebe, kako onda to možemo zahtevati od drugih.
  Srbija mora da se vrati svojim vrednostima. Onome što je uvek krasilo ovaj narod. Poštenje, solidarnost, ponos, tolerancija, korektan odnos prema drugim narodima i viteški odnos prema neprijatelju. Neprijatelja treba nadvisiti i na moralnom polju. Tada nas ne može poraziti.
  Potreban nam je hitan preporod po svim pitanjima.

 5. Дражене, проблем је што данас нема разлике између политичара и „интелигенције“(бар оне на водећим позицијама, САНУ итд.), све каријеристи, не виде даље од банковског рачуна, нити их интересује судбина народа и државе. Што се тиче латинице, пошто видим да пишеш на хрватској латиници, а не на енглеској, ћирилицу можеш подесити исто тако како си и латиницу!

ВАШ КОМЕНТАР...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

%d bloggers like this: