16 коментара

Документи немачке владе доказују америчке планове за уништење Србије… (у прилогу оригинална преписка)


НОВАКОВИЋ: АНАЛИЗА ПИСМА ВИЛИЈА ВИМЕРА КАНЦЕЛАРУ ШРЕДЕРУ, 2 МАЈА 2000…

25 септембар 2012, СРБски ФБРепортер

Пише: Миодраг Новаковић

 

 

Немачки посланик Вили Вимер је крајем априла 2000 посетио „НАТО“ конференцију у главном граду Словачке, Братислави… У организацији конференције су учествовали амерички „СТЕЈТ ДЕПАРТМЕНТ“ и амерички Институт за спољну политику америчке Републиканске партије…

На тој конференцији су разматране „евроатлантска стратегија“ и проширење НАТО на Балкану. Конференцију су посетили највиши званичници из НАТО земаља (премијери, министри одбране, спољних послова..), као и припадници елитних „глобалистичких кругова“- Билдерберг групе, Карнеџи института, Америчког „Форин Каунсела“ итд.

Било је такође уочљиво присуство водећег албанског интелектуалца и сепаратисте из Приштине, „косовског медијског магната“, и (у то време) члана Билдерберг (1.) групе – Ветона Суроиа!?

По завршетку ове конференције, 2. маја 2000, Потпредседник Европског парламента и посланик Бундестага Вили Вимер је упутио отворено писмо немачком канцелару Герхарду Шредеру, у коме је упозорио на „криминалне“ намере учесника горњег скупа према СР Југославији и Српској нацији – односно о плановима НАТО лидера да „дефакто“ онеспособе и „раскомадају“ Србију као независну и целовиту државу на Балкану… Он је своје закључке образложио у следећих 11 тачака:

Главне теме, које су прерасле у „смернице деловања“ ових твораца Новог Европског Поретка су биле:

1. Као главни приоритет учесници конференције су поставили признање српске аутономне провинције Косова и Метохије као нове независне албанске државе „Косово“, уз нагласак да се то изведе у што краћем могућем року. Овде је акценат такође стављен да нова „држава Косово“ мора да се нађе у НАТО окружењу – што би требало да аутоматски прејудицира подређени статус државе Србије као будуће НАТО чланице!?

Евроатлантисти су знали, да пошто ту прљаву работу раде противно свим међународним правним и моралним нормама, једини начин на који би то можда могли да изведу је био – да ставе Србију и већински остатак „добронамерног света“ пред политикку свршеног чина. Наравно то је и урађено и са сазнањем да је у Србији у периоду после свргавања (западнообавештајно-петоколонашког пуча) председника Милошевића (7) – на власт доведена прозападна поданичка „политичка елита“, без чије сарадње није било могуће прогласти илегалну шиптарску државу у оквиру још увек међународно признате државе Србије!

2. Противно свим легалним нормама и међународним конвенцијама, учесници ове евроатлантске конферениције су прогласили тадашњу Савезну Републику Југославију илегалном државом – свесно кршећи Хелсиншки акт (4) о неповредивости државних граница.

3. Евроатлантисти су даље сами признали током конференције  да им је највећа препрека у остваривању те прљаве намере (анексије Косова изван државе Србије) била – постојећи правни поредак у Европи, који није дозвољавао да се таква одлука правно легализује – те су донели одлуку да (у сред Европе) у случају Србије и њене АП КиМ примене амерички легални (читај каубојски) систем који садржи довољно „правних рупа“ за тако нешто… 

Ово о чему овде говоримо су тешке повреде међународног права, и европских конвенција. Због таквих повреда су у прошлости избијали светски ратови (примедба аутора).

4. Оно што је највише поражавајуће и што доказује криминални и разбојнички карактер НАТО организације,  јесте јавно изречен став на тој конференцији (према посланику Вимеру) да је НАТО рат против Савезне Републике Југославије вођен 1999. не због „хуманитарних побуда“ како је то лажно представљено међународној јавности, уз фабрикацију Рачка (8) и других (наводно изазваних од стране Срба) „тешких инцидената“, већ да би се исправила „грешка“ генерала Ајзенхауера (5) који је „пропустио“ да у завршници Другог светског рата, 1945. трајно војно окупира Југославију, и тако спречи совјетско присуство на Балкану.

Аутор ових редова је у својим истраживањима дошао до више кредибилних информација које потврђују такве тврдње…

У књизи Александра Војиновића „Злочин је бежао на запад“(1) (1987) је документована сарадња Западне савезничке команде у Барију са Павелићем, коме је нуђено да се у завршници рата окрене против Немаца, и потом добровољно са усташама повуче са власти у НДХ уз општу амнестију за њега и све његове усташке кољаче –  да власт у Хрватској препусти Хрватској сељачкој страници и домомбранима и тако обезбеди континуитет НДХ и поделу Југославије по принципу Источне и Западне Немачке.

Тај план су у тој фази активно подржавали и Енглези. За контакте између Павелића и Савезничке команде био је задужен чувени хрватски сликар Иван Мештровић, који је у ту сврху више пута летео усташким авионом са Виса у Бари. Ти преговори су пропали, јер је Павелић одбио да се окрене против својих немачких господара.

Паралелно са том акцијом британска тајна служба је (према западно – обавештајним изворима) успела да заврбује Тита (што објашњава присуство Черчиловог сина Рандолфа у завршници рата, у Титовом штабу), који се потом окренуо против Стаљина, тако да је на тај начин ефективно спречено совјетско војно присуство у Југославији.

Али свакако најупечатљивији документ који отклања сваку дилему зашто је НАТО ушао у рат против целе Српске нације на Балкану, не само Српске државе – јесте „Америчка председничка директива НСДД133 (5,9) –  коју је потписао Роналд Реган 1984. након самита са Маргарет Тачер – у присуству Збигњева Брежежинског, саветника за војну безбедност америчког председника (ноторног „русомрзца“) –  и највећег ратног злочинца свих времена (архитекте свих америчких ратова и илегалних државних удара у другој половини 20. века) тада америчкг државног секретара Хенри Кисинџера.

Они су тада усвојили концепт „успостављања трајног америчког војног присуства“ у Југославији и „десрбизације Балкана“…

Наравно сви ти планови су касније још једном потврђени на тајним састанцима америчког председника Клинтона и немачког канцелара Геншера 1997-98, када су усвојили план „Корени“ (12)  који је имао за сврху обавештајно-војну припрему „демонтаже“ СР Југославије, са акцентом изазивања етничких подела, грађанског рата и активном подршком Западним сепаратиста, посебно шиптарима на Косову (другим речима, дата је подршка свима који су показали спремност и мржњу да се боре против Срба). Сви смо имали прилике да видимо „уживо“ практичну апликацију тог плана. План „Корени“ је јавно обелоданила Социјал-демократска партија Немачке у Бундестагу 7 априла 1999. (12) а пренела ЗДФ телевизија (10,12).

Овде такође треба описати и специјалну тајну операцију „Линк“ америчког Стејт Департмента, коју  је лично потписао Бил Клинтон 1998. и која је ауторизовала сарадњу америчких тајних и војних служби са Ал Каидом и екстремистичким муслиманским владама, у циљу регрутовања, обуке и довођења муџахединских терориста у Босну и на Косово ради чишћења Српског етничког простора и трајног успостављања НАТО присуства на тим просторима… Тај план је обелоданио „Њујорк Тајмс“ 4. маја 1999. (11)

Две главне улазне тачке на Балкан за ове исламске терористе (који су се против Српских снага „борили“ раме уз раме са ЦИА и САС оперативцима) биле су Јадранске луке Плоче и Драч. Ови сви наводи су доступни јавности у архиви Републиканског комитета Америчког конгреса. Ове „операције“ западних служби су потврђене и од стране других угледних западних медија попут америчке ПБС Тв станице, и „Jane’s Defense Weekly“ (12) – „reported 20 April 1999.“….

5. Према Вимеру, на конгресу је јавно изречено „признање“ да су НАТО чланице свесно ушле у илегални  рат против Савезне републике Југославије, ради примене (и тестирања) новог „НАТО стратегијског концепта“ из априла 1999. (читај спречавања распада НАТО алијансе), након што су „оманули“ да за ову криминалну и илегалну акцију обезбеде УН и ОЕБС мандат!?

6. Вимер у овом писму Шредеру, даље наглашава да је очигледно да НАТО илегални рат против суверене Југославије, када је НАТО први пут војно интервенисао ван граница алијансе, није био, као што његови творци наглашавају, изузетак због специјалних „околности“, већ да је очигледно имао сврху пробног балона – преседана на који ће се НАТО касније позивати по потреби.

Наравно није требало дуго да потврду тога добијемо у илегалном НАТО рату против Ирака, Либије, и сада још увек „неформалног и необјављеног“ у Сирији. Југославија 1999 је у много чему била пробни полигон за војну апликацију Новог глобалистичког (евроатлантског) поретка.

7. На овој конференцији су такође задате смернице за проширење НАТО према истоку, нарочито за успостављање присуства у руском „дворишту“- у области између Балтичког мора и Анадолије. Другим речима успостављања евроатлантске верзије „Римског царства“ (речи Вимера)…

8. Евроатлантисти су нагласили да у ту сврху треба Пољску „опколити“ са севера и југа са „демократским“ државама (читај НАТО чланицама) – док ће Румунији и Бугарској припасти „улога“ да обезбеде „земаљски коридор“ између НАТО чланица на северу и Турске, јужне НАТО чланице.

Овде је кључни закључак конференције који разоткрива сву дволичност и нечасне намере ЕУ и САД према нашој нацији – ДА СРБИЈА МОРА ДА БУДЕ ТРАЈНО ЕЛИМИСАНА ИЗ „ЕВРОПСКОГ РАЗВОЈА“.

Вимер сугерише да је тај закључак донешен да би се у Србији, након њене политичке, економске и војне дезинтеграције, неометано обезбедили трајно америчко (НАТО) војно присуство.

У прилог овој тврдњи иде анализа угледног „Глобал Рисерч“ аналитачара Махди Дариуса… „Балкански фронт: Западни преврат у Југославији и Молдавији“ (6)

 Он овде детаљно објашњава зато је за НАТО кључно да „раскомада“ Србију до краја.

По њему Србија је већ у својеврсном ваздушном карантину, чији национални ваздушни простор (међународни ваздушни коридор) ефективно контролишу околне НАТО чланице практично (оне)могућавајући неометани међунардони ваздушни саобраћај према Србији.

Западно-обавештајним „намештањем“ референдума о отцепљењу од СР Југославије у Црној Гори, успели су да разбију заједницу „две братске нације и једног истог српског народа“, и тиме одсеку Србију од мора и наравно слободоног међународног морског коридора…

По Дариусу, сада је Србији остао последњи легални међународни коридор којим она може да се неометано повеже са другим државама,  пре свега Русијом, а то је „Дунавски коридор“ (слободни међународни пловни пут). По њему то је главни разлог зашто се последњих година „фанатично“ ради на „косовизацији“ Војводине и њеном консеквентном отцепљењу од Србије. Јер би се онда – изласком независне (евроатлантске) Војводине (или њеним припајањем Хрватској или Мађарској-највероватније комадањем и саме Војводине) трајно успоставила НАТО контрола над Дунавским пловним путем, односно последњим слободним међународним путем који је под заштитом међународних конвенција – тиме би се  Србија трајно одсекла од „спољног света“,  и тако ефективно ставила у неку врсту „међународног гета“.

Ма колико некима таква процена звучала невероватно – ми сви данас можемо да видимо да скоро сви „догађаји на терену“ иду управо у том смеру!!!

9. Као још један приоритет (невезан директно за Србију) донешена је одлука да НАТО мора да успостави контролу над Санкт Петерсбургом ради тоталне (војне) контроле приступа Балтичком мору.

10. Евроатлантисти су на овој по много чему срамној конференцији донели одлуку да је „у реду“ да се крше сви принципи и правила међународног права, ради омогућавања отцепљења (читај цепања независних држава) етничких територија од држава матица, водећи се искључиво такозваним „принципом само-опредљења“ (наравно не у случају властитих, већ туђих држава). 

11. Као највећу иронију изречену на конференцији ових „евроатлантских фашиста“, јесте закључак на крају овог скупа, у коме су се учесници сложили да су током илегалног рата против СР Југославије 1999. свесно прекршили скоро све принципе међународног права и хуманитарних конвенција!?

 Вероватно да су такве закључке комотно донели са позиције силе, по принципу „Сила Бога не моли“, али су вероватно превидели и онај други принцип (изреку) „да батина има два краја“… Који од та два принципа ће превагнути, вероватно ћемо сви бити сведоци у блиској будућности…

 —————————————–

У закључку свог писма канцелару Шредеру, Вимер је нагласио да ће ова конференција остати упамћена по веома озбиљним последицама које ће произвести њене одлуке – али и по веома „некомпетентним учесницима“ (његове речи)…

Он је такође упозорио Шредера (и јавност) да је очигледно да су Американци ради задовољавања властитих интереса, више него спремни да крше све међународне и легалне норме – нагласивши да је управо такво понашање великих сила и довело до два претходна светска рата.

Вимер је то описао следећим речима: „Сила је сада изнад закона… И ако се на њеном путу нађе било које међународно право, биће једноставно елиминисано! Када се нешто слично десило са „Лигом Народа“, дошло је до Другог светског рата. Начин на који се данас од стране неких (НАТО) испред свих осталих стављају једино лични интереси, може једино да се опише као ТОТАЛИТАРИЗАМ!“

 

Ово писмо немачком канцелару Шредеру поптисао је:

Вили Вимер, Посланик немачког Бундестага
и Потпредседник Европског парламента (скупштине ОЕБС-а)

М. Новаковић

РЕФЕРЕНЦЕ:

 1. „Злочин је бежао на запад“, Александар Војиновић, Издање „Центра за информације и публицитет“, Загреб, 1987
 2. http://www.bilderberg.org/g/Bilderberg.html
 3. http://www.medienanalyse-international.de/wimmer.html
 4. http://en.wikipedia.org/wiki/Helsinki_Accords
 5. http://facebookreporter.org/%D0%BB%D0%B5%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B8-%D1%87%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D1%86%D0%B8/%D1%85%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%98%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%BE-%D0%B7%D0%BB%D0%BE%D1%87%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B4-%D1%81%D1%80%D0%BF%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%BC/
 6. http://www.globalresearch.ca/balkanski-front-zapadni-prevrat-u-jugoslaviji-i-moldaviji/
 7. http://srpskizurnal.wordpress.com/2011/04/04/%D0%BF%D1%83%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D0%BA-%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D1%80%D1%82-%D1%85%D0%B5%D0%B2%D0%BB%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%BE-%D1%81%D0%BC%D0%BE-%D1%81%D1%80%D0%B1%D0%B8%D0%BC/
 8. http://facebookreporter.org/2012/06/05/%d1%85%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d0%bd%d0%b0-%d1%80%d0%b0%d0%bd%d1%82%d0%b0-%d1%84%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d0%bb%d0%b5%d0%ba%d0%b0%d1%80%d0%ba%d0%b0-%d0%b2%d0%be%d0%ba%d0%b5%d1%80-%d0%bc%d0%b5/
 9. http://www.fas.org/irp/offdocs/nsdd/nsdd-133.htm
 10. http://globalresearch.ca/articles/BEH502A.html
 11. http://srpskizurnal.wordpress.com/2012/02/06/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%BD%D0%BE-%D1%80%D0%B5%D1%88%D0%B5%D1%9A%D0%B5-%D1%81%D1%80%D0%BF%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B3-%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%B0%D1%9A%D0%B0-%D1%83-%D1%80%D0%B5%D0%B6%D0%B8/
 12. http://www.globalsecurity.org/intell/ops/kosovo.htm

_________________________

Прилог: оригинална преписка између Вилија Вимера и Герхарда Шредера

16 comments on “Документи немачке владе доказују америчке планове за уништење Србије… (у прилогу оригинална преписка)

 1. ФУКАРЕ НАЦИСТИЧКЕ, ВРАТИЋЕ ВАМ СЕ СВЕ КАД-ТАД!

  БОГ НИЈЕ МАЧКА, НЕ ГРЕБЕ ОДМАХ!

  • Draga Snezana,
   rodjen sam u Nemackoj 1966 god. i zivim u Berlinu.
   Nemacki narod nema pojma sta se dogadja u politici i nista se ne pitaju. Kada neko spomene u drustvu Biilderberg grupu ili stvarne vladare sveta oni se samo smeju jer nemogu u to da veruju. Prosecan nemac je zaokupljen svojim privatnim zivotom i nema vremena da se bavi politikom. Svi smo svedoci da ce Steinbrück biti sledeci nemacki kancelar iako je clan Bilderberg grupe tj. Judeofasiticko Bankster kriminalne organizacije i niko to nemoze da promeni, iako je nemacka „demokratskog “ uredjenja preko 100 godina. Mrzeti sve nemce i generalno ih zvati fasitima je pogresno. Pozdrav

   • E moj Mirko, ni svi nemci tridesetih nisu znali ko ih i gde ih se vodu pa su napravili strahovit pokolj u Evropi i Svetu.
    Ti si rodjen i zivis u toj drzavi za drugu neznas niti hoces da znas, kako bi ti meni ili nama objasnio streljanje djaka i civila u Kragujevcu ili Kraljevu. Vrovatrno i za tako nesto imas opravdanje poput;Radili su svoj posao….!
    Kako objasniti krvolocnu euforiju devedesetih prema SRBIMA, samo prema SRBIMA?
    Mirko, rodjen si u Nemackoj i bilo bi pozeljno da tamo i ostanes sa tim razmisljanjem i misljenjem, Srbija ima takvog djubra na pretek.

 2. Es Begann Mit Einer Luege – Deutschland Im Kosovo-Krieg 1999 (Wdr-Monitor) ; Schröder (Nas. 33), Scharping und Fischer gehören ins Gefängniss… (und die müssen ab Bombardement – NIE MEHR arbeiten – weil sie so viel kassiert haben) – http://www.youtube.com/watch?v=4aPUqjF65KA

 3. Verteidigungsministar Scharping hat die Bilder mißbraucht und fürs Bombardement-Propaganda , als Lüge genutzt! Trough the eyes of German photographer Henning Hensch. A German story, Kosovo tragedy. http://www.youtube.com/watch?v=GNahc8gTE2c

  • А знаш ли ти Живојка нама неуким србима да напишеш све своје коментаре србским писмом па да те цео свет разуме ?

 4. Noch 1976. hat in München der President Strauß mit Franzosen und Englandern – den Zerfall Jugoslawien geplant! Hier ist ein Zeuge: Truth about NATO Bombing of Yugoslavia 1999 (in French with Serbian subtitles), by French General Pierre Marie Gallois (29 June 1911 — 24 August 2010), a French Air Force Brigadier General and geopolitician. (SERB. TITEL http://www.youtube.com/watch?v=76p-YWG6rGE&feature=related

 5. Der ehemalige Oberstleutnant der NATO-Luftwaffe, Jochen Scholz, weist im Interview auf die Diskrepanzen zwischen Berichterstattung und den tatsächlichen Gründen der deutschen Beteiligung am Jugoslawienkrieg im Jahre 1999 hin. Erklären kann er diesen Umstand, indem er diesen Krieg im Kosovo in ein lange geplantes Zukunftsszenario der Amerikaner einordnet.
  Potpukovnik nemacke NATO-LuftWaffe, Jochen Scholz, svedok je RAZLIKE izmedju realnih izvestaja sa Kosova i AntiSRPSKE-MEDIEN-Propagande & LAZI: 2 dana pre pocetka bombardovanja, je imao izvestaj – koji kaze da „nema podataka etnickog ciscenja od strane Srba“, ali da je USA bombardovanje Srbije vec 1998. pripremila.

 6. Лажу двери (то им је и улога), ствари су МНОГО горе на нас.
  Овај текст је да се потврди што већ сви знају и да се дошапну
  лажна оправдања за историју коју многи забораве. Исто као викиликс
  – реци што врапци знају да докажу – слажи где нам је нужно.

  И ко ће да шири него двери, „византолози“ – пуни пара од превара.

  • Двери су тај текст преузели од НИН-а, иначе документ, који је приложен у оригиналу је аутентичан и веома је значајан. Након Ваше примедбе ја сам упоредио превод који смо преузели са сајта Двери и оригинал, и пронашао многе „имперфекције“ у преводу, неки делови нису чак ни преведени, и није дат нагласак на кључним одлукама те конференције. Из тог разлога сам се одлучио да урадим темељну анализу тог документа користећи слободним, али темељним преводом и компаративном анализом текста. Тако да ћу у току преподнева заменити тај чланак Двери са мојим текстом, јер та тема заслужује много темељнију обраду, а коначан суд ће као и увек бити на Вама читаоцима… уредник-аутор М. Новаковић

 7. Pa mi slavimo zlotvora koji je utro put za sve što nam se događalo u ovih 30 godina. Dva puta smo mi ( Srbi) odvalili švabe u dva svetska rata. Oba puta smo uvučeni u rat ni krivi ni dužni , Samo su tražili povod i razlog da krenu..U oba rata bili smo na strani progresivnih strana, anti nacističke koalicije…Svi iz okruženja, danas banana državice,su bili na suprotnoj strani…Onda su nam uvalili sremskomitrovačku robijašku grupu i zaveli teror. Aklamacijom ,na trgu Republike okupljeni zavedeni narod se odrekao svoje Srbije. A veliki vođa doživotni ( da li su računali do kraja njegovog ili naših bezvrednih života) predsednik i njegova crvena banda je potpisala predaju Srbije i odricanjem od svojeg( ne jugoslovenskog) dela teritorije ustavom iz 1974. godine. Sa Trga su se uselili u Beli dvor i sve ono što je bilo sveto za Srbe.Koga sada farbate..Stavite se u položaj Nemačke, Amerike…da li bi iskoristili šansu koji su vam servirali srpski izrodi 1945.? Dosta te dogme iz 1917. Hoćete i dalje da patite i plaćete za vašim kvazi patriotama? Plačite.
  Umesto da se stidite a i ja sa vama(!), što osramotismo generaciju koja je prošla albansku golgotu i poklonila nam Srbiju uz Žrtve i patnje. Umesto što idete u kuću cveća i klanjate se kumrovačkom švaleru, najbogatijem u svojoj diktatorskoj vladavini( sopstveni plavi voz, sopstveni brod galeb, Dvor na dva dedinjska brda, strast prema „kapitalističkim“ automobilima, u svakom gradu rezidencije koje su zapošljavale po najmanje 15 ljudi sa redovnim primanjima i stanovima plus privilegije i plus danas velike penzije. Njegov rođendan je slavilo 5.000.000 njegovih zaštitnika, a posledice trpelo 18.000.000 ljudi…Posetite groblje Zejtinlik u Solunu i poslušajte priču koja je ovde bila zabranjena…zbog jedne rečenice iz te istorije ste išli na goli otok…Kao i pominjanje Nikole Tesle, Pupina, Pašića, Karađorđevića, Obrenovića, Srpskih Vojvoda, Vuka Karadžića………………………………
  Verujem u novu generaciju koja će vam debelo naplatiti tu izdaju i poravnati dedinje kao što šiptari danas poravnavaju grobove naših najmilijih na brdu Dragodan u Prištini…

  • Ivane, takvi kao ti su najgori za Srbiju jer govorite poluistine pa izgleda da su verodostojne.
   Krivicu svaljujes na Tita, pa Tito nije stvorio Jugoslaviju, niti oprostio hrvatska, bosanska, licka, slovenacka …divljastva po Srbiji u Prvom ratu vec Karadjordjevici ! Titpo nije mogao da se nametne narodu Srbije da nije imao podrsku u toj Srbiji, Tito nije mogao da ovlada vojnim srpskom jedinicama da nije imao „podrsku“ odnosno nesposobnost tih istih srpskih oficira.
   U Uzicu 41-ve sve su bili srpski oficiri na partizanskoj i cetnickoj strani i sad ti ili neko drugi ce da kaze i tvrdi kako je eto Tito naredio ili ga neko postavio da zajebava SRBE i pored toga ih unistava.
   Jedan bravar je izigrao jedng srpskog oficira sa diplomom francuske vojne skole do tada naj jace vojne skole u svetu….
   Kazi istinu, te tvoje nebuloze su istrosene.
   E moj Ivane pored tebe i takvih Srbija nikad nece biti veca od cestice prasine po kojoj svi gaze i pljuju …!!!

 8. Ovo je samo dokaz da je Nemačku trebalo podeliti na više od dva dela i jedan obavezno dati Južnim Slovenima, jedan Jevrejima za Izrael kao izvinjenje za holokaust i dar od Nemačke, jedan Zapadu i jedan Rusima kako se i delila. Dakle, trebalo ju je podeliti onima od kojih su se oni uvek ježili sem od Zapada, i tu podelu održavati što dužom pod svaku cenu makar i ratovima. Rusi su bili u pravu što su Istočnu Nemačku delili u korenu, time što su Istočne Nemce učili veštačkom pogledu – da su oni nešto sasvim drugo od Zapadne, iako nisu. Ali to je bila legitimna akcija, milosrdni anđeo za Evropu i svet. Mislim da bi trebala Bavarska da bude samostalna, Rur, Sar – svaki komad Nemačke, zatim Veliku Britaniju svesti na samu Britaniju a Irskoj i Škotskoj vratiti pravo na samostalnost, pa ako treba odvojiti Jokšir i Lankašir. Pa onda podržati slobodu u Italiji, Belgiji, SAD-u, svugde dati ona pravo na samoopredeljenje.
  Mislim da je nedopustivo gušiti narode na prava i da bi Britaniju trebalo bombardovati za etničko čišćenje Iraca i Škota, Nemačku zato što ne daje 6 milionskoj zajednici Turaka autonomiju već godinama kao i za ubijanje Turaka od strane nemačkih skinera. To je legitimno pravo kao i slučaj s Jugoslavijom 1999. zar ne?! 😉

 9. Nacisti i fasisti su idejni tvorci Evropske Unije…Projekt ujedinjene Europe nije plod liberalne misli već totalitarnih ideologija i njihovih raznih varijanti, ali hajde da vidimo tko su praoci i apostoli europske ideje.Počnimo od Gebelsa – bio je ministar propagande Trećeg rajha, ličnost za čije se ime vežu zločinačke inicijative, spaljivanje knjiga, kampanja protiv Jevreja.“Tehnologija transporta i telekomunikacija smanjuje udaljenosti između naroda i to će neminovno dovesti do evropske integracije, veliki njemački rajh će reorganizirati Evropu, srušiti granice koje još razdvajaju evropske narode i omogućiti im da lakše žive zajedno; za 50 godina ljudi više neće razmišljati u kategorijama nacije „, govorio je Gebels 1940. godine. Hitler je u Nirnbergu 1937. rekao i ovo: „Nas više interesuje ujedinjena Evropa kao harmonična porodica naroda od bilo koje države“. Međutim, najartikulisanija nacistička misao po ovom pitanju će se iskristalisati 1942. na velikoj konferenciji u Berlinu na temu „Europaische Wirtschaftsgemeinschaft“, ili doslovno „Evropska ekonomska zajednica“. Zaključak konferencije: jedinstveno tržište sa rajhsmarkom kao referentnom valutom. San različit od sna Bundesbanke devedesetih godina?Mussolinijev ministar finansija od 1922. do 1925. Čak i 1941. godine.Ministar ekonomije Trećeg rajha Valter Funk, koji je ujedno bio i predsednik centralne banke Trećeg rajha, izjavio je 1942. godine da se što pre mora postići jedinstveno evropsko tržište, da se ne može tolerisati Evropa sa bezbroj malih država, svaka sa svojom valutom…. “Mislim da bismo, kako je već prije Führeru predloženo u mojim zapisnicima, trebali što prije, čim postignemo značajan vojni uspjeh, proglasiti evropsku konfederaciju u posebnom obliku”. (Ribbentrop, European Confederation, 21.III.1943., reprint Lipgens, str. 122-123.)…U prilogu dokumentima sa suđenja u Nirnbergu za ratne zločine nalazi se i pismo kojeg je direktor glasovitog koncerna IG Farben (temelj nacističke industrije smrti kojeg je, inače, finansirao i Preskot Šeldon Buš, bankar, senator i otac GHVBusha te djed GVBusha) August von Knieriem poslao nacističkoj vladi 20. jula 1940. U tom su pismu navedena sredstva pomoću kojih IG Farben namjerava učvrstiti svoju vodeću ulogu u Europi, pa se u tu svrhu navode: zajednička evropska valuta, zajedničko evropsko zakonodavstvo, čak i evropski sudski sustav, razumije se – sve pod kontrolom IG Farbena, koji je tridesetih godina prošlog stoljeća bio jedan od najmoćnijih svjetskih monopola. ……EU je u suštini vješto zamaskirani Rajh – ovog puta napravljen bez rata, ali s istom svrhom da se dobiju sirovine, jeftina radna snaga i tržišta, što su po definiciji kolonije. Činjenica da su nacisti bili uključeni u aktivnosti globalne središnje banke koja sada krišom postaje najjače ekonomsko oružje svjetske vlade je zastrašujuća. Baš kao i u institucijama koje su činile embrionalni stadij Evropske Unije, nacistički otisci prstiju su vidljivi u svim izvorima pomaka prema globalnom autoritetu koji bi trebao vladati planetom ukidajući nacionalne suverenitete država. Ova činjenica ruši sve reklame da je globalna vlada dobronamjerna, humanitarna ili progresivna. Srbi su podvrgnuti reviziji rezultata dva svjetska rata sa jasnim ciljem da srpski narod bude razbijen i primoran da živi u 5-6 balkanskih država, neprijateljski nastrojenim prema njima.Kao sto svi znamo, početkom devedesetih ponovili su se dogadjaji iz četrdesetih, kada su krajinski Srbi, jos jednom, predati brutalnom zagrebackom rezimu; Srbi iz BiH bivaju gurani pod vlast muslimanima, a Srbi sa Kosova i Metohije predati su Albancima na milost i nemilost, da budu pljačkani, proterivani i ubijani.Nezavisna Hrvatska,Slovenija su več tu,a sada se radi na Velikoj Albaniji.…Kada se podvuče linija i svedu računi ispada da Nemci nisu izgubili rat, samo je pobeda odlozena za bolja vremena, opljackani kapital iz WWII vešto skrivan u Juznoj Americi, koji je otvoreno legalizovan i ulozen u interesantne projekte…. http://www.relay-of-life.org/nazi-roots/chapter.html

 10. Nemci su zlo za Evropu i svet. U sustini su svi, ali bas svi fasisti. Ako ne tu onda je van nemacke svaki nemac sa oruzjem Hitler i treba ga ubiti odmah. U proslom veku zbog Nemaca je stradalo 80 miliona ljudi u svertu. To su krvopije, pa i sami Amerkinaci su se uzasavali od masakara i zlocina nemackih fasista u Iraku koje su tamo cinili. Nemci su ponavljam fasisti.

ВАШ КОМЕНТАР...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: