26 коментара

ГЕНЕРАЛ КОЈИ СЕ НИЈЕ СТИДЕО…


РЕАКЦИЈА ГЕНЕРАЛА МИТРА КОВАЧА НА НАШ ЧЛАНАК НА МОНИТОРУ:

Чиме се будала поноси… “Српски” генерал Митар Ковач: “НАТО НАС ВЕОМА УСПЕШНО РЕФОРМИШЕ” …

———————————–

mitar

 

Nacin na koji se obracate javnosti i na koji komentarisete izlaganje jednog od ucesnika u naslovu clanka je prostacki i sluzi vama na cast. Sram vas bilo zbog nekorektnog i neprofesionalnog ponasanja.

mitar/kovac@mod.gov.rs 

——————————————-

ОДГОВОР УРЕДНИКА ФБР МОНИТОРА М. НОВАКОВИЋА:

 

ОДГОВОР РЕДАКЦИЈЕ-
Коментарисао сам изјаву “српског” генерала (односно вас г. Ковач), који је изјавио следеће:

*********************
(На међународном семинару о евроантлантскоj сарадњи у региону данас jе у Руми начелник управе за стратегиjско планирање Mинистарства одбране генерал маjор Mитар Kовач позитивно оценио сарадњу Србиjе са чланицама НATO и Партнерства за мир и указао на њихов значаj у развоjу и модернизациjу домаћег система одбране.)

“Систем одбране и Воjска Србиjе прошли су дуг пут специфичних промена и у том процесу реформе система, НATO и чланице Партнерства за мир пружиле су значаjну помоћ”, казао jе Kовач.

(На семинару, коjи jе организовао Aтлантски савет Србиjе, представљени су ефекти међународне воjне сарадње у евро-атлантским интеграциjама, попут помоћи НATO и чланица Партнерства за мир у професионализациjи и модернизациjи Воjске Србиjе, као и практични аспекти програма Партнерство за мир.) – цитат из Танјуга

**********************

Не знам о каквом “партнерству за мир” и “специфичним променама” говорите, сарађујући отворено и бестидно са истим онима који су пре непуних деценију и по, убили 754 ваших војника и колега (и најмање 2,000 наших грађана- према званичним подацима) и потом у сарадњи са издајничким “пост-петооктобарским” режимима (и беспоговорно-послушним војним врхом) демонтирали и “карикирали” нашу, некад импресивну армију, претварајући је у “ово”, чему и ви данас припадате- а нашу отаџбину претворили у депонију “осиромашеног уранијума”, у којој и данас грађани Србије умиру у алармантним цифрама, а све од последица хуманитарног бомбардовања од стране ваших “партнера за мир”!?

Мени, и већини грађана Србије је потпуно јасно да окупаторски НАТО (и њихови вазали) није никакво “партнерство за мир”, већ једна агресивна неколонијална војна сила, која шири смрт, беду и разарање широм света, где год да се појави (поред наше трагичне судбине, погледајмо само резултате њихове “бомбардерске демократије” у: Ираку, Афганистану, Либији…).
Истовремено, ви господине Ковач и ваш “врховни командант”, радите здушно да наше младе војнике учините њиховим “топовским месом” и модерним “про-западним јањичарима”.

И овај одговор на ваш коментар могу једино да закључим (овај пут “дореченом”) реченицом из наслова:
“Чиме се будала поноси- тога се паметан стиди”

А верујте ми на реч (поткрепљену званичним статистикама), већина грађана Србије се уистину стиди в(н)аше беспоговорне “државне” сарадње са злочиначком организацијом из наслова. На жалост, ваш коментар само потврђује да ви припадате овој “бестидној мањини” из наслова…

 

ФБР уредник Миодраг Новаковић

——————————–

РЕАКЦИЈЕ ЧИТАЛАЦА:

————-

Горан Јевтовић

 

Уваженим читаоцима и господину Новаковићу,
годинама сам радио са Митром Ковачем, једним од највећих превртача у овоме што још увек називамо војском.

Апсурд, али је тако, магистрирао је и докторирао на “Ратној вештини” и то на темама које су се тицале супростављању НАТО-у.
Иначе, ради се о лошем човеку и кукавици.
Искуство у ратовима 90-тих – нула.

Поздрав свима.

——————-

Biljana

Свака вам част господине Новаковићу.

Служење злу које је и српском народу донело и доноси смрт, патњу и разарање, поприма невероватне размере. Тандркањем по лажљивим глобалистичким и кооптираним тајкунским медијима не може да убалажи смрад моралне трулежи и ублажи сјај некрофилске пожуде коју овај и други генерали, заједно са подрепашким удворичко-послушничким убицама Србије и српског народа који себе називају политичарима, еманирају свакога секунда, сваког дана у години.

Да ли сте поносни на оно што радите, господине генерале? Колико ћете младих војника обучити да беспоговорно служе највећем злу у историји човечанства? Колико ће убити Авганистанаца, Ирачана, или можда Иранаца и шта више – Руса, када то одлучи ваш господар таме?

Нема више Србије и ова земља се не може тако више звати. Кости и крв предака нису прекриле земљу Србију да би ви сада са неподношљивом лакоћом издали све због чега су они дали своје животе: СВЕ ЗА ШТА ВРЕДИ ЖИВЕТИ И БОРИТИ СЕ.
Србија је захваљујући олошу људском претворена у Антисрбију, ви сте антисрпски генерал, Ковачу (туђе несреће) и мој генерал сигурно нисте.

Стидим се вас и ваше дружине велеиздајника. НЕМА ВЕЋЕ НЕСРЕЋЕ ОД ОВЕ КОЈУ СУ ДАНАС ДОЧЕКАЛИ ПОТОМЦИ КНЕЗА ЛАЗАРА.

———————–

Сад дају, а доћи ће време наплате !

 

Ти каријеристи би и најрођеније продали, за неки положај и звездицу више. Апсурдно је да систем који је апсолутно функционисао за време бомбардовања, наравно уз одређене мане, скроз уништиш и уместо да исправиш оно што није ваљало, уводиш неки систем који је непримерен за државу у којој живимо.

Нити имамо обучене и образоване старешине (ни један, осим курса нема НАТО академију) за НАТО систем рада, нити нам је потребан као држави, јер немамо територијалних претензија.

Али такав систем је потребан тим каријеристима, како би звездицу више окачили, односно да би били компатибилни данас у мировним мисијама, а сутра у ко зна каквим и којим мисијама и земљама. А то што добро сарађају кроз новац, то су средства која су уложена зарад поменутих мисија, а никако у одбрамбене сврхе.

——————————–

„ИНКРИМИНИСАНИ“ ЧЛАНАК:

ИЗДАЈА

Чиме се будала поноси… “Српски” генерал Митар Ковач: “НАТО НАС ВЕОМА УСПЕШНО РЕФОРМИШЕ” …

13.04.2013 18:50 танјуг

Значаjна помоћ НATO у реформи нашег система

РУMA – На међународном семинару о евроантлантскоj сарадњи у региону данас jе у Руми начелник управе за стратегиjско планирање Mинистарства одбране генерал маjор Mитар Kовач позитивно оценио сарадњу Србиjе са чланицама НATO и Партнерства за мир и указао на њихов значаj у развоjу и модернизациjу домаћег система одбране.

“Oд почетка смо имали jасан стратешки циљ – ефикасан, одржив и економичан систем одбране и модерна професионална воjска коjа jе у стању да извршава постављене задатке. Систем одбране и Воjска Србиjе прошли су дуг пут специфичних промена и у том процесу реформе система, НATO и чланице Партнерства за мир пружиле су значаjну помоћ”, казао jе Kовач.

На семинару, коjи jе организовао Aтлантски савет Србиjе, представљени су ефекти међународне воjне сарадње у евро-атлантским интеграциjама, попут помоћи НATO и чланица Партнерства за мир у професионализациjи и модернизациjи Воjске Србиjе, као и практични аспекти програма Партнерство за мир.

Изасланик одбране Kраљевине Норвешке у Србиjи пуковник Eсбен Oс истакао jе да jе та држава кроз више од 650 програма у Србиjу, односно државне и цивилне институциjе, уложила више од 240 милиона евра помоћи. Према његовим речима, намера Норвешке jесте да пружи подршку миру и стабилности у региону, jачању капацитета тих земаља за воjну сарадњу и учешће у мултинационалним операциjама.

Изасланик одбране Aустриjе у Србиjи бригадни генерал Раjнхард Шоберл поновио jе значаj ангажовања воjних снага у мировним операциjама због њиховог утицаjа на безбедност и стабилизациjу региона у коjима се мисиjе спроводе.

Kако jе сликовито обjаснио, “уколико подручjе Балкана не буде безбедно, избеглице ће се поjавити на граници Aустриjе и других европских држава”. Семинар Aтлантског савета Србиjе завршава се сутра дискусиjом о партнерском програму евро-атлантске сарадње, учешћу у међународним воjним и мировним мисиjама и улози медиjа и интеграциjским процесима.

———————————-

(http://facebookreportermonitor.wordpress.com/2013/04/13/%D1%87%D0%B8%D0%BC%D0%B5-%D1%81%D0%B5-%D0%B1%D1%83%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D1%81%D0%B8-%D1%81%D1%80%D0%BF%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BB/)

————————————–

ЧЛАНЦИ АУТОРА М. НОВАКОВИЋА НА СЛИЧНЕ ТЕМЕ:

СИЛА БОГА НЕ МОЛИ- АЛИ СЕ КЛИНОМ ИЗБИЈА…

НОВАКОВИЋ: Србе “пацифизују”- Док све друге “наоружавају”!?

ХРОНОЛОГИЈА НАТО ЗЛОЧИНА НАД СРПСКОМ НАЦИЈОМ…

Прича о „српском калигули“ и коњу који је постао сенатор (министар одбране)…

СОФА – споразум потписали Борис Тадић и Кондолиза Рајс – Вашингтон : 07.09.2006 год.- ДОКУМЕНТ КОЈИМ ЈЕ ТАДИЋ АУТОРИЗОВАО АМЕРИЧКУ ВОЈНУ ОКУПАЦИЈУ СРБИЈЕ…

Режимски тајни преговори о “саботирању” Републике Српске, прихватању “косовске државе“ и уласку у НАТО…

Западне службе спремају „државни удар“: Стварају двотрећинску издајничку коалицију- да би избацили КиМ из Устава Србије!?

НОВИ СВЕТСКИ ПОРЕДАК- чланак због кога нам је амерички “хоумленд секјурити” колеџ послао “упозорење” ….

НОВАКОВИЋ: МАСОНСКИ РЕЦЕПТ ЗА СРПСКУ КАТАСТРОФУ…

Пуковник Роберт Хелви- Како смо Србима подметнули „Отпор“ (ВИДЕО)

ИЛЕГАЛНА ПОСЕТА ШИПТАРСКЕ “МИНИСТАРКЕ” БЕОГРАДУ- РЕЖИМ ОТВОРЕНО СПОНЗОРИШЕ СЕПАРАТИСТЕ !?

Документи немачке владе доказују америчке планове за уништење Србије… (у прилогу оригинална преписка)

У Русији све гласнији захтеви да се Званична Москва дистанцира од издајничке политике Званичног Београда…

„РЕЖИМ“-СРПСКИМ РОДОЉУБИМА: НА ВРАТУ ВАМ ЈЕ ЦЕО ОБАВЕШТАЈНО-БЕЗБЕДНОСНИ АПАРАТ…

КАКО ВОДЕЋИ ЗАПАДНИ МЕДИЈИ ТУМАЧЕ “СРПСКИ” ПОТПИС НА СПОРАЗУМУ КОЈИМ ЈЕ ПОГАЖЕН УСТАВ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ…

У СВЕТУ ШПИЈУНА: (ПРО)ЗАПАДНЕ (НЕ)ВЛАДИНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ… (2)

ВОЈВОДИНА: СПЕЦИЈАЛНИ РАТ ПРОТИВ СРБИЈЕ ЈЕ ПОЧЕО- ДРЖАВА НЕ РЕАГУЈЕ!?

У СВЕТУ ШПИЈУНА: (ПРО)ЗАПАДНЕ (НЕ)ВЛАДИНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ… (1)

ПРОГЛАС ЈАВНОСТИ ПОВОДОМ ВЕЛЕИЗДАЈЕ У ЗЕМЉИ… (лични апел М. Новаковића)

ИНСАЈДЕР ЈЕ МАЛО НЕРВОЗАН: ПИСМО ФБР ОСНИВАЧА М НОВАКОВИЋА УРЕДНИШТВУ Б92…

ВИКИЛИКС- ХРОНОЛОГИЈА ЗЛОЧИНА ИЗДАЈЕ 6.ДЕО: ТАДИЋ САБОТИРА Р. СРПСКУ- РАДИ НА ПРИЗНАВАЊУ КОСОВА…

СОЊА БИСЕРКО У ПРИШТИНИ ЈАВНО ПОЗИВА НА РУШЕЊЕ УСТАВНОГ ПОРЕТКА Р.С.- ШТА ЧИНЕ ДРЖАВНИ ОРГАНИ!?

ВИКИЛИКС- ХРОНОЛОГИЈА ЗЛОЧИНА ИЗДАЈЕ 4. ДЕО: ТАДИЋЕВ РЕЖИМ СЕЧЕ ВЕЗЕ СА МОСКВОМ…

ВИКИЛИКС- ХРОНОЛОГИЈА ЗЛОЧИНА ИЗДАЈЕ 2. ДЕО: АРТЕМИЈЕ И СРС НАЈВЕЋА ПРЕТЊА АМЕРИЧКИМ ИНТЕРЕСИМА НА КиМ 2006.

НОВАКОВИЋ: Издаја нације- Или зашто је Борис подметнуо Србима „сребренички геноцид“!?

НОВАКОВИЋ: „Исламски“ медији обелодањују НАТО заверу против Срба и „фалсификовање“ Сребренице…

АМЕРИЧКИ УЛТИМАТУМ ИЗ 2006- ДАН КАДА ЈЕ У СРБИЈИ ЛЕГАЛИЗОВАНА ВЕЛЕИЗДАЈА!

КАКО ЈЕ ОКУПАЦИОНИ КФОР ПРИКРИВАО ШИПТАРСКЕ ЗЛОЧИНЕ- И НЕМАЧКА УЛОГА У МАРТОВСКОМ ПОГРОМУ…

Chapter 36 of MI6: Тајни документ британске тајне службе који открива начин регрутовања српских новинара-шпијуна…

АМЕРИЧКИ ЗАДАХ СМРТИ СЕ ШИРИ ПЛАНЕТОМ…

ДОКАЗИ: ПЛАЋЕНИ ЗАПАДНИ АГЕНТИ ИЗ БЕОГРАДА…

САМОСАКАЋЕЊЕ СРБИЈЕ У ИМЕ ЕВРОАТЛАНТСКИХ ДЕЗИНТЕГРАЦИЈА…

Велеиздаја која тече: „Српски“ председник подмеће кукавичје јаје властитој нацији …

УСПОН И ПАД ЈЕДНОГ ДИКТАТОРА: ТАДИЋ ПРОДАЈЕ КОСМЕТСКЕ СРБЕ ЗА ФИКТИВНУ ЕУ КАНДИДАТУРУ- “ДОКАЗИ” У НАСТАВКУ!!!

ПОЗАДИНА ТЕШКОГ НАТО ЗЛОЧИНА НА ЈАРИЊУ…

„Конкордат“ – предуслов за евро-атлантске интеграције

РУСКА ЈАВНОСТ И МЕДИЈИ СУ СКИНУЛИ РУКАВИЦЕ: „ТАДИЋ ЈЕ ИЗДАЈНИК!“

 

 

26 comments on “ГЕНЕРАЛ КОЈИ СЕ НИЈЕ СТИДЕО…

 1. Ovaj Mitar nije mala budala,on je bre budaletina neopevana.Bas su nas ameri reformisali i to posebno 1999.To su najbolje reforme koje se uce izgleda samo u njihovim skloama.Prvo su nam vojsku mitre rasformisali a onda reformisali.Cuti mitre crna li ti majka.

 2. To mitre srbine.Teska je muka kad od komunistickog oficira postanes demokracki General.Nemoze da se u glavi neke stvari rasciste ,sve se pobrka a para nema,plata mala a golubici piste.Pitaj mitre MILICINOG tatu kako su mu kucu reformisali.

 3. Puko Mitar, para neema ,pa ko veli daj da se sto bolje dodvorim ,dace NATA valjda neku kintu.Al kinte vise za vas nema.Potrosili vas i bacili niz vodu,pa sad plivaj.

 4. Ja bre Mitre ne mogu pozare da pogasim od tvojih prijatelja koji nam uradise i jos rade ,reforme.

 5. kad je ovaj polusposobni majorčić dodao ono general ispred?

 6. Ти каријеристи би и најрођеније продали, за неки положај и звездицу више. Апсурдно је да систем који је апсолутно функционисао за време бомбардовања, наравно уз одређене мане, скроз уништиш и уместо да исправиш оно што није ваљало, уводиш неки систем који је непримерен за државу у којој живимо. Нити имамо обучене и образоване старешине (ни један, осим курса нема НАТО академију) за НАТО систем рада, нити нам је потребан као држави, јер немамо територијалних претензија. Али такав систем је потребан тим каријеристима, како би звездицу више окачили, односно да би били компатибилни данас у мировним мисијама, а сутра у ко зна каквим и којим мисијама и земљама. А то што добро сарађају кроз новац, то су средства која су уложена зарад поменутих мисија, а никако у одбрамбене сврхе.

 7. Уваженим читаоцима и господину Новаковићу,
  годинама сам радио са Митром Ковачем, једним од највећих превртача у овоме што још увек називамо војском.

  Апсурд, али је тако, магистрирао је и докторирао на „Ратној вештини“ и то на темама које су се тицале супростављању НАТО-у.
  Иначе, ради се о лошем човеку и кукавици.
  Искуство у ратовима 90-тих – нула.

  Поздрав свима.

 8. Свака вам част господине Новаковићу. Служење злу које је и српском народу донело и доноси смрт, патњу и разарање, поприма невероватне размере. Тандркање по лажљивим глобалистичким и кооптираним тајкунским медијима не може да убалажи смрад моралне трулежи и ублажи сјај некрофилске пожуде коју овај и други генерали, заједно са подрепашким удворичко-послушничким убицама Србије и српског народа који себе називају политичарима, еманирају свакога секунда, сваког дана у години.
  Да ли сте поносни на оно што радите, господине генерале? Колико ћете младих војника обучити да беспоговорно служе највећем злу у историји човечанства? Колико ће убити Авганистанаца, Ирачана, или можда Иранаца и шта више – Руса, када то одлучи ваш господар таме?
  Нема више Србије и ова земља се не може тако више звати. Кости и крв предака нису прекриле земљу Србију да би ви сада са неподношљивом лакоћом издали све због чега су они дали своје животе: СВЕ ЗА ШТА ВРЕДИ ЖИВЕТИ И БОРИТИ СЕ. Србија је захваљујући олошу људском претворена у Антисрбију, ви сте антисрпски генерал, Ковачу (туђе несреће) и мој генерал сигурно нисте. Стидим се вас и ваше дружине велеиздајника. НЕМА ВЕЋЕ НЕСРЕЋЕ ОД ОВЕ КОЈУ СУ ДАНАС ДОЧЕКАЛИ ПОТОМЦИ КНЕЗА ЛАЗАРА.

 9. Stidim se da otcutim ovo izdajnicko saopstenje gen.majora Mitra Kovaca,upravo zbog Miodraga Novakovica,Biljane Djorovic,“Dveri Sabac“ i vecine gradjana Srbije koja ima isti stav prema izdaji:prezir i gadjenje.Pridruzujem se.

 10. КУку црни Митре, мајкина будало!
  Стиди се док још имаш времена за стид!Кај се ако у теби има човека још мало.ПОгледај у Светог Кнеза Лазара, стани пре њим и закукај,јадна ти мајка!
  Погледај низ мученичко окупирано Косово и Метохију!Окупирано од твојих „пријатеља“ из НАТО зликовачке организације!
  КУку нама!Боже спаси Србију!

 11. ХВАЛА БОГУ ДА СРБИЈА ИМА ТАКВИХ ХРАБРИХ СРБА КАО ГОСПОДИНА НОВАКОВИЋА.
  СВАКА ВАМ ЧАСТ.

  НА ЖАЛОСТ И СРАМОТУ СРБА, И ЖИВИХ И МРТВИХ,СРБИЈА ЈЕ ПУНА ТАКВИХ “МАЈОРЧИЋА И ГЕНЕРАЛЧИЋА“КОЈИ СУ СПРЕМНИ ДА СВЕ ДАЈУ РАДИ ПОЗИЦИЈЕ,ПАРА…….

  Г.НОВАКОВИЋУ,БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!

 12. Gospodine Novakoviću, uvek ste nas obaveštavali na pravi način, hvala Vam!!!

 13. Cek,cek…nemamo jebenih 120 miliona evra za sest migova i trazimo kredit a njih,a ovaj norvezanin Esben Os prica,sa dokazima,da nam samo oni dadose 240 milion e?! Pa gde su pare jbt?! POPISE I POJEDOSE CELU ESKADRILU OD 12 AVIONA?! Pa zar u Srbiji ima jos maloumnika koje ovi mogu da j…u?!

 14. Дубоки презир није једино осећање које ја као и већина грађана осећа према издајницима отаџбине, лакејима који лижу НАТО чизму, која није прекинула свој поход на Србију ни једног јединог дана још од оне кобне ноћи када је почела да је бомбардује, мењајући само методе али циљ остаје исти: претварање Србије у послушну колонију.

  Бестијална је дрскост генерал-мајора Митра Ковача, који не само што активно учествује у овој велеиздаји Србије заједно са државном политичком и војном врхушком, него сматра да има морално право да опомиње ФБР уредника Миодрага Новковића и каже: „Sram vas bilo zbog nekorektnog i neprofesionalnog ponašanja“.

  А које морално право има овај народ да према Војном кодексу, војно лице издајника без морала и стида ухапси и смести на доживотно издржавање казне због велеиздаје и сарадње са окуптором!
  Није ли тако генерал-мајоре?
  Дубоки презир је мало за оно што заслужујеш.
  Желим ти дуг живот и да ти све ноћи до његовог краја буду бесане и кошмарне, исто као и свих оних Срба које сте ти, генерале, и сав војни олош оставили на Косово и Метохији трбосецима, као залог за твоје квислингшко „партнерство за мир“ са новом фашистичком чизмом.
  Не мораш се стидети, то ти неће помоћи. Размисли шта ћеш са собом после свега!

 15. Када ће тим изногудима што воде ову земљу у суноврат, такође онима који седе у Скупштини и кажу да представљају вољу народа бити јасно да су све земље које су у тој најкрвавијој злочиначкој банди дужне да шаљу своје трупе тамо где Рогоња каже без поговора. Уласком у НАТО Србија губи и ону последњу мрвицу своје слободне одлуке по било ком питању, јер ће злочинци располагати животима, имовином, знањем и командовати када, како и где треба да гину српски војници у мисијама проливања невине крви по планети. За узврат ће српским квинслиншким генералима организовати семинарчиће где ће им причати да све што су до сада научили ништа не вреди, да су ово нова времена јаке моћне владе која „чува“ њихову земљу, окупатор ће их тапшати по рамену а они ће се топити од среће.
  Ево га и конкретан пример генерал-мајора Митра Ковача, који не само да је упетљан у велеиздају земље него још има довољно дрскости да кевће и дели лекције морала правом родољубу Србије, ФБР уреднику, Миодрагу Новковићу!
  Еее, Митре, теби нико не може да каже: стиди се, јер
  ТИ ЗА СТИД НЕ ЗНАШ, ПРОПАЛИЦЕ!

 16. Издаја је толико велика и дрско очигледна да је чак и они који као ја немају појма о војсци, виде и то СВИ ДОБРО ЗНАЈУ, али сви као зечеви ћуте и мисле да ће тако избећи неко зло, и слепи код очију, не виде да још веће, непролазно зло стиже великом брзином да доврши прљави посао који су одавно почели и да докусури ово мало храбрих и свесних људи којих је још остало.

 17. Господине Новаковићу,

  Од срца хвала за храброст у ширењу истине, а медаљу за храброст и за оштрину вашег пера Вам је предао лично генерал-мајор Митар Ковач, а да није ни био свестан тога!
  Повукли сте ђавола за реп и он је зацичао, и тиме само потврдио све ваше наводе.

  Неко је једном рекао да је боље умрети стојећи него клечати пред непријатељем. Али, Митар Ковач, иако му је то била дужност, то није знао.

  Поздрав Вама и свима у редакцији

  • Iz Acinog teksta se da samo jedno zakljuciti da nije u toku , a i za sve ostale komentare ,pozdrav generalu Kovacu i samo naprijed ,u Srbiji bi i kuso i repato da se bavi nacionalnom strategijom , nek malo nauce istoriju , pa ce im biti jasnije ko , kako i zasto .

 18. Gospodine Kovač , Oni koji vas bolje poznaju kažu da vam je vojnička veština ravna nuli . Ja vam kažem da je vaše pamćenje ravno nuli jer zaboraviste na sve nevine žrtve stradale tokom bombardovanja 1999.god .
  Svaka čast Novakoviću .

 19. ОВУ СРАМОТУ НАШЕ (НЕКАДА СЛАВНЕ И УГЛЕДНЕ ВОЈСКЕ И ГЕНЕРАЛА) НЕ МОГУ ДА ОЋУТИМ СРАМ ТЕ БИЛО ГЊИДО ИЗДАЈНИЧКА, ДОКЛЕ ЋЕШ ДА ЛИЖЕШ ЗАДЊИЦЕ ОНИМА КОЈИ СУ 1999 ГОДИНЕ 78 ДАНА И НОЋИ БЕСОМУЧНО УБИЈАЛИ ТВОЈ НАРОД А ТИ ИХ САДА НА СВА ТВОЈА ПОГАНА УСТА ХВАЛИШ И ВЕЛИЧАШ.

 20. dobrice, dobrice , jesi li ti sluzio neku vojsku .

 21. Pobili su nam decu, ranili mnogo više ljudi, žena, i dece. Obeležili nas zauvek, jer ko je tih 79 dana preživeo nikada ih neće zaboraviti. Samo dezerteri i kolaboracionisti mogu da danas sarađuju sa natovcima i amerikancima i eu-rovcima.
  Vojska danšnja je sramota za Srpsku vojsku od vajkada pa do 1999. Posle toga, oterali ste časne oficire, što u had što pod zemlju što u penziju. Ostalo ono što nikome nije potrebno osim okupatoru da služi velikom bratu i ide kao topovsko meso po belom svetu. Nema Srbija vojsku niti će je imati dok su ovakvi oficiri na njenom čelu.

 22. КАДА СЕ ГОД ПОМЕНЕ НАТО, БИЛО БИ ПРИРОДНО ДА НАША ПРВА МИСАО БУДЕ ПОСВЕЋЕНА ХЕРОЈИМА КОЈИ СУ ПОЛОЖИЛИ СВОЈЕ ЖИВОТЕ У ОДБРАНИ ОД ОВОГ ЗЛОЧИНАЧКОГ УДРУЖЕЊА. МИ НИКАДА НЕЋЕМО УСПЕТИ ДА СЕ ОДУЖИМО СВОЈИМ БРАНИОЦИМА ОТАЏБИНЕ, АЛИ УЧИНИМО ОНО ШТО МОЖЕМО. МОЖЕМО СПРЕЧИТИ ВРЕЂАЊЕ ЊИХОВИХ ПОДВИГА И ПОГИБИЈА КАО И СВИХ ЖРТАВА НАТО АГРЕСИЈЕ. НАША ЈЕ ДУЖНОСТ ДА БРИНЕМО О ЊИХОВОМ И СВОМ ДОСТОЈАНСТВУ, О ЊИХОВИМ ПОРОДИЦАМА И ДА ИМ СЕ ОДУЖИМО ТАКО ШТО ЋЕМО УВЕК БИТИ СПРЕМНИ ДА БРАНИМО ИСТИНУ О ЊИХОВОМ СТРАДАЊУ, ДА БРАНИМО СЛОБОДУ И НЕЗАВИСНОСТ ЗЕМЉЕ ЗА КОЈУ СУ ПОЛОЖИЛИ ЖИВОТ.
  УМЕТО ОСЕЋАЊА ДОСТОЈАНСТВА И ПОНОСА, УМЕСТО ОДГОВОРНОГ И ПЛЕМЕНИТОГ ПОНАШАЊА, НАША ПОЛИТИЧКА ЕЛИТА ЖЕЛИ ПРИКЉУЧАК У НАТО АЛИЈАНСУ ОСВЕДОЧЕНУ КАО ЗЛОЧИНАЧКО УДРУЖЕЊЕ. УПОРНО СЕ ГЊЕЧИ СЕЋАЊЕ И СВЕСТ ГРАЂАНА О НАЈСРАМНИЈОЈ АГРЕРСИЈИ У ИСТОРИЈИ, О РАЗАРАЊУ НАШЕ ЗЕМЉЕ, ПОДМУКЛО, ПОД ОКРИЉЕМ МРАКА И СА ДИСТАНЦЕ… НАШЕ ЋУТАЊЕ ДОПРИНОСИ ДА СЕ ЛАЖ УСТОЛИЧИ, ДА УЂЕ У НАС И НАШЕ ЖИВОТЕ.
  ПОСТАНЕМО ЛИ ДЕО БЕЗДУШНЕ ЗЛОЧИНАЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ЗВАНЕ НАТО, СВЕ НАШЕ ЖРТВЕ И СТРАДАЊА ПОСТАЈУ БЕСМИСЛЕНЕ А МИ САМИ ПОСТАЈЕМО ДЕО БЕЗДУШНОГ СВЕТА НАСИЉА И ДЕО ЛАНЦА ЗА ОСВАЈАЊЕ АМЕРИЧКОГ ПРОФИТА. ШТА СУ ОНДА, ОВАЈ ЗАИСТА ПЛЕМЕНИТИ И ХЕРОСКИ НАРОД И ЊГОВА БЕСПРИМЕРНО ХРАБРА ВОЈСКА ЧИНИЛИ ТОКОМ СВИХ ПРОТЕКЛИХ ГОДИНА?

  Напомена: Пишем крупним словима, ма колико то било у сукобу са мојим склоностима и комуникационом културом, јер вриштим и урлам на сав глас, без снаге да држим згрчени јаук у недрима.

 23. „На челу Министарства одбране и Војске Србије је бескрупулозни издајник и криминалац Александар Вучић, који је постављен од стране Американаца да војску приближава НАТО пакту и спречава је да врши своју обавезу чувања уставног поретка Републике Србије.
  Војска Србија има обавезу да штити уставни поредак земље и због тога је њена данашња улога срамна…“
  http://wp.me/p1K3KR-oBp

ВАШ КОМЕНТАР...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: