3 коментара

НИКОЛИЋ СРБИМА СА КиМ: П(Р)ОДАЈТЕ СЕ ТАЧИЈУ, И СВАКИ ОРГАН ЋЕ ВАМ БИТИ ИСПЛАЋЕН …


НИКОЛИЋ КОСМЕТСКИМ СРБИМА: САРАЂУЈТЕ СА ИЗДАЈНИЧКОМ ВЛАДОМ И ЈА ВАМ ОБЕЋАВАМ ДА ЋЕ ВАМ ОД САДА СВАКИ ИЗВАЂЕНИ ОРГАН БИТИ ДЕБЕЛО (ИС)ПЛАЋЕН …

20.08.2013 СРБски ФБРепортер

„ПРЕВОД“ СА ОРВЕЛИЈАНСКОГ НА СРПСКИ, ТАНЈУГОВОГ ТЕКСТА Државни врх поновио позив Србима да изађу на косовске изборе , УРАДИО МИОДРАГ НОВАКОВИЋ

CrnaTrojka

БEOГРAД – Председник, премиjер и први потпредседник владе поручили су данас Србима са Kосова и Mетохиjе да иако илегални шиптарски избори нису у њиховом интересу и свакако јесу против-уставни и противни националним интересима њихове отаџбине- да ће за евентуалну издајничку одлуку о изласку имати пуну подршку свог издајничког режима (који се тако неће осећати усамљен у издаји, те да учешће на изборима свакако значи признавање илегалне шиптарско-терористичке „државе Kосова.

vcm_s_kf_repr_468x492Председник Tомислав Николић сусрео се данас у Београду с делегациjом Срба с KиM и пренео им да ће држава бити уз њих само ако се продају шиптарима и погазе Устав властите земље , али да ће морати да се суоче са бесом и одмаздом петоколонашке, про-западне марионетске владе из Београда, ако се одлуче да их боjкотуjу.
„Сарађуjте с Издајничком Владом Србиjе, немате са ким другим, и jа вам кажем да иако  нећете живети боље– бар ће вам мој колега ратни злочинац Тачи од сад па убудуће поштено плаћати за сваки извађени орган (под условом да преживите„, рекао jе Николић на састанку у Председништву, а сазнаjе Танјуг.

Oн jе поновио да jе ВЕЛИКА ИСТИНА да jе излазак на изборе признавање илегалне шиптарско-терористичке „државе Kосова“, те да ће сваки покушаj обструкције режимске издаје да се сече у корену и поручио:“Наш предлог jе jединствена ИЗДАЈНИЧКА српска листа, да обезбеди да косметски Срби сами себи ударе нож у леђа, и да таква наша национална ауто-деструкција има подршку свих непријатељских земаља у региону и наравно евроатлантских окупатора из Брисела.

Премиjер Ивица Дачићизjавио jе да Срби треба да изађу на локалне изборе нелегалне сепаратистичко-терористичке „државе Косово“, jер ће, како jе рекао, само тако њихова „тачијева месна заједница“ бити (кобајаги) међународно призната, док ће у противном ту „месну заjедницу“ чинити „неко други, можда неки други продани Срби коjи су у Tачиjевоj влади, Aлбанци…“. Oн jе додао и да влада не би никада позвала Србе да изађу на изборе, а да они нису на њихову штету, што значи да ће их  позивати и у случаjу било какве злоупотребе- јер је овој издајничкој Влади у интересу да се што пре реши и косметских Срба и свете Српске земље Косова и Метохије, јер ће само тако о(п)стати у милости својих бриселско-вашингтонских газда.

spasioci_thumbTренутно се разговара о формирању jединствене ИЗДАЈНИЧКЕ српске листе, на коjоj треба омогућити учешће свим српско-шиптарским партиjама коjе илегално делуjу на KиM, рекао jе Дачић новинарима након полагања венца на спомен обележjе комунистичко-удбашком зликовцу Aлександру Ранковићу.

Премиjер jе поновио да ће бити смењени, ухапшени и предати Тачију (зарад бесплатне екстракције органа) сви чиновници коjе именуjе Влада Србиjе, а коjи не спроводе ИЗДАЈНИЧКУ владину политику и раде против интереса илегалне шиптарске државе, што апсолутно недопустивим сматра и први потпредседник Aлександар Вучић.

jе новинарима у Влади Србиjе изjавио да не воли да говори о сменама да они које намеравају да „смакну“ то не би сазнали пре времена, а све у нади да ће моћи да се постигне ИЗДАЈНИЧКИ договор, али jе нагласио и да jе недопустиво да поjедини политички водећи СРБСКИ РОДОЉУБИ на Kосову и Mетохиjи поручуjу да су за државу Србиjу а да истовремено раде против  интереса (парадржавне НАТО творевине) илегалне шиптарско-терористичке „државе Косово“.
„Увек jе лако неког сменити
и ућоркирати али jе то последње средство, а много jе важниjе покушати да и и њих преокренемо у издајнике националних интереса попут нас самих (уосталом шта нама фали, осим што живимо у параноидном страху од властитог народа). Живот за нас „водеће издајнике“ јесте: охолост, бахатост и сила, живот jе за нас безброj „бескичмених“ компромиса коjи сваки дан морамо да чинимо да не би завршили у „Гуантанамо Беју“ или „Абу Грејбу“, посебно када jе реч о (некад) нашем народу и нарочито ако је то противно његовим интересима“, рекао jе Вучић.

Први потпредседник Владе, како jе рекао, очекуjе (бар тако му је обећао „Видовити Раша“) да већина Срба коjи живе северно и jужно од Ибра прихвати ИЗДАЈНИЧКУ политику Београда, и поручуjе да ће држава у контакту са њиховим РОДОЉУБИВИМ политичким представницима и даље исказивати вољу за уцене, дискретне претње и мито- а силу, бахатост, ћоркирање и друге државно-терористичке методе ће оставити за крај (њихов, и наше државе Србије!?)...

 

За Вас, и све Нас- написао М. Новаковић

 

3 comments on “НИКОЛИЋ СРБИМА СА КиМ: П(Р)ОДАЈТЕ СЕ ТАЧИЈУ, И СВАКИ ОРГАН ЋЕ ВАМ БИТИ ИСПЛАЋЕН …

  1. Ne bi se očekivalo od ozbiljnog (da ne kažem starog) čoveka da laže. A ispada da političarima NE SME DA SE VERUJE!
    Pričali jedno u kampanji, obećavali istinu i pravdu i samo to tako im pomogao Bog, i da neće da pristanu na ucene.
    Sada on i njegovi pajtosi radi to što je kritikovao, ucenjuje, laže i podleže uceni. Njemu neka je Bog na pomoći, mada prema Svetom Pismu ne sme da radi ono što radi, ako je vernik. Ispade pravi neverni Toma!

  2. Живојине Мишићу, када ћете се одљутити? Докле ћете бити љути на мене, вашег краља?
    Ваше височанство, неумесно је да себе проглашавате краљем поред живог краља, ваљда се и принц Ђорђе за нешто пита?
    – Живојине седите! Немојте, молим вас опет да почињете, седите и слушајте. Има разлике између вашег, добро и мог, гледишта на “уједињење” српских земаља, од оног које заговарају и подржавају Париз, Лондон, Рим…. Они хоће да у заједничку државу са Србијом гурну и Хрватску и Словенију. Дакле Европа жели да створи Краљевину Срба, Хрвата и Словенаца по сваку цену, јер јој се чини да ће заједничка држава Словена бити најбоље решење за мир на Балкану.
    – Височанство, ЗАШТО ДА НАМ ЕВРОПА КРОЈИ ДРЖАВУ?! KАД НЕКО НЕШТО ОД НАС ПРАВИ, СУТРА ЋЕ УЗЕТИ ЗА ПРАВО ДА ТО И РАСТУРИ. KАД ТИ НЕКО НЕШТО ДА, КАД-ТАД ЋЕ ТРАЖИТИ ДА МУ ТО ПЛАТИШ. и ТО СА КАМАТОМ НА ИНТЕРЕС!
    У државним пословима нико ништа не дарива а да притом не мисли на уздарје!
    ДАНАС ДАР, СУТРА ДАР-МАР!!! АКО ДАНАС ДОЗВОЛИМО ДА НАМ ЕВРОПА СКРОЈИ ДРЖАВУ КАКО ОНА ХОЋЕ, ДОК СМО ЖИВИ УЗИМАЋЕ НАМ МЕРУ ПО СВОЈОЈ ЖЕЉИ; ПО СВОЈОЈ ПОТРЕБИ И ЗАДОВОЉСТВУ!! ОНИ ЋЕ БИТИ ПЛАНЕРИ А МИ ГРАДИТЕЉИ И РУШИТЕЉИ.
    ПРЕКРАЈАЋЕ НАМ ЗЕМЉУ УЗДУЖ И ПОПРЕКО, ИЗБРИСАЋЕ ГРАНИЦУ ЗА КОЈУ СМО СЕ ЖРТВОВАЛИ!!! НИКАД НЕЋЕ БИТИ ТАМО ГДЕ ЈОЈ ЈЕ МЕСТО И ГДЕ ЈЕ БОГУ МИЛО И НАРОДУ ДРАГО!!!
    СРПСКА ГРАНИЦА У ТОЈ ВЕШТАЧКОЈ ТВОРЕВИНИ БИЋЕ У РУКАМА СОТОНЕ! И СОТОНА ЋЕ, ДОК ЈЕ СВЕТА И ВЕКА, ИСПИТИВАТИ НАШУ ИЗДРЖЉИВОСТ И МЕРИТИ НАШУ СНАГУ! НА ЊОЈ ЋЕ ЦЕНИТИ КОЛИКО МОЖЕМО, СМЕМО И УМЕМО!!!
    ТО НЕЋЕ БИТИ СРПСКА ГРАНИЦА НЕГО СРПСКА ЈАДНИЦА!!! ТО НИЈЕ НАША ДРЖАВА, ДРЖАВА УЈЕДИДИЊЕЊА СРПСКИХ ЗЕМАЉА ЗА КОЈУ СЕ БОРИМО, ТРПИМО, ПАТИМО И СТРАДАМО!!!! стр.116
    А када је на “притисак” великих сила да се Србија уједини са вековним непријатељима српског народа, престолонаследник Александар пред генералима говорио о великој “помоћи” и “признањима” која су дата Србији кроз обећања од савезника, Мишић је уздахнуо:
    ДАО БОГ, ВАШЕ ВИСОЧАНСТВО, ДА ЈА ДОЧЕКАМ, ДА СА СРПСКИМ НАРОДОМ, ТУМАРАМ БАЛКАНСКОМ ПОМРЧИНОМ ТРАЖЕЋИ ОБЕЋАНО, А НЕ СПОМИЊУЋИ ИЗГУБЉЕНО!!!

ВАШ КОМЕНТАР...