3 коментара

Дачић: „Верујем у снове и врачаре.Тачи јесте крволок и ратни злочинац, али ја волим да се дружим са њим !?“


ОРВЕЛИЈАНСКИ ПРЕВОД СА (ПРО)РЕЖИМСКОГ ЧЛАНКА АГЕНЦИЈЕ ТАНЈУГ „Дачић: Не веруjем ни у шта друго осим у будућност Србиjе“ НА СРПСКИ, УРАДИО М. НОВАКОВИЋ…

 

Дачић: „Верујем у снове и врачаре… Тачи јесте крволок и ратни злочинац, али ја волим да се дружим са њим !?“

dacicv

  17.09.2013, Танјуг, ФБР

Пише: Миодраг Новаковић

**************

ЛOНДOН – Премиjер Ивица Дачић рекао jе данас да jедини начин да људи у Србиjи живе као сав нормалан свет  пошто очигледно (по њему) нису нормални, jесте укинути Србиjу  као целину и тако распарчану увести је у Eвропу, а Eвропи омогућити да докусури  Србиjу-  и да jе после напретка у издајничком диjалогу са Приштином потребно посветити се суштинским, животним питањима  припадника владајуће касте у Србији, међу коjима jе броj jедан увећање личних богатстава и разних других пленова.

 

„Jа сам своj сан имао. Поробљена, опљачкана, колонизована, уситњена, сиромашна Србиjа. Србиjа ван Европе по сваку цену, и пљачкашка Европа у Србији по сваку цену, њене безвредности, њена колонизаторска правила и дискриминаторски систем – у сваком српском селу, и то пожељно напуштеном“, навео jе Дачић у ауторском тексту за „фаjненшел таjмс“, подсетивши на речи Виктора Игоа (нашо на Википедији) да „снови ствараjу будућност“.

 

Наводећи да он и Aлександар „напућени“  Вучић, председник наjвеће издајничке партиjе у Србиjи и његов петоколонашки партнер у влади, имаjу заjеднички  веле-издајнички сан (који им надолази док деле „владајућу постељу“), Дачић наводи да су први циљ биле европске дезинтеграциjе Србије, и jедан за Србиjу издајничи и противуставни  услов – нормализациjа односа са сецесионистичким и илегалним делом властите териториjе, са Kосовом и Метохијом.

„Kренуо сам у то убеђен да никога немам право да лажем осим свог лаковерног народа који је толико наиван да нас упорно и мазохистички бира на власт у корист своје штете. Највише људе у Србиjи, али не и западне налогодоваце из такозване међународне заjеднице.

Србиjу, чиjа jе већина становништва (којој ја срећом не припадам, јер ових дана постајем и званично масон и „трилелатералац“) и до јуче имала своју чрвсту веру у православље  и за коjе jе Kосово не само срце и колевка наше државности и духовности, већ и неотуђив и  уставно заштићени део наше територије- требало их је веома брзо обманути кроз снажу лажну медијску кампању, а нашем народу на КиМ запечатити судбину на брзака док се не снађу.

Зато сам отишао на разговор са нечовеком и ратним злочинцем Тачијем који је масакрирао мој народ, а са коjим сам, неких десетак година раниjе, ратовао тако што сам јуначки чучао на вц шољи у време НАТО бомбардовања“, рекао jе он.

 

Kако jе рекао, било jе потребно, народу коjи jе живео слободно и није се стидео своје нације и порекла и увек умео да препозна непријатеље и издајнике, показати да ратни злочинац Хашим Tачи ниjе никаква „апокалиптична аждаjа, стара змиjа“ коjа jе насрнула на наше небеско царство, већ обична крпа од човека, криминалац, троговац дрогом, људима, органима- и правоснажно осуђени ратни злочинац и убица српских цивила и полицајаца. За мене је он кобајаги противник, али не митски (јер ми до сада није понудио мито), него политички јаран, са коjим се може, и мора разговарати, пити, јести, лумповати, а кад затреба и спавати.

„Хвала Богу, Србиjа има слабо памћење и не уме да препозна издају. После првог, имао сам више од десет интимних и издајничких састанака са ратним злочинцем и државним непријатељем Србије број #1  Tачиjем. И ниjедан озбиљни глас, против тога  у строго контролисаним (про)режимским медијима, у Србиjи. Први од многоброjних српских судбинских печата, jе отворен и ништа страшно се ниjе догодило осим флагрантног кршења Устава Србије од стране нас водећих режимских (не)људи, и историјски досад незабележене колосалне веле-издаје. Oсим што jе пао jош један, и то највреднији део Србије. И могли смо да видимо, у даљини, Eвропу , а ми који тамо често идемо по инструкције, и Евриће. Eвроунију а.к.а. Четврти Рајх, коjа jе, због свега што смо урадили, почела да нама режимским издајницима веруjе, а нашем лаковерном Српском народу спрема судбину индијанаца у резерватима. И да нас прихвата као озбиљне петоколонашке партнере и у том смислу и адекватно награде“, написао jе премиjер овај издајнички монолог, и то уз помоћ свог балавог саветника Павићевића, у јавности познатијег као „Шмрк-Шмрк“.

 

Србиjи сада преостаjе да сузи своју територију и  прошири колаборацију и да таj европски хоризонт препун кемтрејлса коначно покрије цео Српски ваздушни простор, наводи Дачић.

„У новоj, обеземљеној Србиjи, морамо да се посветимо оним суштинским, животним питањима владајућепетоколонашке класе и њихових верних слугу, пре свега оних „другосрбијанске“ и различите сексуалне оријентације. Докусуривање наше економије jе, од њих, броj jедан“, рекао jе он, наводећи и да jе то управо био разлог због коjег се ушло у процес „вестернизације“ петоколонашке владе.

 

„Хтели смо нове обавештајне принципе, нове субверзивне циљеве и нове издајничке планове у економиjи. Нову петоколонашку визиjу на којој би нам и Вичи и Петен завидели на гомили.

Српску економиjу и државне финансиjе треба довести на просјачки штап. Држава мора бити гарант функционисања сепаратистичких ентитета на својој територији и стране окупације, а не инструмент националних интереса и  заштитиник властитог суверенитета“, истакао jе Дачић.

 

Према његовим речима, Србиjи треба бескичменост, лојалност страним интересима, недостатак самопоштовања, распродаја свега, раст беспослености, нулта толеранциjа према патриотизму, што jе већ уведено, медијском цензуром, доминацијом страних НВО и новим диктаторским законима.

„Tреба нам што више стране контроле и запоседање кључних позиција у Влади Србије од стране доказаних Западних агената, на чему управо радимо. Tреба нам напољу смислена регулатива, тачниjе само они прописи коjи имаjу смисла са интереса Запада и сепаратистичких ентитета, и коjи се могу применити ако треба и силом.

Читав сет Западно наметнуних закона (о разградњи, приватизациjи(читај пљачки), раду за туђе интересе), мењамо како би страном окупационом фактору направили повољан амбиjент. Покренули смо агресивну гиљотину прописа којима ћемо пре свега да гиљотинирамо гоље, и где год смо то могли, увели електронски надзор и шпијунажу над грађанима Србије“, истиче премиjер.

 

Kако jе навео, креће се у реформу система пензиjског осигурања да би се пензионерски корпус (доказано „гласачки про-режимски“) увећао, спроводи се и даља политизација jавне управе и jавног сектора где доводимо искључиво властите партократске кадрове.

„Правимо планове за издају на дуги рок, за наредних пет и десет година. Рачунамо на компаративне предности коjе имамо у бескичмености и петоколонашкој индустриjи, енергетици која није више наша, ауто индустриjи која је захваљујући нама постала шрафцигер, информативним технологиjама за контролу становништа….И, наjважниjе, све то смо већ почели да радимо у интересу наших Западних спонзора. И, jош важниjе, наши европски господари су и у томе препознали наше издајничке квалитете, одлучност и чврстину у жељи да од Србиjе отмемо што више (за њихов рачун) и од ње направимо праву уситњену европску колонију  „, написао jе Дачић уз свесрдну асистенцију ноторног „Шмрк-Шмрка“ а.к.а. Павићевић.

 

У прилог томе иде и чињеница да jе од пре неколико дана на снази Споразум о дестабилизацjи  Србије и раздржављивању државе, као и то што Србиjу до краjа године чека прва ЕУ инквизициона конференциjа, коjом ће, и званично, отпочети преговори о нестанку Србиjе зарад  Четвртог Рајха, а.к.а. ЕУ.

 

Дачић, међутим, истиче да они коjи (за)воде владу Србиjе нису задовољни својом надницом за страх (јер сваку ноћ сањају „крвожедне хорде“ властитог народа како јуришају на Дедиње).

„Не смем да се заустављам да ме не би погодио метак ко Ђинђића, jер jе Србиjи потребно то „непрестано кретање и пут у властити нестанак“.Потребна jоj jе робовска будућност. И потребно jоj jе нешто у шта сам, судећи по последњим нарученим истраживањима jавног мњења, успео да кобајаги убедим већину своjих сународника (којима ионако више не припадам, јер ће ми мој пајтос са бриселског патоса ратни злочинац Тачи омогућити да гласам као шиптар у свом родном Призрену, па ћу онда моћи да накривим своје бело кече). Да у туђу „земљу шиптарску“, њену будућност, веруjу онолико колико веруjем jа. A jа, данас, не веруjем ни у шта друго него у Косова Репубљик“, закључио jе велеиздајник и бескичмени лажов  Дачић, и  остао жив (бар засада)…

 

За Вас и све Нас, написао Миодраг Новаковић

Advertisements

3 comments on “Дачић: „Верујем у снове и врачаре.Тачи јесте крволок и ратни злочинац, али ја волим да се дружим са њим !?“

  1. Браво уредниче!

  2. Заједнички злочиначки подухват осућеног ратног злочинца и ухваћеног крминалца

  3. “Jа сам своj сан имао. Поробљена, опљачкана, колонизована, уситњена, сиромашна Србиjа. Србиjа ван Европе по сваку цену, и пљачкашка Европа у Србији по сваку цену, њене безвредности, њена колонизаторска правила и дискриминаторски систем – у сваком српском селу, и то пожељно напуштеном”, навео jе Дачић у ауторском тексту за “фаjненшел таjмс”,

    Pa ovog treba odmah ubiti.

ВАШ КОМЕНТАР...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

%d bloggers like this: