Поставите коментар

Вучић би требао да буде врло забринут- властити полицајци га очигледно сматрају „Говнаром“!?


РЕДАКЦИЈСКИ (САТИРИЧНИ) КОМЕНТАР: Србски премијер Александар Вучић би требао да буде врло забринут- властити полицајци (по нашим сазнањима- већински) га очигледно сматрају „Говнаром“!?

Како друкчије објаснити чињеницу, да је шаљиву фејсбук „претњу“ (грађанина Дејана Милојевића из Алексинца) убиством неког имагинарног „Говнара- режимска полиција (елитни СБПОК) без размишљања протумачила („убиство говнара“) као претњу атентатом на нашег дичног премијера Александра Вучића.

У рекордном кратком року на стан баксузног грађанина Милојевића, преко двадесет „командоса“ СБПОК-а је извршило десант (док су вероватно „кобре“, жандарми и „пендрекаши“ чучали негде у комшилуку у стању припавности, и са исуканим „дугим цевима“- идемо на базуке, ако затреба да похапсе Милојевићеву ужу и ширу родбину, кумове и шире…).

Несрећни Милојевић је потом спроведен у полицију (са џаком на глави?) и тамо „присиљаван“ да призна „ко је Говнар?“… Грађанин Милојевић је да би спасао живу главу одма признао „да је јео говна, и да неће више никад“.

Пошто су „промућурни“…

View original post 405 more words

ВАШ КОМЕНТАР...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: