15 коментара

„КУЧКЕ У ЦРНОМ“ ОСКРНАВИЛЕ ГОДИШЊИЦУ НАТО АГРЕСИЈЕ- ГДЕ СУ „СРПСКИ КОЗАЦИ СА БИЧЕВИМА“ !?


ЗАР СЕ ОВАКО У СРБИЈИ ЈАВНО ОБЕЛЕЖАВА 15 ГОДИНА ОД ЗВЕРСКОГ НАТО БОМБАРДОВАЊА !?

26 марта је у самом центру Београда одржана отворено анти-српска манифестација, западно спонзорисане (плаћеничке) организације „Жене у црном“…

кучке2

Како јавља „Радио Слободна Европа“ активисти и активисткиње ове плаћенићке НВО су неометано у центру Београда одржали „перформанс“ оптужујући све часне борце-ветеране Србије, из редова МУП-а и наше Војске, да су ратни злочинци. Присутни припадници МУП-а су ћутке и недостојанствено прихватили све ове увреде на властити рачун, и дозволили да се ова провокативна анти-српска манифестација одигра у центру Београда, свега два дана након петнаестогодишњице варварске НАТО агресије на СР Југославију и Србију. Да подсетимо, НАТО варвари су том приликом намерно усмртили преко 2,500 цивила, 89 деце и преко хиљаду припадника МУП-а Србије и Војске Југославије, наневши трајну и непроцењиву, здравствену, еколошку и економску штету Србији …

кучке5

Истовремено, српске мајке се спречавају да посете гробове, за отаџбину палих, Српских хероја. Борачка права наших ветерана се суспендују, док се у о трошку Српске државе, у нашим болницама данас опорављају рањени „Ал Каида“ терористи са југа Србије и Рашке области (ратни повратници из Сирије, из редова шиптарске и бошњачке мањине). Они на сиријском ратишту стичу „ратна искуства“, нарочито у масакру над невиним цивилима (врло често сиријским православцима), које ће (нема сумње) сутра применити на својим српским комшијама!?

…Наравно да такав монструозан злочин највеће и најјаче војне организације у свету над једном малом нацијом није изазвао никакву реакцију „Жена у црном“, разних „хуманатирнх фондова и хелсиншких комесаријата“, као и других НАТО плаћеника- штавише могло би се рећи да се такви „нво монструми“ наслађују српским патњама и опијају мирисом српске крви, и као што се види из приложеног неометано скрнаве Српску престоницу и „пљују у лице“ нашој држави.

Ми-волимо-НАТО_НАТО-воли-нас

Све је то још трагичније и срамотније по нашу нацију, ако се узме у обзир чињеница, да поводом 15-огодишњице илегалне НАТО агресије, у Београду није одржан ниједна званична масовна јавна манифестација, нити се тим поводом јавно огласио нови „апсолутистички господар“ Србије Alex Vuchich !? Док су се истовремено по том питању огласили скоро сви лидери братских источно-европских земаља, а у већини њихових престоница су и одржани масовни протестни скупови поводом монструозног НАТО злочина над нашом нацијом 1999.

„Српски“ Београд је све то срамотно прећутао- на његовим улицама су једино дозвољене „педер-параде“ и „перформанси“ разних „анти-српских кучки у црном“ !?

кучке1

Да би ова отворена анти-српска кампања и понижавање наше нације било комплетно, свега дан после обележавања годишњице варварских ратних злочина НАТО „алијансе“ над Србијом- влада Србије је „помпезно“ потписала „војни споразум“ са америчком владом (дакле, са осведоченим крвницима властитог народа).

кучке6

…Ако већ ми Срби немамо независну државу која је спремна да устане у заштиту наших националних интереса, онда је (верујем) куцнуо последњи час да се „самоорганизујемо“- За почетак нам је потребно свега пар неустрашивих и достојанствених „Српски Козака“ који би јавно избичевали „анти-српске кучке“ из горњег прилога…

…Као што су то недавно урадила наша (национално много свеснија) браћа Руси са својим „анти-руским кучкама“ из западно финансираног „Пуси Рајота“ (видео прилог у наставку)….

М. Новаковић

Црни списак невладиних организација

11. новембар 2012.

СНП НАШИ објављује списак невладиних организација које годинама отворено крше Устав РС и кривичне законе РС и које се финансирају из страних фондова и амбасада, а које спадају у организације које треба, у складу са Уставом и низом закона Републике Србије, у најхитнијем року забранити.

Деловање поменутих организација је у најгрубљем сукобу са интересима грађана Србије и Републике Србије и њеним законима, а као свој основни циљ оне имају урушавање државног поретка једне суверене земље, укључујући и политичке пропагандне кампање за територијално распарчавање РС, попут захтева да Србија призна независност лажне државе „Косово“, те најотворенији говор мржње и дискриминацију према Србима у њиховој матици држави Србији на најразличитије начине.

Власти у Србији већ низ година са једне стране говоре о правној држави и успостављању реда, док цео спектар невладиних организација на најгрубље начине отворено крше Устав и законе вршећи тешка кривична дела против уставног поретка државе Србије, а у најчешћим случајевима ове организације и њихове вође раде по принципу чисте „личне материјалне добити“.

СНП НАШИ тражи моменталну забрану деловања антисрпских невладиних организација на територији Републике Србије, као и успостављање законских решења за забрану финансирања невладиних организација из страних фондова и амбасада.

Фонд за хуманитарно право, Жене у црном, Центар за културну деконтаминацију, ЈУКОМ, Хелсиншки одбор за људска права, Пешчаник, Фондација Егзит, Иницијатива младих за људска права, Санџачки одбор за заштиту људских права, Аутономни женски центар, Реконструкција женски фонд, Београдски центар за људска права, Иницијатива младих за људска права, Амнести интернашнал, Грађанске иницијативе, Квирија Центар, Геј-Стрејт Алијанса, Докукино.

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА СНП НАШИ

Кратка веза: http://nasisrbija.org/?p=9416

————————

ДОДАТНИ ИНФО: „ЖЕНЕ У ЦРНОМ“ СУ ДЕО ИЗРАЕЛСКОГ НЕТВОРКА „WOMEN IN BLACK“ ( Из Википедије, слободне енциклопедије– Жене у црном (Хеб:נשים בשחור, Нашим Бешахор) је женски антиратни покрет који окупља око 10.000 активиста у свету. Прву групу су формирале израелске жене у Јерусалиму 1988. године током избијања Прве Интифаде.)

Интернет претрага је резултирала у следеће званичне изворе финансирања ове организације (информација са сајта израелске владе):

Финансијери Жена у црном
———————-

Репресија (западу поданичког) Београдског  режима против Српског Родољуба, који се на миран, цивилизован и демократски начин супротставио лажима о Сребреници, у режији „Анти-српских кучки у црном“. Он је наглас читао имена Српских жртава и због тога је био ухапшен…

———————–

НАЈНОВИЈЕ:

405065_zab-pocuca_f

Мом позиву за „бичевање“ анти-српске (и западно-јеврејско финансиране) организације „Кучке у црном“ се данас придружио и Потпарол Анти-терористичке јединице МУП-а Србије, познати медијски радник, Радомир Бата Почуча (бивши новинар Пинка), следећом поруком, коју је објавио на свом Фејсбук профилу:

451041_bata_f

„Мислим да ово не би требало да се одржи. Господо хулигани, Делије, Гробари, Радовци, Фирмаши, уместо да трошите песнице између себе, а велики сте родољуби, удружите се и поделите по пички ономе коме треба да се да по пички“

СВАКА ЧАСТ И ПОДРШКА Г. ПОЧУЧИ (И ДРУГИМ РОДОЉУБИМА ИЗ РЕДОВА МУП-а, КОЈИ СУ У ЛИЧНИМ КОНТАКТИМА СА НАШОМ РЕДАКЦИЈОМ ДАЛИ ОТВОРЕНУ ПОДРШКУ НАШИМ НАПОРИМА ДА РАСКРИНКАМО ДО КРАЈА ИЗДАЈУ У СРБИЈИ)- ПОВОДОМ ОВЕ ПОСЛЕДЊЕ ИЗЈАВЕ, ОЧАЈНИ И „ПУЗЕЋИ“ СРПСКИ РЕЖИМ НАЈАВЉУЈЕ ДАЉЕ РЕПРЕСАЛИЈЕ ПРЕМА ПРИПАДНИЦИМА МУП-а, АЛИ И ПРЕМА СВИМ СЛОБОДНО МИСЛЕЋИМ СРПСКИМ РОДОЉУБИМА И ПАТРИОТСКИМ ОРГАНИЗАЦИЈАМА.

УСТАЈТЕ „ВИ ПРЕЗРЕНИ“, И НАЦИОНАЛНО ОБЕСПРАВЉЕНИ У  ВЛАСТИТОЈ ОТАЏБИНИ, ДА НАМ НЕ БИ  РАЗНЕ „КУЧКЕ У ЦРНОМ“, КАО И „РЕЖИМСКО-БРИСЕЛСКЕ КУЧКЕ“ НА ВЛАСТИ, РАСКОМАДАЛИ ОТАЏБИНУ ДО КРАЈА…

ПОВЕЗАНО: ОДГОВОР НОВИНАРА ПОЧУЧЕ НА РЕЖИМСКО-МЕДИЈСКИ ЛИНЧ ПОВОДОМ “ЗЛОЧИНА МИШЉЕЊА”

—————————————–

М. Новаковић, ФБР уредник

 

15 comments on “„КУЧКЕ У ЦРНОМ“ ОСКРНАВИЛЕ ГОДИШЊИЦУ НАТО АГРЕСИЈЕ- ГДЕ СУ „СРПСКИ КОЗАЦИ СА БИЧЕВИМА“ !?

 1. Под хитно увести одреде по узору на браћу Козаке!

 2. Управо сам одслушао вести у 15 часова ,на „Радио Београд-у 1“. Нападнут је Господин Почуча и тражи се покретање кривичног поступка против њега . Повод је његов чланак „Жене у црном „који је објављен а фејсбуку. Ко подржава „Жене у црном“ са оваквим њиховим понашањем тај није пријатељ србском народу и држави, а ако је Србин , онда треба обавезно да провери своје ментално здравље.

 3. ИСТЕ ТЕ ПРОТУВЕ ИЗ „МИЛОСРДНОГ АНЂЕЛА“ СУ 1946 ГОДИНЕ, КАДА ЈЕ НЕМАЧКА ВЕЋ ПАЛА, ПО ДРУГИ ПУТ БОМБАРДОВАЛЕ БЕОГРАД, ДА УНИШТЕ ОНО ШТО ГЕРМАНИ НИСУ УСПЕЛИ – ТО ЈЕ „ВРЛИ НОВИ СВЕТ“ ОД ХАКСЛИЈА, У КОЈИ ХОЋЕ ДА НАС ОДВЕДУ „НАШИ“ ИЗАБРАНИЦИ ! ОВЕ П(Л)АЋЕНИЦЕ ТАДА НИСУ БИЛЕ  НИ ПРИСУТНЕ У ОВОЈ САТАНИЗОВАНОЈ РЕАЛНОСТИ, ИЛИ ИХ ПАМЋЕЊЕ СЛАБО СЛУЖИ?

  Fri, 28 Mar 2014 04:56:20 +0000 от „СРБски ФБРепортер“ : >уредник posted: “

  26 марта је у самом центру Београда одржана отворено анти-српска манифестација, западно спонзорисане (плаћеничке) организације „Жене у црном“…

  Како јавља „Радио Слободна Европа“ (горњи видео прилог) активисти и активисткиње ове плаћенићке НВО“ >

 4. Moramo se pokrenuti sa mrtve tacke. Ova bagra se plasi jedino sile jer se silom i sluze, kako oni tako i njihovi finansijeri. Organizujmo se i „unistimo“ gamad!!!

 5. Било би добро да нађете овог момка са оног црног скупа, направите интервју с њим и причу о њему, да сазнамо шта га је покренуло на акцију, како је прошао кад су га ови припадници западних служби безбедности одвели у страну. Свака му част. Он осветла образ свима нама који смо јаки само на речима.
  Не кажем да је погрешно причати о ономе што нам се догађа,али је много ефектније на један цивилизован начин исказати своје неслагање с наметнутим догађајем и изнети лични став и то на месту где је то актуелно.
  На крају крајева, то је наше уставно право. Зар не!?

  • Ако сте мислили на овај скуп, већ смо објавили емисију Инфоратници аутора Биљане Ђоровић у којој је гост Ђорђе Лалић.
   http://facebookreporter.org/2014/03/23/%d0%bd%d0%b5-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%bf%d1%83%d1%81%d1%82%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%b8%d0%bd%d1%84%d0%be%d1%80%d0%b0%d1%82%d0%bd%d0%b8%d1%86%d0%b8-22-03-2014-%d0%b3%d0%be%d1%81%d1%82%d0%b8%d1%92%d0%be/

  • Уважени г. Јакшићу,

   Младић о коме се овде ради је српски родољуб Милија Ћућа. Милија Ћућа је своје родољубље преточио са речи у дела више пута, као што то јасно види и из овог видео прилога. Режимска репресија која је примењивана према њему је константна и кулминирала је 19 јануара 2012 године,када је Милија ухапшен од стране интервентне бригаде МУП-а и више БИА инспектора и у присуству истражног судије (ово наводим да се види да је режим по питању вербалног деликта ангажовао значајне полицијско-судске ресурсе) због наводног угрожавања сигурности председника државе и министра унутрашњих послова (за које иначе сви знамо да су „тешки издајници“).

   Повод за хапшење је био Милијин „вербални деликт“ на Фејсбуку, где је Милија наводно упутио „претње“ овим државним званичницима. Овде је важно напоменути да се свакодневно са страница ФБ упућују стотине сличних претњи домаћим издајницима коју су на власти у Србији. Очигледно је да Милија био изабран да буде пример, и у функцији застрашивања других. Милији је по хапшењу одређен притвор од 30 дана.

   У цео поступак је био укључен адвокат Горан Петронијевић. На жалост наша редакција нема додатне информације о случају Ћућа. Према подацима са његовог Фејсбук профила, од средине јануара прошле године Милији Ћући се губи сваки траг. Неки непотврђени извори наводе да је Ћућа чак и физички ликвидиран?

   На Фејсбуку је отворена и страница „Где је нестао Милија Ћућа„, али ја ни тамо нисам успео да нађем никакве ближе информације о његовој судбини.
   ——————
   Једини медијски траг који сам пронашао јесте натпис у часопису „Ало“ објављен поводом његовог хапшења 2012 године:

   Ministru policije stiglo ozbiljno preteće pismo
   „Dačiću, ubiću te, nikad nisam promašio!“
   Četvrtak – 19.01.2012
   Pre dva dana, u policiju je stiglo pismo u kojem mi nepoznata osoba, koja se predstavlja kao „strelac“, preti da će me ubiti pre isteka mandata, izjavio je juče za „Alo!“ ministar policije Ivica Dačić!

   Pismo je napisano ćirilicom i bilo je adresirano na kadrovsku službu u sektoru finansija MUP Srbije. Policija je odmah pokrenula istragu.
   Kako saznajemo, pismo je stiglo redovnom poštom iz Srbije u ponedeljak.
   – Moje zanimanje je strelac, koji u životu nije promašio metu. Ovaj strelac se nameračio da ubije ministra policije Dačića. Pošto ne radim, svakodnevno idem na gađanje, vežbam, čistim hladnu cev i ljubim je. Pa neko mora i Slobu da osveti, da se mučenik više ne prevrće u grobu. Ono što je veoma bitno da istaknem jeste to da ću Dačića ubiti pre isteka njegovog mandata – deo je pisma u koje je „Alo!“ imao uvid, a koje je inače napisano na jednoj stranici.

   U pismu još stoji da „strelac“ svakodnevno šeta ulicama i da će pre najavljenog atentata poslati još pretećih pisama policiji.
   Ministar policije Ivica Dačić potvrdio je za naš list autentičnost sadržaja koji objavljujemo.
   – To pismo je stiglo u policiju, odmah su me obavestili. I nadležne službe već rade na tom slučaju, uključen je grafolog, uzimaju se otisci. Mi, inače, sve pretnje, bilo da su to pisma, SMS-ovi ili imejlovi shvatamo krajnje ozbiljno. Sarađujemo s Bezbednosno-informativnom agencijom i Vojno-bezbednosnom agencijom kada je u pitanju zaštita državnih funkcionera. Preteća pisma, preteće poruke, saznanja dobijena od operativaca su svakodnevna pojava u policiji… Postoje bezbednosne procene i timovi ljudi koji se time bave, a ovakvim informacijama se pridaje veliki značaj – rekao je ministar Dačić za „Alo!“.

   ——————

   О Милији је објављено доста контраверзних натписа, у медијима, али и на разним форумима. Неки су га чак квалификовали као „менталног болесника“. Ако знамо да репресивни режими често посежу за таквим дискредитацијама политичких опонената, по мени онда такву тврдњу треба узети са резервом.

   Лично не познајем Милију и све околности његовог хапшења и накнадног нестанка, или чак и његове наводне физичке ликвидације. Али дубоко верујем да ми сви као слободни грађани и независни медији треба да устанемо у одбрану универзалних људских права, пре свега слободе говора, изражавања и права на слободу кретања, и права на живот. Изгледа да су нека (или чак сва заједно) од тих права ускраћена Милији од стране насилног прозападног режима у Србији.

   Врло је индикативан и забрињавајући „нестанак“ Милије Ћуће са лица земље, мање од годину дана након његовог спектакуларног хапшења. Да ли његово хапшење и нестанак данас значе обнову мрачног доба са почетка 90их, када је чак и једног Ивана Стамболића појео режимски мрак?

   Свакако, овај случај захтева, не само медијску, већ пре свега једну независну судску истрагу, или бар истрагу неке НЕзападне хуманитарне организације, или НЕзападне НВО..

   Ми знамо да се данас Србијом не управља из Немањине 11, већ из неких водећих западних амбасада, а ако знамо да већина америчких амбасадора долази у нашу земљу директно из латино-америчких земаља, где су омиљени методи обрачуна са политичким противницима управо „ескадрони смрти“, онда верујем да грађани у Србији треба да имају дубок разлог за забринутост.

   Уосталом бивши политички саветник Вучићеве Напредне странке (човек који им је написао последњи предизборни програм) јесте америчики амбасадор Бил Монтгомери, амерички „дипломата“ који се прославио насилним „променама режима у Јужној Америци“.

   На крају остаје отворено питање- Да ли је млади Милија Ћућа тек тако нестао са лица земљине кугле, или га је можда прогутао „режимски мрак“.
   А тај режимски мрак, никада није био „гушћи“ над земљом Србијом него што је то данас, или бар над оним, што је од ње преостало…

   ФБР уредник М. Новаковић

   • Поштовани господине Новаковићу,
    Захваљујем Вам за горе написане редове који су, са једне стране, допринели мом свеобухватнијем сагледавању ситуације, а с друге стране, поново актуелизовали причу о судбини овог младог човека.
    Још једном желим (не улазећи у квалификације, нарочито медијске, о дотичном младом човеку) да искажем дивљење према његовом поступку, јер није мала ствар стати сам непријатељу на црту. Какав је био (и какав је, надам се) као човек, а и сви ми, време ће показати.
    ПоступцИ као што је његов, можда су само искре које за тренутак осветле ову нашу тмурну стварност, но, не треба бити много промућуран па видети да нас очекују варничења у скоријој будућности, не само код нас, већ и шире.
    Надам се да ће се његова судбина, а и судбина многих који су нестали, заћутали, побегли, разрешити. Наш допринос томе биће да о томе не ћутимо, већ да глас о томе ширимо.
    На жалост, или на срећу, као народ, као појединци и као држава у нашем историјском трајању били смо и у тежим ситуацијама, па смо преживели и обновили се.
    Биће тако и овај пут, много брже него пре, јер у савременом добу време догађаја се мери деценијама и годинама, не вековима.
    Наш лажни цар је последњим изборима истеран на чистац, добио је апсолутну власт, али и апсолутну одговорност, нема више иза кога да се крије. Не био му ја у кожи сада кад је на чистини, а кад су почели да дувају ветрови са истока.
    Велики поздрав и велико хвала на одговору и на Вашем целокупном раду.

 6. Zar bas niko u ovoj zemlji ne moze stati za vrat tim kuckama placenim od strane zapada da pljuju po srbskom narodu u srcu Srbije. Dabogda im crnilo obavilo sve njih i njihove potomke do devetog kolena…!!!

 7. Pitanje za redakciju:
  Zar bas niko ne moze da utvrdi sta se dogodilo sa Milijom Cuca? Zar to nikog ne zanima?

 8. “КУЧКЕ У ЦРНОМ” ОСКРНАВИЛЕ ГОДИШЊИЦУ НАТО АГРЕСИЈЕ- ГДЕ СУ “СРПСКИ КОЗАЦИ СА БИЧЕВИМА” !?

  Нема више Срба у Србији…

 9. @“vemi“

  …Занима нас, и покушали смо да сазнамо- Али наши ресурси су веома ограничени. Ми смо волонтерска редакција и не можемо да приуштимо новинаре на терену. Моја претрага на интернету указује на то да Ћућа највероватније није више међу живима.

  Оснивач ФБ странице „Где је нестао Милија Ћућа“ (претпостављам његов блиски пријатељ) наводи да Ћућа није више међу живима и да ће бити „освећен“. Као кривца за његову наводну смрт наводи „неку женску особу“ (по садржају тих порука изгледа да се ради о његовој бившој девојци?). У ком тачно контексту је Ћућа „нестао“ то нама није јасно, и да ли је „страдао“ од своје или туђе руке, такође нам није познато.

  О његовој наводној смрти на интернету (у медијима) не постоје писани трагови. Неке поруке са његовог профила на ФБ („Милија Ћућа“) указују да је он у очима режима постао кредибилна претња и да је више пута био хапшен. Не само наводним писаним претњама, већ и са сликама на свом профилу, где се рецимо сликао са ватреним оружјем- што је вероватно изазвало страх код припадника владајуће „хунте“. Такође информације на његовом личном ФБ профилу указују да је по политичком опредељењу био „Љотићевац“, односно члан Збора.

  Дакле, оно што смо сазнали, отвара више питања, него што пружа одговоре. Једна ствар јесте очигледна- да је Ћућа био родољуб и националиста по убеђењу, да је свој патриотизам из речи преточио у дела много пута. Поред овде видео документованог протеста у јулу 2010, где је Ћућа ометао „перформанс“ „Кучки у црном“, читањем имена српских жртава из Сребреничког краја, подаци (и слике) са његовог профила указују да је он учествовао у више патриотских акција на КиМ и у Србији.

  Наравно, ово су само нека иницијална сазнања до којих смо дошли, и овом приликом позивамо читаоце и његове пријатеље, који могу да нам доставе неке додатне информације о животу и делу храброг Милије Ћуће, да нам те податке доставе на редакцијску пошту:
  redakcija@facebookreporter.org

  М. Новаковић

 10. Mnogo hvala, gospodine Novakovic, na odgovoru.
  Sa odusevljenjem sam odgledala video iz 2010 godine, gde taj mlad i hrabar covek ustaje protiv svih – i performansa „Kucki u crnom“ i sistema. Izuzetno.
  Utoliko mi je teze palo da procitam o njegovoj neizvesnoj sudbini.Nadam se da ce njegovi prijatelji procitati Vas apel i javiti se.
  Jos jednom Vam se zhvaljujem na odgovoru, kao i na fantasticnom radu Vas i redakcije.
  Srdacan pozdrav

 11. Malo kasnim, ali.. Milija je moj dobar prijatelj, mentalno bolesnim moze da ga nazove samo neko ko ga ne poznaje. Ni dan danas nisam saznala sta je sa njim, ako malo potrazite videcete i Vi da nas MUP nema spisak nestalih u Srbiji koji javnost moze da pogleda, ne postoji sajt na kome mozete naci ljude koji se vode kao nestali u nasoj zemlji.. tuzno.. Jos uvek se nadam da ce se vratiti…

ВАШ КОМЕНТАР...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: